- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- problemi s celuvkite...
Не, че не мога ами.... Имам лош дъх и затова постоянно дъвча лютиви дъвки и когато се целувам да имам свеж дъх. Гаджето ми се оплаква, че когато се целуваме прекалено му люти от дъвките. Какво да направя? Не мога да спра да дъвча дъвки - ще стане още по-зле
Ами винаги преди среща си измивай зъбите с качествена паста за зъби и си купувай дъвки,които не са лютиви![]()
♥♥♥Behind these Hazel eyes...♥♥♥
![]()
Seeing you it kills me know...
Дъвчи по-слабо лютиви дъвки.Първоначално написано от Анонимко
![]()
=D>Първоначално написано от p4elata_brumze
има спрейове за уста....има такива дражета за свеж дъх...варианти много!
Абе, скъпа, какво си седнала да се комплексираш??
Дъвчи сладки дъвки, хуба буба муба има ги разни...
Трябва да си изясниш защо имаш лош дъх... Аз, например, сутрин, дори и да съм си измила зъбите, имам лош дъх, докато не хапна нещо. Просто имам болен стомах и от киселините и т.н..
Можеш да отидеш на зъболекар, да разбереш от какво е това.
Тъй... а пък какво си зела толкова да се впрягаш от тоя дъх? Мисля, че се вманиачаваш... Найш пък на мене изообщо не ми пука какъв ми е дъха.
Какво ся, дай ся като си имам сериозен приятел и да се лиша от шкембе чорбицата с чесънче, тараторчето, дробчето с лучец ммм....![]()
![]()
Неее... колко пъти съм му миришела на приятеля ми на чесън. Ама и той на мене... като хапне нещо с чесънче или лукче, си мирише. Ама мен не ми пука. Хора сме все пак! Аз даже му викам "Писе отивам да си измия зъбките да не ти мириша" Той вика"НЕЕЕ! Няма да си ги миеш! Тъй си си добре." Хората като са женени, да не мислиш, че през 5 мин дъвчат дъвки???
Дори съм целувала приятеля ми след като е драйфал, и той мене Тфа е то, любовв.. не може да те е гнус от човека, когото обичаш!![]()
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ami mii si po-4esto zubite i duv4i sladki duvki
Е тва ме изкефи на MAX.Ми права си е Chiana.А пък и наистина дъвчи по-сладки дъвки.Първоначално написано от Chiana
![]()
otidi na zubolekar ili si kupuvai duvki,koito da ne sa lutivi
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
и бананиПървоначално написано от i_want_u_f
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Мушкай и краставици.Първоначално написано от doctordre
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Отиди на зъболекар и ако той ти каже, че зъбите ти са здрави, отиди при личния лекар и кажи, че нямаш развалени зъби, но дъхът ти е лош. Не е шега работа.
Ще те посъветвам да дъвчеш сладки дъвки...днес ми беше много интересно,че както се разхождахме с гаджето и той мина през магазина и си взе една сладка дъвка...после направо не можех да се откъсна от усните му,защото имаха сладък вкусЩе видиш,че и с теб ще стане така...дъвчи сладки дъвки
![]()
e kfi duvki durchesh be chovek pff
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
XAXAX kum qbulkite ,magdanoza,babanite,duvkite s razni vkusove ,sprei-osvejitelite ,drajetata ,zabolekarite ima i edni malki lenti4ki su6to e osvejitel mn sq qkiaz si gi vzimah po edno vreme 6toto imat gotin vkus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opitai s tqh ima gi po aptekite v razi4ni vkusove
![]()
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
Първоначално написано от Анонимко
Мии си зъбките редовно,а след това използвай орбит(тъмносиня)![]()
When you dream anything can happen.
За това хората са направили паста!Мий си зъбите след ядене и си купувай дувки Орбит защо лютиви това е тъпо!!
Първоначално написано от ludamacka
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Първоначално написано от literbebe
i az imah takuv problem... ne e ot zubite, ot stomaha e ... sega postoqnno piq edni vtamini i ne smurda !!! otidi na lekar za toq problem ama ne na (zubolekur) !!! uspeh ..i ako gadjeto ti ne durji na malko liuto e ebati ligo4a !!!