Значи имам въпрос,но мисля първо да ви разкажа от каде започна всичко.Та тази година ходих на море и срещнах момиче,с което се познаваме от поне 10 години,тя започна да флиртува с мен и може би да търси близост,но аз не откликнах на сигналите й,защото тя е с 2 години по-малка от мен,пък до сега не сам ходил с момиче по-малко от мен и ми се стори нередно да имам някакви взаимоотношения с нея и не действах(да,знам звучи тъпо).И двамата се прибрахме от почивката и аз осъзнах,че сам хлътнал по нея(и то доста).Обадих и се да е поканя на среща да се видим и поговорим,тя се съгласи макар,че преди това направих издънка с 2 sms-а,но няма значение.Разбрахме се тя да ми се обади да се разберем къде и кога да се видим,но минаха няколко дни от разговора ни,а съобщение или някакво известие от нея няма и започнах да се притеснявам да ли въобще ще се обади или поне кога ще стане това.Търся вашето мнение,защото съм отчаян,надявам се,че ще ми отговорите.Също се чудя,да ли нарочно не ми се обажда толкова време,за да се направи на недостъпна или просто ми е теглила майните още на морето и не й се занимава с мен?И ако можеш да ми дадете съвет по какъв съблазнителен и неустоим начин да е накарам да излезе с мен,ако иска тя разбира се,ще бъде супер.

Може да ми пищете и на zuko0900@abv.bg