.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL_CheRRy
    nai-6antavata daskalka za men e gospodina ni po nemski e po-golqmo darvo ot nego nqma
    -polzva krem NIVEA
    -praska se s "Balgarska roza"
    -nosi edni golemi o4ila i s tqh prili4a na edna golqma muha
    -nqkolko izraza koito toi upotrebqva 4esto "kvo me gleda6 kat lepnat s mokar parcal',''kvo mi se moli6,az da ne sam ti carkva",'ei sq 6e zatvori6 vratata otvanka',"kvo sedi6 tuka kato prase v temenujka","gluposti na kvadrat4eta'
    {znaeh i o6te ama gi zabravih }
    abe ubedenali,si 4e ne e pederas.

GolDen_EaGeL_F
    Guest
    Наща даскалка по англ.ез. пък избива рибата направо.....а бе "печена" е в часа й обикновено се пие бульон танцуват се спортни танци разглежда ни списанията докато пишем тестове за да можем ние да преписваме вместо нов урок говорим за световните теми . Върхът са кечовете в час питаш "Може ли да набия....." тя само "Прави квото щеш!".......Така правим :P

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ние пък сме мн зле от подготво са ни само некви психарки ама ве4е се оттървахме от вси4ките
    в 8 клас госпожата по рисуване мн прили4а6е на пекинеза си, бяха я блъснали по стълбите, тя паднала и си с4упила крака затова ни преподава само втория срок. е тая жена се опитва6е вся4ески да ни убеди 4е цитирам: " Няма зелена трева и синио небе!"
    и занималката в подготво беше истински идиот - цяла година ходе6е с един лилаво-зелан шлифер, постоянно си носе6е някви кутии от бонбони за да пи6е по тях някви неща, един от любимите ми неини бисери е " Поля, тва още не съм го правила с моми4е, но в този клас с тебе май и тва ще стане" (иска6е да я удари да не си помислите друго)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си