- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Малкта Angelina
Аз лично не я харесвам..не отричам, че е хубава, но постоянното й присъствие в ефира на най-различни телевизий ме изнервя!
za men ne e krasiva ! ima nqkvi super ogromni jabe6ki ustni i mi e gnusna 4estno kazano...
Само на предпоследната ми харесва.Хъм абе яка е ама не е мой тип женка![]()
красива жена е
A 6te me svetnete li kfa e taq?
macka
Анджелина Джоли...Лара Крофт...Мисис Смит...Първоначално написано от Анонимко
krasiva e ... ne mislq 4e nqkoi shte go otre4e...![]()
На мен пък не ми харесва.Първоначално написано от the_o.c_girl
11 tochka deaktiven profil.
Супер яка е![]()
а и бтв има корекция на носа..не е кой знае каква разлика но има.горе и е по-тесен и долу.сравнете някоя снимка от близо ,на която е по-млада с някоя снимка от близо от сега.и преди тва е била ужасно красива.както и сега
www.celebrityplasticpics.com/angelinajolie.htm - вижте тук!
Странна причина,в коята няма нищо вярно!Бракът на Брат с Анистън не вървеше доста преди Анджелина!Но всеки има право на собствено мнение,нали?Първоначално написано от marche
![]()
Жена мечта според менНевероятно красива е...а що се отнася до горния "спор" за Анджелина Джоли и брака на Пит и Анистън...хм не говорете за това кой чий брак е развалил,защото това което е достигнало до нас като информация е изменяно и преработвано стотици пъти с цел шум,скандали и интерес около някоя звезда,следователно и пари за някоя медия.Единствените,които знаят точно как е било са те тримата и вероятно най-близките им.....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше