ne si edinstfenata ot roda si i az sam taka makar i da sam ot mom4etata koito zarqzva6 i ebe6... ta az sam sa6tiq...6to 6oto naistin zn kfo 6e stane...film maina hodi go razberibi4i ailqk toi 6a doide ia z taka mislq ahahahah
![]()
merdja ti si palen idiot!![]()
![]()
za kvo puska6 temi ve oligofren!nau4i se da raboti6 vav forumi!!!!!!!
awe znae6 li 4e ne te razbrah.....
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Първоначално написано от Spider_Web
не си единствен![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
drusan![]()
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
i az ne go razbrah mn mn,daje vuobshte,a i ne mi i trqbva,prosot edin ot tupite,koito mili4koto trqbva da izkliu4i (za topica) we karai
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Нищо неразбрах[/quote]
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
idi da se nahranish i da pospish purvo i togava pishi.
smisula na temata e da se vidi kolko tupi hora imaПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
аз мисля ,че е искал да отговори на някоя тема,а вместо това е пуснал нова без да иска![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Тва напрао ме просълзи...толкова се разчувствах,че ми потекоха сълзи от смях![]()
![]()
.
Не намирам никакъв смисъл в тази тема-абсолютно нищо не схващам!
От половин час се кьоря в темата и се опитвам да схвана за кво става въпрос и нищо не разбирам в крайна сметка!
ПЪЛНА простотия-меко казано...
мм даПървоначално написано от piFka_LP
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
RODNA RE4 OMAINA SLADKA KOI TE UVAJAVA DNES ...VSEKI PLQMPA I LAFI ZABRAVIL BALGARSKITE DUMI DNES![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
смисълът е , че няма смисъл![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
xaxa..interesna tema..bezsmislena, no interesna![]()
![]()
аз пък два пъти!!!Първоначално написано от SinisterDoll
![]()
LOCK на тъпи теми!
f@nt@zi@
mai ne se slu4va za parvi pat otgovor vmesto tema ama trqbva da s e nau4im da se smewem na gre6kie si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя посетител май и друг път е правил тая проста грешка.. Сигурно и за това му се вписват 3 мненияТой само теми пише. Хихи!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
I az twa si mislqПървоначално написано от CaRaMeL4eTo
![]()
toq za koi pat puska tema vmesto otgovor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()