- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- intimnite gelove
Znam 4e ima takiva temi 4etoh gi no ne mi dadoha dobra informaciq iskam da mi preporu4ate nai dobri intimen gel kolko struva i samo v aptekata li se prodava blagodarq i molq koito shte se zaqjda zashto temata se povtarq pone da ne pi6e 4akam otgovorite vi otnosno temata
Blagodarq
No matter where you go, there they are...
Аз ползвам интимния гел на AVON и сам доволна от него.Цената му се променя,но върви около 5лв(4,90 най-4есто).Друго което съм ползвала е Лактацид,който също не е лош и се продава в аптеките за около 5лв.,5 и нещо.
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
axm mersi a kvo shte kajete za krasnaq liniq poneje mnogo hora sa go polzvali i zatova pitam za nego kolko struva toi i hubavo li miri6e i na kakvo po to4no miri6e :P![]()
W nikakyw slu4ai Avon! Ne se podwejdai po kakwoto i da bilo i ne si go kupuvai!!! Tezi, koito kazvat 4e SEGA nqmat problemi...6te pi6tq6 sled 3-4 opakovkaVzemi si Laktacid Femina ili Derkom Fam (predstava nqmam kak se pi6e...). Prepory4vani sa ot ginekolozi i sydyrjat mle4na kiselina....abe gre6ka nqmat...lactacid-a e kym 6lv, a derkom-18-20...
Аз ползвам на Красная Линия интимен гел с алое(бялата опаковка,червената е с екстракт от невен).Аз си го взех за 3 лв.и съм доволна,мирише приятно,не дразни кожата.Много ми допадна
polzvam Lactacyd i sam dovolna,miri6e na lulqk.. \/
tozi Lactacyd koito ima Taina{} me zaintriguva shtoto az mn obi4am aromata na lulak q kaji Taina{} kak se proiznasq tova Lactacyd pls i v aptekata li se prodava ii kolko struva pls Taina{}
Ami az sum polzvala na Niveia e mn dobu i e okolu 5 leva su6to i na Carefree toi su6to e dobur i e okolu 4 lv no nai dobur e Laktacita da strahoten e i v momenta pozvam nego toi e okolu 7 lv!