.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: persing

Hybrid View

mirity
    Guest

persing

imam vyzmojnost da si probiq ezika i nashte da ne razberat no me e strah che mogat da razberat pld hora kajete mi lesno li se krie persing na ezika ot roditelite

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Lud/a li si mn qsnu 4e razberat nali zapo4vash da fuflish kato imash pearsing na ezika nali kato govorish shte ti se vijda trqbva da sa mn prosti za da ne razberat i ti oshte pove4e ako si misli6 4e nqma da te razberat

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен
    Имаше една серия на Malcolm in the middle, където Малкълм си проби езика...не знам дали си я гледал/а, но определено не мисля, че можеш да скриеш.

Супер фен
    еми ако искаш-пробивай го!Ще избягваш когато говориш с тях да те гледат право в устата.И внимавай,че видят ли те ще хвърчи перушина .Btw gledai filma Thirteen -moje da ti pomogne
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

NoseBleeD
    Guest
    пише се piercing ебати
    и като толкова те интересува мнението на мама и тати не се дупчиш и готово

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NoseBleeD
    пише се piercing ебати
    и като толкова те интересува мнението на мама и тати не се дупчиш и готово

Голям фен Аватара на tainstvenata
    6tom ne ti davat ne se dup4i 6toty 100% 6e razberat ...(i aman ot tiq temi)
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Хмм,да.Ако не искаш да разберат ще трябва постоянно да си държиш устата затворена и да не говориш.Но тогава пък ще се усъмнят.Тъй че или ги питай и говори с тях или ги постави пред свършен факт!

Град
    gotiniq grad

Re: persing

nqma kak da skrie6 za pov4e ot 6-7 dni

1.Не всички започват да фъфлят след като си пробият езика
    2.Сестра ми се го продупчи и кри от нашите месец месец и нещо и накрая им каза сама те не разбраха преди тя да им каже...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

spored men mojesh no te rano ili kusno shte razberat ...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi nqmq kak da ne vidqt 100 % 6te razberet. Ama vse pak re6enito si e tvoe

Guest
    Ами чесно казано да, мисля че ще разберат веднага, но мен ако питаш не бери грижа за това. Носи се , както ти харесва. Ако смяташ, че с пиърсинга на езика ще се чувстваш по-добре и ще се харесваш повече си го нправи и после се върни в къщи и им го покажи. няма да има какво да направят, а и ще трябва да разберат, че така се харесваш повече. Не бери грижа, че не ти дават. Аз смятам в скоро време да питам наще( аз смятам на веждата да си правя), но и да не се съгласят, пак ще го направя. Ти си реши как да постъпиш.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    da be,davai.i kato ti stane taka mnogo ti zdrave http://www.jugendreferat.steiermark....ercing%204.jpg
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    лолл я някои да обясни как точно се получава тази инфекция ...че аз нем оа рабера от кво ще се получи толкова брутално ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Инфекция като инфекция. Чуждо тяло е набутано в току-що направена рана в част на тялото.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    чуждо тяло ...... ?! че то как без чуждо тяло без обица ли .. ? не разбрах нещо ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

mnogo si zle estesveno che she razberat che imash nqkvo jelqzo v ustata.puk i ako fuflish.a ako si alergichna kam te metali deto ti nabivat v ustata mnogo burzo she te hvanat.

Мега фен
    Не съм казала без. Казах, че обицата е чуждо тяло.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    mnogo si zle estesveno che she razberat che imash nqkvo jelqzo v ustata.puk i ako fuflish.a ako si alergichna kam te metali deto ti nabivat v ustata mnogo burzo she te hvanat.
    але не е тъпа има начин и да не разберат ...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    gadna infekciq nabarah,a hahaha
    ne si dup4ete ezicite be hora!tva e super gnusno
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Вие хубаво й давате варианта да ги постави пред свършен факт... Ама не съм съвсем съгласна, че не могат нищо да направят
    Могат леееекинко да те накажат (това ше е най-лекото последтвие)
    Могат да ти забранят да излизаш (е, естествено рано или късно това ще премине)
    ЩЕ загубят всякакво доверие към теб, а това (поне за мен) е много по-важно от каквато и да било обица
    А и да не забравяме, че като край на цялата история могат много лесно да те накарат да я махнеш
    П.С. А замисляла ли си се над причините, поради които те ще са против тоя прословут пиърсинг
    П.С.2 А знаеш ли, че за да ти направят такъв пиърсинг, ако си под 18, с теб трябва да има родител
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    gadna infekciq nabarah,a hahaha
    ne si dup4ete ezicite be hora!tva e super gnusno
    гледаи си работата бее ! вобще не е гнусно маина мен супер много ме радва и не сажалявам че имам !

midnight..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ludo_mace

П.С.2 А знаеш ли, че за да ти направят такъв пиърсинг, ако си под 18, с теб трябва да има родител
    хаха глупости навсякъде пробиват дори и ако си на 14 !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ludo_mace

П.С. А замисляла ли си се над причините, поради които те ще са против тоя прословут пиърсинг
    A ти виждала ли си родител, който има и най-малка представа от пиърсинги?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си