- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Слънчево изгаряне
Здравейте на всички, бях на море и за мое нещастие използваш слънцезащитно масло но ефекта беше нулев и изгорях след това кожата на гръбчето и малка област от раменете и гърдите ми се обелиха, след това отново изгорях, таа сега се появи един сърбеж и отново има болка, а от маслата за след слънце ефект няма, ако някой може да ми каже дали има вероятност да ми останат белези при условие че е засегната така да се каже втория слой кожа и дали има опасност от рак на кожата ще съм безкрайно благодарна.
Ако не е голямо изгарянето - няма страшно. Аз миналото лято бях изгорял много лошо на гърба,неможех въобще да лежа по гръб няколко дни,но сега абсолютно никакви белези нямам,нито пък някакви следи, а изгарянето си беше доста болезнено
naistina slun4evite izgarqniq sa si dosta opasni i ne slu4aino po stoqnno se govori za za6titnite produkti za kojata..oba4e v momenta na samoto izgarqne efektut e samo vidimo nepriqten i donqkude boleznen, no sled godini se poqvqvat su6tinskite posledstviq i dano pri teb da ne e tolkova seriozno..
spored men se konsultirai s dermatolog..ako pri takuv se hodi..abbe s lekar..
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Намажи се с Panthenol ... Може да помогне ... 8-9 лева е в аптеките ... Успех ...
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
ами при колен лекар върви(не е трябвало да изгаряш 2 пъти...когато кожата ти е била слаба)