- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво сте облечени сега?(от горе до долу)
сатенена розова нощничка на тъмно-розови сърчица![]()
Аз съм си с пижамката, още кат стана и на компа
По пижама съм (както всяка сутрин)
С една ярко оранжева тениска .. която става на баща ми .. но аз я нося, защото ми е адски удобна .. с боксерки .. иииии различни джапанки![]()
beli kusi 4orapki,kusi pantalonki(bqha dulgi,ma ve4e ne sa... i si gi o6ih po moi si nachin s moq nick)bokserki(tiq jenskite-zeleni)sinio potniche(dnes bqh navun s negyYyYy...vtoriq put kato izlizah)s bqla lenta za kosa,lastik(da vkliu4vam li prevruzkata???Shtoto iam cikul)![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
abe nenzma kak go napraivih,no tova ne e citati,a moeto si pisane :PПървоначално написано от luda`flirtajika
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
С широко,спортно,бяло панталонче и розова тениска![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
chakai me...idfamПървоначално написано от Freelander
![]()
![]()
Черен панталон и черна блуза и разбира се черно бельо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
S RoZoFko potni4e i dolni6teto na no6ni4kata mi .. (bez vsqkvo belio0) ~ ~ ~![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Черна тениска,мъжки боксерки..някви на черти...тъмно сини.
po rozovka noshtnica i rozovi prashki
..
чорапки тениска и шортички![]()
боксерки![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от skate_warrior
Добре ве, явно мене чакаш, идвам
Аз съм с потниче и дънки щот после ще излизам![]()
ми идвай![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mi po no6tni4ka![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
по тениска поло,анцук и чорапки
Ахаха!Първоначално написано от luda`flirtajika
![]()