.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Писна ми от тъпите му настроения

Ходя с едно момче от 9 месеца в началото беше като риказка обаче жече не издърйам всичко което му се случи си го искаржа на мен на всичкото отгоре уредих почивка само за нас двамата за да мойем да си оправим отношенията тои се сагласи и ден преди да заминем скъса с мен каза че пак ще доиде с мен но ще сме само приятели.е какво е това как да го накарам пак да е както преди>благодаря ви предварително
    Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!

кдйсафбкйд
    Guest
    Ако неговите чувства са истинали...нищо не можеш да направиш мила.На твое място зимам го с мене на почивката и просто не е истина дните ще му почерня.Занасяш се с всеки и т.н. и ако той те обича няма ти позволи тази волност

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    hodili ste 9 meseca i toi e skasal s tebe predi po4ivka awe kav e toq izrod po dobre go zareji ne struva i 2 stinki ne prodaljavai s nego za da ne se vliubi v nego i posle da strada6 tova e moeto mnenie nqma smisal i kaji na kolko god. ste
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

az sam na 18 toi e na 20
    Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ми бъди и ти с разни настроения!Защо той трябва да си прави каквото си иска,да не се съобразява с твоите чувства,а ти да тичаш след него и да се опитваш да оправиш нещата??!?!Че чак почивка си уредила!Я тоя го зарежи или пък наистина го вземи както казаха и му направи почивката отвратителна!

sexy_dupe_sf
    Guest
    a taka vzemi go s teb na po4ivkata i preminavai v deistvie tyko vij ne6to v nego se e promenilo i naistina kakto kazaxa ako te obi4a 6te te spre

Голям фен
    Град
    Memphis
    ave kakvi sa tiq pitove
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да го накараш.Той явно не те обича щом сте скъсали.А пък и явно той се дразни от теб и ти от него.Връзката ви според мен е загубена.

Фен
    Град
    In your mind~
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не можеш да го накараш.Той явно не те обича щом сте скъсали.А пък и явно той се дразни от теб и ти от него.Връзката ви според мен е загубена.
    Съгласна съм с теб...колкот и да е гадно

zamini s nqkoi drug za kvo ti e tozi.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    [b][i]По - скоро му е истинал мозъка!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Аз имах едно такова гадже и следкато ми забрани двапати да пея след седем-осемдесетата бира, аз я зарязах.... Обичам настоящетото си гайде точно, защото не ми се бърка в личното пространство....

Ходя с едно момче от 9 месеца в началото беше като риказка обаче жече не издърйам всичко което му се случи си го искаржа на мен на всичкото отгоре уредих почивка само за нас двамата за да мойем да си оправим отношенията тои се сагласи и ден преди да заминем скъса с мен каза че пак ще доиде с мен но ще сме само приятели.е какво е това как да го накарам пак да е както преди>благодаря ви предварително
    оооо първо поговрете за проблемите които тооолкова много го тревожат въпреки че аз като имам проблеми не си изкарвам яда на други хора защото те не са ми виновни за нищо има си една техните дет й се вика трошене на разни неща като му стане гадно да започне да чупи /не винаги помага/
    иначе ако не иска да говори просто ще му изнесеш едно хубаво слово за задължениета му като гадже
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Аз бих му теглила една и бих поканила най-добрата си притяелка с мен вместо да си тровя нервите с неговите настроения.100% ще си изкарате незабравимо,няма да има кой да ти мрънка,кой да ти държи сметка в кой мускулест пич си се загледала,колко часа се гримираш и обличаш преди да излезете на разходка.Дори напротив,някой с удоволствие ще ти прави компания,вършейки абсолютно същите глезотийки
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

az su6to bih pokanila nai-dobrata si priqtelka purvo 6te si namerim novi gadjeta vstoro 6te se zabavlqvame
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Бебо абсолютно си права!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Писна ми от тъпите му настроения

Цитирай Първоначално написано от danielka_88
    spored men si mu pisnala i e re6il da ti bie shuta

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз мисля, че първо трябва да поговорите за тези проблеми и после да правите каквото и да било решения.

iliyanka
    Guest
    znae6 li az sa6to sam s moia pr 9 meseca,toi e zodia lav i haraktera mu e mnogo promenliv,moje da se smee i sled 5 minuti da e v ujasno nastroenie,kogato niakoi go e iadosal 4esto si go izkarva na men,taka 4e spoko ne si edinstvena,pogovori s nego,i se opitai da svikne6 s haraktera mu obi4aite se i ne se karaite

Супер фен
    Зарежи го тоя бе ... как ще се държи така с него,а ти ще се опитваш да се сдобрите!

Ако има вариант да вземеш някой друг с тебе на почивката го направи, няма да сбъркаш.Помисли, при условие, че той ти мрънка нещо през цялото време каква "почивка" ще бъде това???
    I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
    hodili ste 9 meseca i toi e skasal s tebe predi po4ivka
    будали.. за 9 месеца бебе щяхте да си дундуркате :Р..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от кдйсафбкйд
    Ако неговите чувства са истинали...нищо не можеш да направиш мила.На твое място зимам го с мене на почивката и просто не е истина дните ще му почерня.Занасяш се с всеки и т.н. и ако той те обича няма ти позволи тази волност
    И аз така бих направила

Мега фен Аватара на koalka
    Той не те обича и при това положение нищо не може да е както преди.

mes_espoirss
    Guest
    mila,moje mn gadno da zvu4i no prosto go prejivei...prejiviala sam ne6to podobno i ti kazvam ot li4en opit-ne se opitvai da zalepi6 s4upenata 4a6a,za6toto vinagi 6te li4i puknatinata.....
    ako naistina go obi4a6 opitai vsi4ki varianti a kogato ti pisne da se starae6 a na nego da ne mu dreme prosto si hvani drugo gadje ili se otdai na niakakvi priatni zabavlenia...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си