.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    mohy
    Guest

Vliuben sam v po golqmo momi4e

molq vi kajete mi ne6to s koeto da podhodq kam neq za6toto e po golqma i mi e malko po kofti ot kolkoto sas drugi momi4eta kolkoto men

Фен
    Град
    In your mind~
    Ква точно ви е разликата?Според мен е хубаво да разбереш дали тя не е безразлична към теб и тогава да "действаш"..което значи да и признаеш кво чувстваш към нея

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    lo6o nqma ! vaprosa e da oceli6 to4niq moment koga da po4ne6 da deistvai6
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

mohy
    Guest
    5 godini e po golqma ot men mai sa dosta az sam na 18 tq na 23 i nz to4no kakvo da i kaja kato q sre6na za da se zapoznaem i da i poiskam telefona

Guest
    Хаха а в мен са се влюбвали по големи момичета...
    Мале тва по коридорите в даскало като почнат да се изреждат...
    Здрасти!Как се казваш?Малееее в началото беше готино ама после не се трай...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mohy
    5 godini e po golqma ot men mai sa dosta az sam na 18 tq na 23 i nz to4no kakvo da i kaja kato q sre6na za da se zapoznaem i da i poiskam telefona
    хаха пич разликата хич не ви е голяма след като сте вече в по напреднала възраст.Стига да си по висок от нея няма да имаш пролеми!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    За любовта възраст няма

Повече от фен
    Абе пробвай се.....въпреки че в тази възраст жените започват да мислят за брак, деца и т.н.....вервай ми, знам какво е.
    Ползва търсачката.

ATAKABG
    Guest
    5 години в нейна полза си е много. Виж,ако ти беше с 5год. по-голям от нея - проблем никъв. Но на 23 мацките вече търсят сериозна връзка,а някои и брак,а ти с твоите 18 трудно може да и ги предложиш. Може би ще е по-добре да се насочиш към друго момиче. Казвам може би,защото попринцип за любовта няма граници и всичко е възможно. Но в случая ще ти е мнгого трудно според мен. Разбира се,зависи и каква е мацката и на къв акъл е.

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    За любовта възраст няма
    v pulno suglasie
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Да не ти пука.... Аз три години ходя с момиче, което е две години по-голямо от мен и тфа въбще не ме притеснява.

Ами тбява да се познавате добре питай я каква музика харесва .... такива ``незначителни`` разговори винаги помагат
    Успех с девойчето
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си