.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    ^^^sexy_mace^^^
    Guest

kakvi sa sexyalnite vi fantazii?

vuprosut mi e qsen-kakvi sa sexyalnite vi fantazii?kajete gi ako ne vi e sram razbira se

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: kakvi sa sexyalnite vi fantazii?

Цитирай Първоначално написано от ^^^sexy_mace^^^
    vuprosut mi e qsen-kakvi sa sexyalnite vi fantazii?kajete gi ako ne vi e sram razbira se
    хубави

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Има такава тема вече
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Guest
    мн искам да го направя в тоалетната на училището точно под носа на директора през голямото междучасие

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: kakvi sa sexyalnite vi fantazii?

Цитирай Първоначално написано от ^^^sexy_mace^^^
    sex s dve mrasnici

^^^sexy_mace^^^
    Guest

.........

e sry kato ima takava tema ama ne6to ne q namiram i za tva pitam...ako mi kaje6 kade se namira po-to4no............

Мега фен
    Тройка с двама мъже, да лижа жена и тя да умира от кеф...такива работи. Обаче нали съм омъжена...не става.

sexy_kaka
    Guest
    Фантазирам си как гледам мойта приятелка и нейния приятел да правят секс.И понеже аз имам връзка с момичето от 4 години(а аз съм момиче),а те двамата имат връзка от година и половина,си фантазирам как му показвам как задоволявам приятелката му с езиче,как я облизвам,как и масажирам мокрия клитор,искам той да гледа как тя си вкарва пръста в дупето ми и го движи мн бързо,но най-вече си фантазирам как той след като е видял всичко това къса с нея и тя остава само моя...........

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от sexy_kaka
    Фантазирам си как гледам мойта приятелка и нейния приятел да правят секс.И понеже аз имам връзка с момичето от 4 години(а аз съм момиче),а те двамата имат връзка от година и половина,си фантазирам как му показвам как задоволявам приятелката му с езиче,как я облизвам,как и масажирам мокрия клитор,искам той да гледа как тя си вкарва пръста в дупето ми и го движи мн бързо,но най-вече си фантазирам как той след като е видял всичко това къса с нея и тя остава само моя...........

bravo mace... h** mi stana samo dokato go 4etoh

Мега фен
    Обаче не е браво, защото приятелката И не си пада достатъчно по нея, а я има за резервен вариант за удоволствие. Гадно е.

sexy_kaka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Обаче не е браво, защото приятелката И не си пада достатъчно по нея, а я има за резервен вариант за удоволствие. Гадно е.
    Еми сори само толкова ми е фантазията ся нямам време да я обработвам

Мега фен
    Не говорех за фантазията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си