Zdraveite hora! Ot skoro zapo4nah da 4eta temi4ki v tozi forum i mislq 4e sa dosta polezni za horata, koito imat syotvetniq problem. Doide vreme i az da si kaja moq problem. Toi e sledniq adski mnogo sam zatvorena v sebe si, imam ujasno nisko samo4uvstvie , trudno govorq s horata i trudno se otpuskam pred tqh da se zabavlqvam. Tova mi pre4i ujasno mnogo osobeno s vryzkata mi s gadjeto mi. Ve4e hodim ot 5 meseca, a az vse o6te ne moga da govorq koi znae kolko s nego i izob6to da se otpuskam pred nego. Dori nz za kakvo da mu kaja, kakvi temi da povdigna-po princip toi obujava koli i motori i postoqno govori za tqh , no az ne razbiram ni6to ot tqh i nz kakvo da kaja nz za kakvo dr da govorq. Dori nz kak da se dyrja kogato sam s nego. Dnes si govorehme na tazi tema i toi mi kaza 4e mu e typo ve4e 5 meseca sam se zabavlqval i sam si govorel dokato sme zaedno, no 6tql da se opita da me iz4aka da se promenq. No az nz kakvo da napravq i kak da go napravq kak da si povdigna samo4uvstvieto , da govorq pove4e, kakvo da pravq kogato sam s nego. Mnogo go obi4am i naistina iskam da se promenq > Daite saveti pls. 10x predvaritelno