- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой познава ли това момиче?
Или знае ли коя е ако да кажете плс.Причините са твърде лични.Ето я :
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Ей тва бях забрайла да пусна пик :
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Taina{} а глупости неама си приличат много
![]()
тва че си приличат наистина е така даже я бях питала преди време ама тя каза ,че това не е тя.айде ако някой знае коя е да кажеПървоначално написано от DevilMayСry
Само на мен ли ми прилича на Теодора Андреева?![]()
![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
и на мен ми прилича на нея а гаджето ми ме лъжа ,че тая му се сваляла![]()
Позната ми е,пиши ми едно лично писмо и ми кажи малко повече за нея,май съм я виждала.
нз нищо за неяПървоначално написано от fergieson
не я знам коя е, ама е бая готинкаа....![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
'арно е момичето..
ако я познавах, сега щях ли да пиша във форума?![]()
Не познавам хора с очила...моите познати имат очи..така може да е всяка.
А коя е Теодора Андреева?
Не я познавам, ама нямам против да се запознаем![]()
обичам дениту ми{}
прилича на едно момиче, което знам от първа частна англ. гимназия Уилям Шекспир и се казваше Теодора иии няква подобна беше.
сега не е ли фолк певица? о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
хам то тва било тедито андреева(ето я без цайсите) освен по приликата разбрах и по бенката на врата която има .хихи заредих си компа със нейни пикчета
![]()
![]()
едно да знаеш от мене... много е проста горката. и си показа всичките интимности на бала след 12 клас![]()
ако говорим за една и съща, де![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Predpolagam 4e da,tq taq godina zavar6i.Първоначално написано от пор
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Da,Teodorka e![]()
Е някой ще ми каже ли коя е аджеба тая Теодора Андреева ?![]()
ТЕОДОРА АНДРЕЕВА
Първата снимка е в Първа Частна Английска Гимназия "Уилям Шекспир" (която завърши тази година). Мис Туризъм. По настоящем рекламно лице на водка Селект. Пробива в чалгата под псевдонима Андеа.
Da to4no i na men mnoo mi prili4a na neq,no ne nojeh da se setq imeto i v purviq moment.Първоначално написано от honey-7o
mai e teodora... no nqkoi kazvat 4e ne e tq a samo prili4a na neq a tva e profila i v sladur.com--->http://www.sladur.com/www/Detailed/125333.html
Дам,тва е истинатаПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
бахтии влюбих са![]()
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Теодора Андреева!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!