- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Poditeli na Gadjeta...
Не...никога нещата не са били толкова сериозни,4е да се запознавам с не4ии родители...но винаги ми е било интересно що за хора са![]()
poznavah se prefektno s maikata na bivshiq mi daje bih kazala che tq mnogo ni pomogna i mnogo me haresvashe..az neq sushto mnogo q haresvah i ako ima neshto koeto obojavam e da se poznavam s roditelite na gadjetata si![]()
Еми живеем в един блок и се познаваме на здрасти-здрасти ...хмм те не би трябвало да знаят че ходим ама всъщност не са слепи...![]()
Ами да познавам ги ,говорили сме си повече от здрасти-здрасти аз много ги харесвам мн са готини си и мисля ,че и те ме харесват![]()
винаги напред и нагоре!
shte govorq napravo za biv6eto,4e sa nqmam-da poznavaha se-razbirame se gore dolu dobre-shtoto na rd mu den maika mu samo na men kaza zdr,a moite"fr" i kazaha,no tq NE a za bashta mu.... da razbirame se :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
moq priqtel poznava roditelite mi,baba mi,bratov4ed mi i jena mu i se razbira dobre sys vsi4kia maika mi super mn go haresva
az poznavam roditelite mu,bratqta mu i jenata na ediniq,baba i dqdo mu, a osstanalata mu roda(lelq,4i4o,vuina i t.n.) sym vijdala samo 1 pyt na 1 sybirane v tqh.. s tehnite se razbiram dobre,samo 4e rqdko se vijdame
sq mn iskam moite i negovite roditeli da se zapoznqt
6te e zabavno
![]()
Az poznavam maika i, ba6ta i i brat i oba4e samo zdrasti sme si kazvali...ni6to pove4e... i vse pak tq (gadjeto mi) kazva, 4e maika i me haresvaa ina4e tq ne poznava maika mi i ba6ta mi i po - dobre!
TAI KATO AZ V MOMENTA XODQ S VAZDUX POD NALQGANE MI E MNOO GOT 6TOTO I S BA6TA MU I S MAIKA MU SE RAZBIRAME PERFEKTNO![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Да, той познава моите родители и аз познавам неговите родители. С тях се разбираме много добре. Страшно готини хора са. С майка му почти всеки ден сме на кафе и си говорим по женски ,а с баща му може да седим и да си говорим с часове за най-различни неща. Те са ми като второ семейство. Чувствам ги като втори майка и баща. И много си ги обичкам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!