.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated: Постоянно се карам с брат ми

постоянно се карам с брат ми
    аз съм на 14 а той на 18
    ама се държи супер тъпо
    като бебе
    когато сгафя нещо вместо да ме прикрие точно той ме порти
    а ако той направи нещо и аз го изпортя ми дига тъпи скандали
    освен тва...
    всичките ми фр сядат на компа вечер след като се приберат
    и искам да си пишем по скайпа
    но той не!спи ми се!айде гаси тоя комп за да не те изхвърля от него!
    а когато той седи не му се спи и не е проблем!кажете ми кво да направя
    неспасяем е

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    kaji na maika si i bashta si 4e i ti imash tolkova prava nad tozi komputar kolkoto i toi kaji im i az bqh taka s brat imi nakraq nashte se qdosaha 4e postoqnno se karame i nalojiha solen rejim 1 4as ediniq sedi na kompa a dr 4as drugiq i sled tova sa gasi kompa )) e pogovori s vashte 4e toi ne ti dava da sedish na kompa i badi sigorno 4e te shte vzemat nqkakvi merki aide uspehh i samo ne sa biite shtoto nie mn se biimm i togaava stava lo6oto xaxaxa
    No matter where you go, there they are...

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Aa i az imam syshtiq problem,samo deto az sym na 15,a sestra mi e na 11 i postoqnno me iznervq Verno po-malka e ama taka me qdosva...Ne stiga che imame 2pc-ta,ami i postoqnno mrunka,che iska da sqda,na tova na koeto sym az Roditelite nishto nqma da pomognat,prosto s vyzrastta(pone taka si mislq az i se nadqvam [-o< ) da se opravqt neshtata.Proqvi malko razbirane kym brat si smisyl vecher toi e umoren,gledai kato zaspi ti da sednesh na pc-to(az taka pravq) A za skandalite,pogovori s nego i mu kaji,che porteneto nqma smisyl Aide uspeh

Повечето братя и сестри сме така. Аз съм на 18, сестра ми на 23, няма ден, в който да не се караме, от 4 години не си говорим(изключваме крясъците) Даже по някой път се налага да я поступам, много ме нерви таз Завиждам на единствените деца.

Спокс и аз съм така Няма да се ядосваш -приемай нещата с усмивка и ще ти е по-леко,брой от 1 до 10 и му тегли майните - е аз не броя,но за другите го препоръчвам
    Сестрата(19г) все ми прай мръсно,но на мен не ми пука и се измъквам.Btw аз съм на 17г. И тя ве мрънка за компа ам аз нали съм инат си седа
    Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...

Malkoto_Gulubche
    Guest
    pfff che gadno!Radvam se 4e nqmam takiva problemi s brat si toi e na 17 az sum na 13.E,kato bqxme po-malki se karaxme ama sega ne.Apuk za tvoq problem po-dobre kaji na vashite.Pogovori s tqx kaji im 4e ne moje da se otnasq taka s teb.A tova 4e ne mu otturva da si sedish i da si lafish s pr ti kaji mu da otide da spi na po-tixo mqsto. Ne trqbva da se durji taka gadno stebe.Vse pak si my po golqma sestra.Ako ne te sl6a dva shamara prez ustata i shte mlukne. \/

Град
    Kazanlak
    Споко пич има и по големи трагедии от вас.
    Тук имам една малка заличка за компютри и има едни братя кадето рядко идват без да се сбият. Един от моя клас и тои е в същите отношения с брат си и неговия брат е по голям
    Аз нямам такива проблеми с брат ми ние с него много се оважаваме подкрепяме помагаме и оичаме. Разликата м/у нас е 3 години.
    Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
    LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.

Супер фен Аватара на maybelline
    Споко бе!Всички братя и сестри имат такива проблеми.Еми през деня той по цял ден ли е на компа?Едва ли!Тогава ти сядай през деня и го остави да си седи през нощта.И моите приятели влизат в чата след 10 вечерта,но компютъра е в стаята на родителите ми,затова нямам никакъв шанс.Ето защо аз излизам с приятелите през деня и вечерта не се налага да чатим.А ако те живечт далеч и не се виждаме,уговаряме се за 6-7 вечерта,не по нощите.

Голям фен
    Град
    sofia
    ooooooo mn poznato.....s moq razlikata ni e 3 godini i do predi 2 se izpotrepvahme haha a sega samo kato sme na kef se sbori4kame nai 4esto si zavira krakata v ustata mi ili v nosa mi no sega kato vleze v kazarmata e mn po razli4no promenil se e dosta i ve4e ne kato nqkvo detence....
    spoko i tvoq kato vlezne 6te te ostavi na mira xxaxax
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Ami to i az taka se karah s brat si

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    kaji na maika si i bashta si 4e i ti imash tolkova prava nad tozi komputar kolkoto i toi kaji im i az bqh taka s brat imi nakraq nashte se qdosaha 4e postoqnno se karame i nalojiha solen rejim 1 4as ediniq sedi na kompa a dr 4as drugiq i sled tova sa gasi kompa )) e pogovori s vashte 4e toi ne ti dava da sedish na kompa i badi sigorno 4e te shte vzemat nqkakvi merki aide uspehh i samo ne sa biite shtoto nie mn se biimm i togaava stava lo6oto xaxaxa
    NQMAM DUmi
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Град
    там някъде
    ОМГ че гадно аз си имам малко брат4е и пак се изнервяме един друг,но какво ли е да се справяш с такъв огромен

Град
    plovdiv
    Много позната история само 4е брат ми е по-малък.Постояно ме дразни докарва ме до лудост ама какво да се прави той е по малкия и "още не знае какво прави"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си