imam vyzmojnost da si probiq ezika i nashte da ne razberat no me e strah che mogat da razberat pld hora kajete mi lesno li se krie persing na ezika ot roditelite
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Lud/a li si mn qsnu 4e razberat nali zapo4vash da fuflish kato imash pearsing na ezika nali kato govorish shte ti se vijda trqbva da sa mn prosti za da ne razberat i ti oshte pove4e ako si misli6 4e nqma da te razberat
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Имаше една серия на Malcolm in the middle, където Малкълм си проби езика...не знам дали си я гледал/а, но определено не мисля, че можеш да скриеш.
еми ако искаш-пробивай го!Ще избягваш когато говориш с тях да те гледат право в устата.И внимавай,че видят ли те ще хвърчи перушина.Btw gledai filma Thirteen -moje da ti pomogne
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
пише се piercing ебати
и като толкова те интересува мнението на мама и тати не се дупчиш и готово![]()
Първоначално написано от NoseBleeD
![]()
6tom ne ti davat ne se dup4i 6toty 100% 6e razberat ...(i aman ot tiq temi)
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Хмм,да.Ако не искаш да разберат ще трябва постоянно да си държиш устата затворена и да не говориш.Но тогава пък ще се усъмнят.Тъй че или ги питай и говори с тях или ги постави пред свършен факт!
nqma kak da skrie6 za pov4e ot 6-7 dni
1.Не всички започват да фъфлят след като си пробият езика
2.Сестра ми се го продупчи и кри от нашите месец месец и нещо и накрая им каза сама те не разбраха преди тя да им каже...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
spored men mojesh no te rano ili kusno shte razberat ...
Ами чесно казано да, мисля че ще разберат веднага, но мен ако питаш не бери грижа за това. Носи се , както ти харесва. Ако смяташ, че с пиърсинга на езика ще се чувстваш по-добре и ще се харесваш повече си го нправи и после се върни в къщи и им го покажи. няма да има какво да направят, а и ще трябва да разберат, че така се харесваш повече. Не бери грижа, че не ти дават. Аз смятам в скоро време да питам наще( аз смятам на веждата да си правя), но и да не се съгласят, пак ще го направя. Ти си реши как да постъпиш.![]()
da be,davai.i kato ti stane taka mnogo ti zdrave http://www.jugendreferat.steiermark....ercing%204.jpg![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
лолл я някои да обясни как точно се получава тази инфекция ...че аз нем оа рабера от кво ще се получи толкова брутално ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Инфекция като инфекция. Чуждо тяло е набутано в току-що направена рана в част на тялото.
чуждо тяло ...... ?! че то как без чуждо тяло без обица ли .. ? не разбрах нещо ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mnogo si zle estesveno che she razberat che imash nqkvo jelqzo v ustata.puk i ako fuflish.a ako si alergichna kam te metali deto ti nabivat v ustata mnogo burzo she te hvanat.
Не съм казала без. Казах, че обицата е чуждо тяло.
але не е тъпа има начин и да не разберат ...Първоначално написано от freaky_FK
gadna infekciq nabarah,ahahaha
ne si dup4ete ezicite be hora!tva e super gnusno![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Вие хубаво й давате варианта да ги постави пред свършен факт... Ама не съм съвсем съгласна, че не могат нищо да направят![]()
Могат леееекинко да те накажат (това ше е най-лекото последтвие)
![]()
Могат да ти забранят да излизаш (е, естествено рано или късно това ще премине)
![]()
ЩЕ загубят всякакво доверие към теб, а това (поне за мен) е много по-важно от каквато и да било обица
А и да не забравяме, че като край на цялата история могат много лесно да те накарат да я махнеш
![]()
П.С. А замисляла ли си се над причините, поради които те ще са против тоя прословут пиърсинг![]()
П.С.2 А знаеш ли, че за да ти направят такъв пиърсинг, ако си под 18, с теб трябва да има родител![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
гледаи си работата бее ! вобще не е гнусно маина мен супер много ме радва и не сажалявам че имам !Първоначално написано от macy_day_parade
![]()
хахаПървоначално написано от ludo_mace
глупости навсякъде пробиват дори и ако си на 14 !
A ти виждала ли си родител, който има и най-малка представа от пиърсинги?Първоначално написано от ludo_mace