- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво сте облечени сега?(от горе до долу)
mi s bql shirok pantalon i rozova bluza i rozovi gashti
къси панталонки и тениска![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Тениска на Слипнот,черно бельо.
червена нощничка![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
по чеп.. пфахгахгахагха ааабзииии по боксерки![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Къси панталонки,чорапки и една блузка и старнно но ми е студено![]()
![]()
прощавам ти![]()
къси чорапи,тениска и шортички
ами аз съм по мн широки панталонки дълги с огромен суичър и с вързана коса на кокче с червен ластик....мн ми е студено за това толоз дрехи![]()
Не много ярко оранжева тясна блуза с дълъг ръкав, върху нея синя тениска с къс /звучи гадно, но си отиват/ , тъмносини дънки, един тъмнорозов чорап и един на тъмно розови, бели, жълти и сини чертички
Голяма шарения, а
![]()
ПП: Ще излизам, а на вън е няк'ъв гаден студ, затова съм се навлякла така.
boxerki i teniska mnou mi e jega![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Къси дънки и зелено потниче.
Суичър на Iced Earth,кафяви джинси,черни чорапи с избродирано по собствен модел-Nightwish
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Само с хавлиика, щот излизам от банята![]()
am az sam po kusi ga6ti i potnik
Onezi,koito iskat nai-malko sa nai blizo do bogovete!!
еми..с един смукнат панталон, чорапки и блузка в същият цвят...![]()
Фланелка, слипове и чорапи.![]()
с пижамата ми от къси панталонки и потниче на магарета![]()
тениска и боксерки![]()
Дънкова къса пола с някви лилави бродерии , черна блуза с деколте и лилави кантове и един от тези дългите гердани - също лилавБежаво бельо
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Аз съм тоооолкова облечена в момента...
-червено бельо
-дънки + колан
-черна блуза с късо ръкавче, отгоре бяла риза, отгоре червен суичър...
-и до мен на пода тъжно са се катурнали (яка дума) два чорапа и кубинки...
Saatana vittu perkele hate crew!
Тениската с която спя![]()