- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za MOito BeBe
em mislih da ne spodelqm bolkata si pred vsi4ki no seka sa piqna i nqma kak prosto iskam da izleq makata siprosto ne moga da razbera za6to jivota e tolkova jestok sas mene za6to
prosto moq problem e kato vsi4ki ostanali obi4am edin 4ovek i toi me obi4a no ne moje da sme zaedno
za6toto az ne iskam
oh ne znaq kak da se izrazq tolkova mnogo boli 4e nqmam dumi da obi6a bolkata si
prosto sam razdvoena meju libovta i omrazata si kam nego!iskam da go mrazq no ne moga da mrazq 4oveka koito me nau4i da obi4am
na15 godini sam no ve4e znaq kakvo e liubov bolka razdqla
moje nqkoi da kaje "ti si o6te malka i ne razbira6"!no ako tova ne e liubov ne vijam po silno 4uvstvo ot tova koeto izpitvam v momenta
![]()
liubovta idva nai neo4akvano i po sa6tiq na4in si zaminava4oveka koito nai malko o4akva6 moje da ostane v malkoto ti sarce za cql jivot.kakto pri mene.az ne o4akvah liubovta no tq me vrahletq kato iragan ot salzi i myka
4estno kazano v momenta ne mi se zivee zaradi bif6oto mi gadje s koeto hodihme 6 meseca i 3 dena
tova ne e mnogo no ne e i malko no za mene tova qha nai zapomnq6tite momenti v jivota mi
dori i nai lo6ite momenti s nego za mene sa hubavi
o6te pomnq mekite mu dlani toplite isni i golemiq ezik :P haha malko sme6no no tragi4no.ne moga da zabravq kak me celuva6e i mi kazva6e 4e me obi4a i ne moje da jivee bez men
dori i sega az mu vqrvam za6toto znam 4e me obi4a6e ,sigurna sam 4e ne me e lagal
nadqvam se skoro da go zabravq za6toto sqko mqsto na koeto sme bili zaedno mi donasq gor4ivi spomeni koito me izgarqt i me karat da pla4a i da stradam
vseki pat kogato go vidq sqka6 noj pronizva gardite mi sqka6 4ast v men umira i se gubi v spomenite koito 6te ostanat zavinagi v mene
ponqkoga si mislq pak da te potarsq pak da te imam no razbiram 4e e bezmisleno da propilqvam vremeto si s 4ovek kato tebe
vsi4ki te mislqt za lo6 no az nzam 4e ti si kato vsi4ki sas 4uvstva sas sarce koeto boli
i vse pak na6ata liubov e nevazmojna ve4e za6totro az ne iskam da sme zaedno i s pravo za6toto ti tragna po lo6i pati6ta koito ni razdeliha
no vse pak nadqvam se nikoga da ne zabravi6 4e az te obi4am i mislq 4e tova ti stiga
nadqvam se da nameri6 liubovta no ne vav men a v nqkoq po dobra koqto naistina 6te te napravi 6tastiv
![]()
![]()
![]()
P.S. malko sam piqna i moje da ima pravopisni gre6kinadqvam se nqkoi da go pro4ete prosto iskah da izleq makata si i da mi dadete nqkakav savet kavto 6te da e
![]()
are mersi na vsi4ki koito sago pro4eli i na tiq deto ne sa de![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi