Тая година кандидатствах там.За медицинския нищо не мога да кажа понеже нямах проблеми.Физическия е елементарен,поне аз всеки ден спортувам и не ме затрудни,а и до колкото видях на 100 момчета да имаше не повече от 9-10 скъсани.Психическия е проблема,в моята група от 70 човека само 20-25 продължихме.Номера е в това,че един и същи въпрос е зададен по 3-4 различни начина и трябва да даваш едни и същи отговори..е и разбира се да не се изцепваш с положителни отговори на въпроси от рода "Биещ ли баща си и майка си".Теста за интелигентност с добро логическо мислене се минава сравнително лесно.Ако минеш тези изпити та допускат до същинските изпити-математика за Пожарна или литература с история за Сигурност и Полиция.Доста са изпитите и е гадно примерно да минеш всички и на последния по история примерно да се осереш...OVERMIND пробвай се,не се знае какво ще стане,ако си добре физически и психически и имаш късмет на изпитите(и знания естествено) може и да се натикаш..не забравяй само че за тези които са с литература и история приемат само 70 човека,а при математиците само 10.На мене не ми стигнаха 6 стотни да вляза на 1 класиране,ако имам късмет на 2 може и да успея...