.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Таня
    Guest

Вашето мнение какво е?

Според вас лошо ли е това че приятелят ми е ром(или както казват циганин)?Защо всичките ми приятелки са против него и родителите ми също?Аз съм на 16 а тои е на 17 и ходим заедно повече от година.Лошо ли е това гаджето ти да е ром?Защо всички така казват?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    По принцип ако на теб ти харесва това си е твоя работа...ти ходиш със него не някой от нас....няма значение какъв е щом се обичате и мнението на приятелите ти не бива да те разтройват просто не ги слушай

я чуй Ljuba Alicic - Ciganin sam al najlepsi.mp3 и да не ти пука.Както каза naia - твоя си работа. Само не разбирам защо темата е в тоя раздел? А защо всички така казват,че е лошо...Еми,миличка,по принцип ромите не са много обичано племе,ама сами са си изградили тая репутация и мисля,че е заслужена. Винаги има изключения,предполагам,че приятелят ти е такова изключение.
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    AZ nikoga ne bih hodila sus rom kolkoto i da hubaf li nam si ko tam no vseki si ima pravo na izbor tak 4e ti si reshavash izboryt e izcqlo tvoi
    No matter where you go, there they are...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ако е някой средностатистически мангал, живеещ на помощи и незавършил 3ти клас и некъпал се от месеци, и аз бих бил против него. но ако е нормален за нашите стандарти, не виждам проблем.

Циганина си остава циганин и си мирише на МАНГАЛ-ако ше да го къпеш пет пъти на ден.Нямаше ли БЪЛГАРИН за теб ами се хвана с циганина?И няма ли кой да го пребие този циганин-нямаш ли роднини,братовчеди-нещо такова-да са оправят набързо с тоя домашен негър?
    Убийте мангалина

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    AZ nikoga ne bih hodila sus rom kolkoto i da hubaf li nam si ko tam no vseki si ima pravo na izbor tak 4e ti si reshavash izboryt e izcqlo tvoi
    Повярвай ми има някои които неможеш да разбереш,че са роми.
    А относно темата изобщо да не те интересува какво мислят останалите.Една позната се омъжи за ром без да се интересува от хорските предрасъдъци и сега е щастливо омъжена и чака бебе.
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Guest
    Що не убием тебе ВЕ ?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Що не убием тебе ВЕ ?!
    Мен ли бе?Нещо са заегна-да не си от скъпата боя-малко ми се струваш че си третокачествен Българин-от тези дето живеят в махалата?Кажи си манго не са притеснявай

Ми знам ли аз не бих тръгнала с циганин расистка съм си и никак не ги обичам, но щом ти си си решила да си с него си бъди с него

Guest
    ako naistina ne e ciganin deto hodi po kofite i krade(predpolagam 4e 6tom si s nego zna4i ne e) nqma nikakuv problem.az poznavam mnogo svestni hora ot romski proizhod i naistina ne si li4i 4e sa takiva samo po cveta na kojata.a za men ciganin moje da bude i bulgarin,koito se durji kato mangal.ne e vajno edin 4ovek kak izglejda,a kakuv e naistina.ne slu6ai nikoi osven sebe si i nqma da sgre6i6.

Никога-ама никога циганина не може да бъде равен с един българин.Циганина си е циганин и в него е заложено да се държи по цигански и да прави циганий.Толкова има акъл в главата да се хване с мангасарин

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    znam che momichetata si pazat po mulati i negri
    ama chak puk ciganin

Yupeeee !

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    ama chak puk ciganin
    И то цигански циганин от някое гето дето нямат ни ток ни вода-бууухахахаххахахахаххах

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от TALIBANA
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    ama chak puk ciganin
    И то цигански циганин от някое гето дето нямат ни ток ни вода-бууухахахаххахахахаххах
    mani bre momi4eto ne e dobre da mu lapa ciganskia xui vmirasan bulgari nqma za teb po cigani trugnala az ako bqx na bashta ti shte vidish ti ot kade izgravq slunceto
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

"- Платили кабелната бе?
    - Да бе!
    -Ей, виж го, тоз мангал краде кабела!
    ...
    Бум"

За нищо на света не бих имал нещо общо с индивид от това "малцинство". Да ти кажа, ако не го обичаш много, го зарязвай...

Guest
    Ами според мен с какъвто се събереш ю-такъв ставаш.Ако искаш някой ден да заприличаш на това:

Продължавай да си ходиш с него!

дедо Мраззз
    Guest
    бе момиче,ти добре ли си?Как може да излизаш с мангал?Дори да приемем,че не е като другите мангали(вмирисан,кирлив,гн сен),което не ми се вярва,но да предположим това,ами неговото семейство?Ами 63-мата му ратя и 27-те му сестри?Бе я хвани му бий шута на тоя гнус бе!

На мен лично идеята не ми допада, но избора си е само твой. Обичайте се и да не ти пука. За любовта граници няма..
    Усмихвайте се - утре ще бъде по-зле.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    samo dve dumi shte kaja-na sapun-

Еми аз не бих тръгнала с циганин за нищо на света и точно за тва мога да кажа само едно-ЦИГАНИТЕ НА САПУН!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен Аватара на koalka
    Хората са доста предубедени спрямо циганите и ваште не правят изключение,но не бива да ги виниш,а също и приятелките ти.Щом ходите 1 година явно чувствата ви са много силни и вие се обичате,а това е най-важното.Не,не е лошо да ходиш с циганин щом се обичате.

Повече от фен
    shtom te radva nqma problemi

Guest
    Ами то няма нищо лошо в това че е ром и незнам защо всички имат нещо против тях аз нямам,а щом си се обичате просто не обръщай внимание на приятелките си и на вашите те просто не могат да те разберат

Повече от фен
    Не мацко. Лошото е не че той е ром а че ти си българка. Българите в голямата си част са комплексирани, нетолерантни, завистливи изроди. Произход не означава характер, ти обичаш характера му така че няма проблем!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си