.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Guest

problemi s celuvkite...

Не, че не мога ами.... Имам лош дъх и затова постоянно дъвча лютиви дъвки и когато се целувам да имам свеж дъх. Гаджето ми се оплаква, че когато се целуваме прекалено му люти от дъвките. Какво да направя? Не мога да спра да дъвча дъвки - ще стане още по-зле

Ами винаги преди среща си измивай зъбите с качествена паста за зъби и си купувай дъвки,които не са лютиви
    ♥♥♥Behind these Hazel eyes...♥♥♥

Seeing you it kills me know...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: problemi s celuvkite...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не, че не мога ами.... Имам лош дъх и затова постоянно дъвча лютиви дъвки и когато се целувам да имам свеж дъх. Гаджето ми се оплаква, че когато се целуваме прекалено му люти от дъвките. Какво да направя? Не мога да спра да дъвча дъвки - ще стане още по-зле
    Дъвчи по-слабо лютиви дъвки.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Дъвчи по-слабо лютиви дъвки.
    =D>

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    има спрейове за уста....има такива дражета за свеж дъх...варианти много!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Абе, скъпа, какво си седнала да се комплексираш??
    Дъвчи сладки дъвки, хуба буба муба има ги разни...
    Трябва да си изясниш защо имаш лош дъх... Аз, например, сутрин, дори и да съм си измила зъбите, имам лош дъх, докато не хапна нещо. Просто имам болен стомах и от киселините и т.н..
    Можеш да отидеш на зъболекар, да разбереш от какво е това.
    Тъй... а пък какво си зела толкова да се впрягаш от тоя дъх? Мисля, че се вманиачаваш... Найш пък на мене изообщо не ми пука какъв ми е дъха.
    Какво ся, дай ся като си имам сериозен приятел и да се лиша от шкембе чорбицата с чесънче, тараторчето, дробчето с лучец ммм....

Неее... колко пъти съм му миришела на приятеля ми на чесън. Ама и той на мене... като хапне нещо с чесънче или лукче, си мирише. Ама мен не ми пука. Хора сме все пак! Аз даже му викам "Писе отивам да си измия зъбките да не ти мириша" Той вика"НЕЕЕ! Няма да си ги миеш! Тъй си си добре." Хората като са женени, да не мислиш, че през 5 мин дъвчат дъвки???
    Дори съм целувала приятеля ми след като е драйфал, и той мене Тфа е то, любовв.. не може да те е гнус от човека, когото обичаш!
    HardC0re and BDSM forever

Пробвай с дъвки с вкус на ягоди,банани,каквото вкусно нещо се сети6 хем на теб 6те ти е приятно хем на него вкусно

imash losh dux mi mii si zabite be

ami mii si po-4esto zubite i duv4i sladki duvki

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    6tom ima6 lo6 dah zna4i tova moje da se dalji na dve ne6ta ili ne si mie6 zabite(koeto malko me samnqva) ili ima6 razvalen zab i trqbva da otide6 na zabolekar

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Абе, скъпа, какво си седнала да се комплексираш??
    Дъвчи сладки дъвки, хуба буба муба има ги разни...
    Трябва да си изясниш защо имаш лош дъх... Аз, например, сутрин, дори и да съм си измила зъбите, имам лош дъх, докато не хапна нещо. Просто имам болен стомах и от киселините и т.н..
    Можеш да отидеш на зъболекар, да разбереш от какво е това.
    Тъй... а пък какво си зела толкова да се впрягаш от тоя дъх? Мисля, че се вманиачаваш... Найш пък на мене изообщо не ми пука какъв ми е дъха.
    Какво ся, дай ся като си имам сериозен приятел и да се лиша от шкембе чорбицата с чесънче, тараторчето, дробчето с лучец ммм....

Неее... колко пъти съм му миришела на приятеля ми на чесън. Ама и той на мене... като хапне нещо с чесънче или лукче, си мирише. Ама мен не ми пука. Хора сме все пак! Аз даже му викам "Писе отивам да си измия зъбките да не ти мириша" Той вика"НЕЕЕ! Няма да си ги миеш! Тъй си си добре." Хората като са женени, да не мислиш, че през 5 мин дъвчат дъвки???
    Дори съм целувала приятеля ми след като е драйфал, и той мене Тфа е то, любовв.. не може да те е гнус от човека, когото обичаш!
    Е тва ме изкефи на MAX.Ми права си е Chiana.А пък и наистина дъвчи по-сладки дъвки.

лапай ябълки и магданоз

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Повече от фен
    otidi na zubolekar ili si kupuvai duvki,koito da ne sa lutivi
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    лапай ябълки и магданоз
    и банани

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    лапай ябълки и магданоз
    и банани
    Мушкай и краставици.
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Мега фен
    Отиди на зъболекар и ако той ти каже, че зъбите ти са здрави, отиди при личния лекар и кажи, че нямаш развалени зъби, но дъхът ти е лош. Не е шега работа.

Ще те посъветвам да дъвчеш сладки дъвки...днес ми беше много интересно,че както се разхождахме с гаджето и той мина през магазина и си взе една сладка дъвка...после направо не можех да се откъсна от усните му,защото имаха сладък вкус Ще видиш,че и с теб ще стане така...дъвчи сладки дъвки

Супер фен
    Град
    до тебе...
    e kfi duvki durchesh be chovek pff
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

XAXAX kum qbulkite ,magdanoza,babanite,duvkite s razni vkusove ,sprei-osvejitelite ,drajetata ,zabolekarite ima i edni malki lenti4ki su6to e osvejitel mn sq qki az si gi vzimah po edno vreme 6toto imat gotin vkus opitai s tqh ima gi po aptekite v razi4ni vkusove
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Мии си зъбките редовно,а след това използвай орбит(тъмносиня)
    When you dream anything can happen.

Фен
    Град
    София
    За това хората са направили паста!Мий си зъбите след ядене и си купувай дувки Орбит защо лютиви това е тъпо!!

ama koi da i go kaje... hahah

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ludamacka
    ami mii si po-4esto zubite i duv4i sladki duvki
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от literbebe
    Пробвай с дъвки с вкус на ягоди,банани,каквото вкусно нещо се сети6 хем на теб 6те ти е приятно хем на него вкусно

Guest
    i az imah takuv problem... ne e ot zubite, ot stomaha e ... sega postoqnno piq edni vtamini i ne smurda !!! otidi na lekar za toq problem ama ne na (zubolekur) !!! uspeh .. i ako gadjeto ti ne durji na malko liuto e ebati ligo4a !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си