Попринцип мразя да се меся като е тема за момчетата и техните мнения,но ще ти кажа как ми го обясни бившия...че изневярата за мъжа е само чисто физическа,а не емоционална както е при повечето от нас.Той също ми каза,че може да ми изневерява и после да се върне при мен и да ме обича още повече...един вид,когато отношенията се влошат това ги оправяло,в някои случаи разбира се....сега вече го разбирам наистина доколкото мога...но иначе възможно е едно момче да обича без да му се иска да изневерява...колкото и рядко явление да е това.За това те приемат по-трудно изневярата на някоя от техните гаджета,защото знаят,че при нас е емоционално.Въпреки,че аз съм изневерявала общо взето само за секса,но не мога да се върна при приятеля си и да го"обичам още повече"...после се чувствам гузна...а при тях това чувство е по-малко засегнато...въпросът е в това,че сме от "различни планети" малко...но по-лесно е,когато го погледнеш от тяхната гледна точка.Ние също реагираме доста зле на изневерите,поради същата причина,че мислим за емоционалното изживяване на нещата.Е,момчета така ли е?!