- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За какво си говорите по време на секс
Много ми е интересно за какво си говорите по време на секс , или не си говорите чакам вашите отговори
da vi sera na tupiq forum![]()
eeeeeebati gostite
dore we kuf ti e problema sea za kvo pi6e6 kat e tup
nasirate se s va6te gluposti foruma si e idealen nikoi ne e vinoven 4e nekvi sme6nici se 4udat kvo da pravat i pi6at prostotii po temite..
adminite i moderatorite... tiq gosti ne sa za tuka
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Първоначално написано от ВъпроСч0
Човек...незнам, ама си мисля, че по време на секс не се говори, поне не много, в смисъл, поне при мен е така, в смисъл-казвам на приятелката ми, че я обичам, че искам примерно да направим еди си какво, ама по време на секс не си говорим примерно за политика или за ккои вестник съм чел днес...това си е момент на изключителна емоционална и физическа близост-смятам, че думите са излишни, един поглед е достатъчен...знам ли, поне при мен е така
нека другите да кажат
Първоначално написано от Анонимко
Еми да ти кажа чак разговор не сме завързвали, ноо... фрази от рода "обичам те; харесва ли ти?; в каква поза искаш да го правим?; дай по-силно; моту си единствено писи; ти си всичко за мен; искаш ли да пробваме това?; стори ми се, че респекта преминава (майка ми = респекта); тихо, че ще ни чуят; много ли ти остава още?; тебе май ти писна; адски си ми сладък така; къде искаш да свърша? искам да те гушна"
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mdaaa dvaata respecta sa nai vajni, no ina4e za politika i manikur ne govorim.....![]()
Фразите са доста ограничени:
- Обичам те!
- О, да! ДА! ДА!
- Яко ли ти е, кучко!
- Искам задна!
- Искам да си върху мен!
- Искаш ли да ме яхнеш?
Понякога и "О! Боже!"
Оооо к'во стаа как сме?
-Еми бива, са тука те шибам.. ти к'во пра'иш?
Абе Маринела ми дължи една фиба и трябва да ходя да си я зема...
-Аааа... ми ако искаш точно сега отиди да я земеш , че е животоспасяваща.
Ами айде после.
-Добре.
Уф чудя се дали мама ше ме пусне на лагер.
-Абе майната му на тоя лагер след малко ше дават един супер як филм.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Nie ne si govorim samo nqkolko izraza ot roda na :Obi4am te,Haresva li ti i tn![]()
Ами не водим разговор,но си казваме,че се обичаме.Пита ме дали ми харесва и т.н.
Ем почти горе долу така си говорим ама без ' кучко 'Първоначално написано от `Death`Whore`
Питам я дали е одобно когато невнимавам и я заболи се извинявам и така но баш разговор не
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
А ти какъв разговор очакваш да водим??Се едно,че сме излезнали на кафенце?Всъщност по някой път и дума не обелвахме.
gоворим си за родителите си![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
obsajdame politikata na stranataПървоначално написано от ВъпроСч0
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ne si govorim ...samo ako trqbva da smenim pozata ... ama i pove4eto pati se razbirame bez dumiПървоначално написано от ВъпроСч0
![]()
Не си говорим... Само кам края "Обичам те" ...
парво погледни дали имаш такава опцияПървоначално написано от Анонимко
щото ти си доста ограничен във възможностите си
Аз докато праа секс не се еба и затва с мойта си говориме как се готви пиле фрикасе !
Hmm...!!spored mene dokato pravi6 sex ti nqma6 d1h da si poeme6 4e da govori6,sled sex vinagi obsadme i si kazvame obi4am te ,no ina4e povreme na sex e spr tapo da govori6
Трябва ли да говорим![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Само пъшкане и стенания![]()
2т. забрана за ползване на профил