- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadjeto vi sk8-ar li e?
pitam momichetata! gadjeto vi kak se oblicha kato sk8-ar i kara li sk8?
мм нещо не ме кефят скейтърите,незнам защо, досега не съм имала гадже скейтър.
f@nt@zi@
ми не е скейтър![]()
Не,не кара скейт!И да е скейтър,и да не е ,за мен е важен човека,не скейта му![]()
mi ok kfo nervnichish?Първоначално написано от LP_girl_14
Какво ги интересува хората какви са любимите занимания на мъжа ми?
i azПървоначално написано от f@nt@zi@
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Не нервнича!Една тема във форум е най-малкото нещо,което би ме изкарало извън релси или би ме накрало стана нервнаПървоначално написано от MidnightScream
![]()
ne ne se oblicha taka...no az izpitvam izvestni simpatii kum tezi momcheta![]()
Първоначално написано от DeSiTo0o
Ох много модерни почнаха да стават тия скейтъри ейййй.Помня времето когато малка група хора караха скейт и нямаше такъв шум.Сега всеки втори носи кецове ЩОТО ВИДИШ ЛИ Е МНОГО МОДЕРНО.А ако гаджето ти е "скейтър" е нема начин бате уловил си Господ за шлифера.![]()
![]()
mneeee![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Са ми се върти една песен в главата "Ти искаш да си скейтър,но си просто блейдър"![]()
![]()
![]()
Кефят ме блейдъри,беемхиксъри,сейтъ ри...има много готини хора сред тях,ма не съм била с такъв...а можешееНо не е болка за умиране
ne sum hodila sus skeituri i izop6to ne mi haresvat tozi tip mom4eta, no vseki si ima vkus vse pak
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Ами няма нищо общо с тоя стил на обличане , нито пък кара скейт.
ne e skeitur
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Еми приятеля ми никога няма да сложи такъв тип дрехи, но .. виждате ли .. аз нещо много се кефя на такива хорца но най-вече на широките дрехи като стил за обличане. Самата аз от 4, 5 клас насам се обличам така.
P.S. Ся ше съм 11.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mili4ka ne mojax da razbera za6to ni pita6?
problem li ima6 s tfoito gadje ili ?
kakfo te trefojji ne razbrax
![]()
![]()
jaahahaha
ebasi maloumniq vupros
Бях скейтър..Бахти тъпата работа заклевам се! Плюйте ме,мразете ме, ма скейтърите са надути позьори..В БГ скейта няма съдба няма смисъл от него..Истината е в Фрийръна.
Кво е фрийрън...ново понятие ми еПървоначално написано от onzi__
Ми сложна история е .. Рано или късно се ще разберешТо траа да се види клип примерно така с приказки не може да се опише
![]()