.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Сутиен

Сутиен

Искам да попитам от къде мога да си купя хубав и наистина качествен сутиен с мека чашка?Ако някой знае от личен опит може да казва и марка.Мерси предварително
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Ами зависи от кой град си, но то във всеки има най-малко един хубав магазин! Питай приятелките си. Иначе и из интернета се предлагат. Поръчваш си го и на другия ден ти го доставят у вас.

Повече от фен
    За качествени марки- "Triumph", "Seven Seconds", "Palmers"... Но аз лично предпочитам на "Za-Za" (магазините им ги има почти навсякъде), защото има голямо разнообразие от модели, както и специална "тийн-колекция", и са с много удобни + повечето са на много достъпни цени
    Хакерка с пистолет !!!

Град
    Somewhere in the clouds...
    Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    За качествени марки- "Triumph", "Seven Seconds", "Palmers"... Но аз лично предпочитам на "Za-Za" (магазините им ги има почти навсякъде), защото има голямо разнообразие от модели, както и специална "тийн-колекция", и са с много удобни + повечето са на много достъпни цени
    Мдам подкрепям мнението ти и добавям Etam i Skiny
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Triumph,Playboy(Playmate),Leilieve,Sielei i Lormar-poslednite dve sa mi lubimi!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    Triumph,Playboy(Playmate),Leilieve,Sielei i Lormar-poslednite dve sa mi lubimi!
    хаха и аз харесвам ЛорМар имам само 1техен сутиен, но вече не ми става...а и 40-50лв за сутиен не ми се дават
    Иначе съм много доволна от "Perfect" не са много скъпи, направо са нищо пред ЛорМар и имат голямо разнообразие от мека (голяма) чашка и с малка подгръдна
    И Hristi имат хубави сутиени...особено дантелени

Фен
    Град
    In your mind~
    Seven Seconds

ами аз не държа на качеството защото все пак гърдите ми още са в разтеж и ще се ядосвам ако съм дала мн пари з асутиен който ми е умалял
    а иначе може ли някой да даде някой саит за сутиени плс

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

Ако си от софия ти препоръчвам магазините на Etam, Seven Seconds, Triumph, La Perla, Baam и Skiny. На мен любими са ми Seven Seconds и La Perla.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    az sam mnog dovolna ot "NBB".mnogo sa udobni i imat golqmo raznoobrazie ot modeli :P

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    по 50 кинта, че и повече за сутиен!?
    не сте в ред
    иначе никъде не мога да си намеря свестен изрязан сутиен с мека чашка на нормална цена, все някви тонове дунапрен ми предлагат. отврат.
    алелуя.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    az sam mnog dovolna ot "NBB".mnogo sa udobni i imat golqmo raznoobrazie ot modeli :P
    Еми .. и аз имам такива. Поне не са някакви по 40-50-60 лв . Имат хубави и удобни модели .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    леглото
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    не сте в ред
    иначе никъде не мога да си намеря свестен изрязан сутиен с мека чашка на нормална цена, все някви тонове дунапрен ми предлагат. отврат.
    и аз не бих дала чак 50 лв ..вчера например точно си купих два на българска фирма,която се казва Bril Style и са с мека чашка мн да удобни ...имат и по-спортни модели и по-разни с дантелки и флинтифлюшки ,а и не са скъпи -бяха всеки около 15 лв..заслужаваше си да си похарча събраните запаси \/ \/
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Супер фен
    оф ужас...
    вчера бях по магазините...
    ходих и в Triumph и кфо не се намери нито един сутиен с мека 4ашка, който да ми става
    хем магазина беше голям...
    после и в Христи, пак нищо не ми стана...дори и в Перфект не ми седят както трябва или са ми широки, или чашките малки

Супер фен
    ами..аз си намерих един мн хубав..за 42лв е ,марката е Love ..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от emotions
    не сте в ред
    и аз не бих дала чак 50 лв ..вчера например точно си купих два на българска фирма,която се казва Bril Style и са с мека чашка мн да удобни ...имат и по-спортни модели и по-разни с дантелки и флинтифлюшки ,а и не са скъпи -бяха всеки около 15 лв..заслужаваше си да си похарча събраните запаси \/ \/
    ъ. откъде си ги взела да поразгледам, че се побърквам вече ?
    алелуя.

Guest
    не сте в ред
    ahahha lele mn ste zle vs! markovi..glyposti..30 leva za dutien! az si imam sytieni za po 2 do 4 leva koito sa po ka4estveni ot markite koito izredihte! 1vo izdurjat s godini! 2ro ima6 ogromne izbor ,3to ne si davam vs pari za belio!!!!!!!!!!!!!! ima na kooperativniq pazar v lulin,strahotni sa ima ogromno raznoobraziE!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами има наистина хубави марки.Разходи се по "Витошка" и ще им видиш магазините.

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    оф ужас...
    вчера бях по магазините...
    ходих и в Triumph и кфо не се намери нито един сутиен с мека 4ашка, който да ми става
    хем магазина беше голям...
    после и в Христи, пак нищо не ми стана...дори и в Перфект не ми седят както трябва или са ми широки, или чашките малки
    някои недоволстват от големите и красиви неща
    ДРУГИ ИМ СЕ КЕФЯТ В НЕСВЯС \/ {{{TTT}}}

Фен
    Град
    леглото
    не сте в ред
    ъ. откъде си ги взела да поразгледам, че се побърквам вече ?
    еми нз къде живееш ,за да ти кажа по-точно..то няма точно име магазина,в него имаше сякви марки, но само български..абе дай на лс да не става флууд ако искаш..
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Of,milichki,navsiakade prodavat sutieni,a i ne razbiram maniata vi da sa markovi,vajnoto e da sa vi udobni i da varchat rabota...za malkite-da gi praviat po-golemi,za golemite-da gi povdigat i stiagat,taka che da ne se klatuchkat po ulicite!Vse pak koy li vi gi gleda sutienite,osven gadjetata,razbira se,no mojete da si kupite seksi izriazano i krasivo belio na koiato i da e marka na NISKA CENA ot po 5 do 10-20 leva niakade!I bez tova majete ne razbirat nichto ot sutieni,a ochte po-malko ot marki i niama da oceniat hvarlenite ot vas 50-60 leva samo za edin sutien,taka che usiliata vi chte badat naprazni!Osven tova sam ubedena,che mnozinstvoto ot momchetata predpochitat biusta vi bez sutien!Ako obache samo iskate vie i vachite gardi da se chuvstvate udobno v krasiv i mek sutien bez da izharchite spestiavaniata si na edin dah,vi preporachvam da si vzemete na "Yinaqi",da,viarno,zvuchi leko sas samnitelen proizhod,no sa mnogo udobni i anatomichni,poviarvayte mi,a i sa mnogo privlekatelni i na vanchen vid,leko sabirat gardite,no ne tolkova,che da izglejdate kato prostitutka ,e,razbira se,zavisi i ot modela,no moiat pone e takav(az polzvam 70B,toest32/70,de)i sa mnogo krasivi-imat brodirani cvetia,dantelki i pandelki,osven tova sutienite se predlagat v bialo i rozovo!Moiat e v bialo sas svetlo sinia pandelka,a otdolu,pod neia,ima ochte edna biala.Ima 3 stepeni na zakachane.Mojete da si zakupite takav sutien za 2-3 leva niakade,veche ne si spomniam tochno kolko,no niakade tolkova!Moje i 1 lev da beche,no sas sigurnost ne e bil poveche ot 3 leva!E,zavisi i ot kade go kupuvate,razbira se,ako e ot centara,moje i 20-30 leva da e,no az vi kazvam,che poveche ot 3 leva ne struva(pone ottam,kadeto az si go kupih).A inache mojete da namerite sutieni vav vseki edin magazin za belio(ne vi preporachvam da sa butki ot ulicite ili sergii),dori i da ne e ot gorespomenatata marka,ima mnogo hubavi sutieni ot razlichni marki na super evtini ceni,i vi kazvam da ne sadite po cenata za sutiena-moje da e bezbojno skap,no tova ne znachi nepremenno,che kachestvoto mu e dobro,a evtinite sutieni za po 1-2 leva ne gi mislete,che sa ot locho kachestvo,mnogo pati te sa daje po-dobri ot izvestni marki za po 60 leva!Ne si kupuvayte sutien po i-net,zachtoto e po-skapo i nikoga ne znaech sas sigurnost kakvo chte ti dostaviat ili izobchto chte ti dostaviat li nechto!Osven tova na tazi vazrast ne si zaslujava da hvarliate na viatara pari za sutieni,che i veche kato po-golemi pak ne si zaslujava!A po-dobre zachto ne popitate maykite si kakvi sutieni polzvat,otkade i t.n,te moje da znaiat po-dobre!

Guest
    Taina{} -

znaesh li kude v sofiq ima magazin na playboy (playmate) za belio?

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    я кажете в Пловдив каде има такива ,защото преди си бях взела от един магазина на малката главна, който изчезна и сега пак си търся такъв, но друг цвят(телесен,екрю,бежов) и не мога да намеря..

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    амм на pierre cardin имат много хубави и най-вече качествени модели, вярно е не са много ефтини (70-80лв) но пък за сметка на това са просто УНИКАЛНО удобни. Аз съм с чашка която се намира рядко-с малко подгръдна и голям бюст и точно на пиер винаги успявам да си харесам нещо което НАЙ-ВЕЧЕ ми е удобно просто разкошни :P обичам гии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си