.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

От любопитство

Така имам една тема на която винаги сам искал да си отговоря.Според вас излишни ли са тези интриги и нерви в една връзка.Искам да кажа постоянно единият да дразни другият с момичета или съответно момчета,на пример единият да каже на другия 4е излиза на дискотека и че ще е по мъжки/женски и да си стои вкъщи .Абе с 2 думи да се правят на интересни с цел другият да ревнува.И тва всичкото при положение че много се обичат.Според вас излишно ли е или задължително за да има интрига във връзката?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Pri polojenie che mnogo se obichat ne biva da se stiga do takiva intrigi kakvito kazvash!taka spored men pokazvash kolko si nesiguren v chuvstvata na drugiq kam teb i iskash da gi probvash kakvo shte napravi!pone az taka praveh kogato bqh po malka!Viarno triabva da ima trapka vinagi no ne i po tozi nachin!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва е тъпо що тря кааш на някои каде хоиш ..аз на маика ми не каам каде излизам пък на някои друг ....аиде стига простотии ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    част от играта е, иначе не е интересно. да не кажа даже безразлично. и по този начин доста хора доказват на себе си любовта на половинката си. и също - това не са интриги. просто е по-различно...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    част от играта е, иначе не е интересно. да не кажа даже безразлично. и по този начин доста хора доказват на себе си любовта на половинката си. и също - това не са интриги. просто е по-различно...
    Просто, като пораснеш ще видиш колко си зле...

Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Pri polojenie che mnogo se obichat ne biva da se stiga do takiva intrigi kakvito kazvash!taka spored men pokazvash kolko si nesiguren v chuvstvata na drugiq kam teb i iskash da gi probvash kakvo shte napravi!pone az taka praveh kogato bqh po malka!Viarno triabva da ima trapka vinagi no ne i po tozi nachin!
    Подкрепям!!!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    Просто, като пораснеш ще видиш колко си зле...
    пораснала съм достатъчно, че да видя колко съм зле . иначе си е точно така. не говоря от личен опит - става дума и за по-възрастни... и то с по едно 15-16 години по-възрастни. така е. няма начин да ми каже някой, че по този начин не се създава по-силна емоция, независимо каква.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако много се обичат това определено е излишно и само подклажда спорове.Ако просто се харесват(на 13-14 например),то им е като заложено в гените да карат другия да ревнува,само за да им обърне малко внимание.Тъпо,но когато се налага,едва ли е излишно.Да,става по-интересно за този,който подклажда ревността,но на другия не му става никак приятно.

az li4no smqtam 4e taka *(no v ymereni koli4estva)dori e po-zabavno dori v nqkakva stepen vi sblijava o6te pove4e no v stova ako si imate i dove4erie :P

Супер фен
    Град
    София
    И аз не ги разбирам тия хора...скоро се чудех на една такава приятелска двойка...според мен е смешно,все едно не се познават достатъчно,за да знаят,че другият се прави на интересен...направо не ги разбирам !!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ммм... излишно е. Аз се стремя по всякакъв начин да избягвам поводите за ревност. Не излизам без него. Не ходя на кафета с други момчета и т.н., защото знам, че ще му е кофти, както и на мене, ако той излиза без мене.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Intrigite trqbva da gi ima.. No ne postoqnno.. che da trovqt vryzkata.. pri polojenie che se obichat.. Tova e moito mnenie!

Мега фен Аватара на koalka
    Това става при положение,че не се обичат.Ако и двамата се обичат НЯМА се нараняват така!!!!Не виждам смисъл от тези неща.Това е тъпо.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Това става при положение,че не се обичат.Ако и двамата се обичат НЯМА се нараняват така!!!!Не виждам смисъл от тези неща.Това е тъпо.
    taka e tupo,bezmisleno i se pravi ne ot obich...ako obichash nqkogo prosto go obichash
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Re: От любопитство

Цитирай Първоначално написано от AnGeL_NeBeSeN
    Абе с 2 думи да се правят на интересни с цел другият да ревнува.И тва всичкото при положение че много се обичат.Според вас излишно ли е или задължително за да има интрига във връзката?

Това сам да си създаваш проблеми във връзката е супер тъпо. И без това двамата трябва да преодолеят много други неща. Само това липсва...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си