- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса
Ае проблем ли е че не изпитвам горе долу никакво удоволствие от секса.Вече трети път го правя и не намирам нищо интересно.Даже си признавам си мисля какво ще правя на другия ден докато правя секс.Ама като гледам приятелката ми че и е приятно не ми дава сърце да и кажа.На мен ли ми има нещо или тря сменям жената???
Ми начи си пълен кретен ХАХАХАХААХ
вьв на4алото винаги е така...не 4е си кретен или не6то от сорта.. 6те види6 как 6те полудява6 от кеф след време просто трябва тялото ти и ти самия да свикне6 сьс това 4е си предприел важна ступка вьв врузката си![]()
aве стига глупости е маина .. просто може би трябва да смени партнниорката ...можеб и нещо между тях просто не се получава ...може да е заради много неща ..или просто трябва да опита с мъж![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Е,може и да е от това,че не разнообразявате.Макар че ти е само за 3-ти път.Опитвайте,пък ако не стане май нещо с гаджето не се получава.
Може би тя не те задоволява или просто нещо на психологична основа
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от Анонимко
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Spoks,po4ti pri vsi4ki mom4eta i momi4ete e taka v na4aloto....![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Еми пробваи с мом4е и с моми4е и виж с кой 6те ти хареса пове4е
Вкарай малко разнообразие в секса ...не в партниора
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m