- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14-15 god.-malki li sme da se vlubvame?:(
zdraveite na 14 godini sum,a sum stra6no vlubena s edno mom4e(toi e na 15) poznafamese,i toi ima nqkakfi 4ufsftva kum mene,no...edin priqtel mi kaza6te ste mn malki da se vlubvame...no nz kakfo da prafq...naprafo poludqvam kogato go vidq...ta fi molq da mi kajete da produlja ili da se otkaja...zn 4e ako ne isleze ni6to bolkata e mn golqma...
lubovta mn naranqva..
no az naistina go obi4am...
моето мнение е, че няма такова нещо като "за любовта граници и възраст няма!" как пък да няма?!ми че тогава от детската почвайте да се обичате и да се самоубивате от любов по някой съквартирант по легло, който ви дъпра косите
Az sy6to sym na 14 i spored mene za vliubvaneto nqma vyzrast i to4no opredeleno vreme.No tova ne zna4i 4e zadyljitelno si istinski vliubena.Samo kazvam 4e e napylno vyzmojno da sme vliubeni na 14-15 godini.Tezi ne6ta po princip se use6tat i spored men trqbva da pravim razlika m/u privli4ane i vliubvane no ot tvoite dumi razbiram 4e naistina go obi4a6 ...Kogato az sym okolo mom4eto koeto haresvam(ne sym sigurna dali ima o6te ne6to) stomaha mi se sviva syrceto mi bie po-silno ponqkoga 4uvstvam leko potrypvane i govorq nesvyrzano
Spored mn hora tova si e 4isto vliubvane no az ne iskam da pribyrzvam s izvodite
da no vse pak za da napravi6 razlikata mejdu 4isto fizi4esko privli4ane i istinsko nepodpraveno vlubvane, ti trqbva da si natrupal izvesten opit i da si prejivql razni ne6ta za da moje6 da razgrani4i6 ednoto ot drugoto...est vsqko pravilo si ima izkliu4eniq i az poznavam hora, na koito purvata lubov i za ediniq i a drugiq e ostanala edinstvena i to ot mn malki..no vse pak ne vseki slu4ai e takuv
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
съгласна съм с това...давай смело момичеза любовта граници и възраст няма!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
И аз като бях на 14 уж се бях влюбила в едно момче на 15... ам то кво се оказа... като поразнеш ще видиш , че като си малък всичко е една голяма измама... не че аз съм голяма ама взех да влизам в час вече като станеш някъде на 17 - 18 ще разбереш всичко
Не,защо да сте малки?Аз намерих любовта на живота си на 15 и мога да го твърдя със сигурност.Ако се обичате и двамата може да стане нещо между вас...не се отказвай от него.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=48381
Прочети това тук и сама си отговори на въпроса.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ми,няма значение,че си на 14-и кво от това.....?Има хора на по 20 и кусур години и още не знаят кво искат!Давай смело на пред и да не ти пука от хорското мнение!
Ми то някои забременяват на 14-15 ти ми говориш дали е рано да се влюбватПървоначално написано от dqfol4e
![]()
uber l337 pro g33k
neeeeeee...nqma granici za lubovta..az po4nah vrazkata na jivota mi kogato bqh na 13..i sam sigurna 4e tq nqma da svar6i skoro..a pak i poznavam dvama deto sa zaedno ve4e 8 god...a ve4e sa na 20 i kusur..az vrazkata im e po4nala na 15..![]()
За любовта няма граници,да...не мога да споря,но дали на 14 наистина можеш да изпиташ обич?Аз лично се влюбих за първи път на 17.До преди това,всичко си беше чисто физическо привличане.Но всеки е уникален,така че това не означава,че ти не можеш да си истински влюбена на 14.Пожелавам ти,само,да не се разочароваш,защото тогава боли много.
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
mi pove4eto momi4eta na 14 15 samo gledat vunshnosta naistina koi bil po goten i taka koito e po goten na4i toi da e pak ve4e 4ovek taka kato porasne ima ve4e drugo mislene ima ve4e izgradeni cenosti i taka pove4eto na 14 15 vqtar gii vee
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
За любовта възрастова граница наистина няма ... Обаче има нещо друго при вас.Вие 14-15 годишните не знаете какво е любов и като си харесате някой много си мислите че сте влюбени,както и авторката на темата ... Без да е имало нещо м/у вас няма и любов просто си много хлътнала.Ходя с 15 годишна която мн ме харесваше даваше всичко за мен и 100% изглеждаше мн. влюбена,обаче чак след месец ми призна че почва да се влюбва и и е за 1-ви път ... Като се има впредвид че е плакала много за 2 момчета преди това ... Та ето тя направи разликата между силно хлътване и влюбване. Направи я и ти !
spored men sushto za vliubvaneto nqma vuzrastova granica...no moje bi trqbva da se zamislish mnogo mnogo seriozno..na tazi vuzrast vsichko zapochva po sledniq nachin..vijdash nqkoi sladur haresvash go na pruv pogled sled koeto zapochvash da si vnushavash che si vliubena v nego i nakraq..kvo ot mnogo vnusheniq verno si mislish che si vliubena mislish samo za nego..dori da ne kaja che si obsebena...no izvednuj ti omruzva....ako mislish che tova e vliubvane...
chovek moje da e vliuben samo i edinstveno kogato poznava nqkoi ot mnogo otdavna znae vsi4ko za nego i naistina ne moje da bude bez nego bori se i dava vsi4ko ot sebe si za da bude s nego..![]()
saglasen sam s Mike i da dopalnq 4e na toq svat vsi4ko e vazmojno stiga da ima6 jelanie i pravilen podhod !Първоначално написано от Mike-Jones
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Sophie
![]()
Първоначално написано от dqfol4e
милаа осъзнай се вие дори не сте се опознали а вече говориш за обич. Тая дума много често почна да се употребява и то не на място не се влага такова голямо значение в нея. Според мен това за което говориш е много далеч от обич по скоро много го хареваш и в това няма лошо. Що за простотия е да слушаш някой кфо ти е подметнал като си харесала някой к'во те интересува мнението на другите да си гледат работатаправи си това което мислиш че е добре за теб и това което мислиш че ще те прави щастлива ако цял живот слушаш околните къде оставаш ти ??? Не живей така както искат другите а такак както на теб ще ти е добре
![]()
![]()
![]()
според мен никой няма право да ти казва,че си малка за тва или онова-всичко си идва естествено и по различно време при всеки
ne mislq che si malka za da se vlubish ako naistina haresvash tova momche po dobre se bori za nego
Za lubovta vazrast nqma taka 4e az nemisla 4e si malko da se vlubi6
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ти си се влюбвай, само не драматизирай нещата, както се случва в повечето случаи
имам в предвид крокодилски сълзи, депресии, неща от рода на "никога няма да го забравя", "любовта на живота ми", "завинаги", "ще го обичам вечно", "не мога да живея без него", "единствения", "ще умра" и милиони други подобни
само като чуя и ми призлява![]()
а тук огромна част от темите съдържат ей такива изказвания
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Продължавай,щом сърцето те тегли към него...Първоначално написано от dqfol4e
SPORED MEN NE STE MALKI ZA DA SE OBI4ATE ILI DA OPBI4ATE NQKOI DRUG !!