.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Кола маската и болката

Днес ходих но кола маска за първи път и ми махнаха мустачките и ми оформиха веждите.Да ви кажа не болеше толкова,не съм пищяла.Искам да кажа на всички,които се притесняват да отидат,да го направят.Не боли,и ако човека,който ви прави кола маската си разбира от работата,после много ще се харесате.Успех и не се страхувайте!

Guest
    az hodq mnogo 4esto

Guest
    А на триъгълника?Боли ли поне след кола маската.. кожата ?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Боли , но не е нетърпимо. Свиква се щом до сега ГЪК не съм казала . А относно кожата , на мен в последно време ми става червена и ме боли малко , но минава след 5-6 дена . Но преди не съм имала този проблем . Само помня първия път , че се бях уплашила заради едни точици , ама се махнаха на 2рия ден . Така че споки .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

И мен много ме е страх на триъгълника да не би да боли много... аве...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Кажи ми с какво си ги махала преди това , за да ти кажа колко г/д ще те боли ?
    Въобще ползвала ли си кола маска за някоя част от тялото си преди това ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Е,болката е първите няколко пъти.После вече пак те боли ама някак си свикваш.Но значение има и колко са дълги космите-колкото по-дълги толкова повече ще пищиш!

fake
    Guest
    аааа, на оная раута коламаска повече НЕ!!!
    ужасно еее...болкатааааааааа...добр е, че ми бяха прекалено къси космите и не можа да ми ги махне всичките, иначе да съм умряла сигурно...а и след това боли...ходех все едно са ми го набили десетина негри едновременно поне така мисля, че съм изглеждала отстрани....та повече НЕ

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Кажи ми с какво си ги махала преди това , за да ти кажа колко г/д ще те боли ?
    Въобще ползвала ли си кола маска за някоя част от тялото си преди това ?
    Ходила съм на кола маска за крака подмишници и са искам да се пробвам на триъгълника ма ме е страх...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Аз първия път като ходих за триъгълника на кола си мислех, че ще е някаква неописуема болка- тъй като до момента само се бях бръснала отдолу....но не е така...козметичката на първото ходене ми махна по-голямата част от космите,но не всички, за да не ми се "стресира" кожата, а втория път всички....просто трябва психически да се настоиш!Не е никак страшно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Боли , но не е нетърпимо. Свиква се щом до сега ГЪК не съм казала . А относно кожата , на мен в последно време ми става червена и ме боли малко , но минава след 5-6 дена . Но преди не съм имала този проблем . Само помня първия път , че се бях уплашила заради едни точици , ама се махнаха на 2рия ден . Така че споки .
    Еееееее,5-6 дена?Моите крака ги епилирам.Почервеняват,обач е аз си купих дезодорант Dove и като си напръскам кожата се оправя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си