.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

smile!
    Guest

какво ще направите....

...ако подозирате, че гаджето ви има друг/а? ако се държи студено и отдалечено? ще го зарежете ли, или ще изчакате да изясните нещата?

Фен
    Град
    In your mind~
    Амм ще изчакам да се изяснят нещата..защото може да се държи студено поради ред други причини...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може би ще поговоря с него и ще му кажа от какво се опасявам.Ако не си признае може би ще питам някой познат или ще го проследя.

Цитирай Първоначално написано от adDicTeD`tO`yOu
    Амм ще изчакам да се изяснят нещата..защото може да се държи студено поради ред други причини...
    mdam i az shte iz4akam,no ne misql da 4akam prekaleno-po skoro shte si pogovorq s nego
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

shte popitam kakvo stava?

Град
    In Your Dreams...
    Ами предполагам, че ще постъпя така, както постъпва той в такива случаи, защото е имало моменти, когато аз съм се държала така..студено, дръпнато.. Тогава просто заставаме един срещу друг само двамата и се разбираме..защо се отнасям така към него, каква е причината... и не след дълго всичко си идва на мястото

Tesinka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Цитирай Първоначално написано от adDicTeD`tO`yOu
    mdam i az shte iz4akam,no ne misql da 4akam prekaleno-po skoro shte si pogovorq s nego
    I az taka

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ми ще говоря с него.Няма да тръгна да го зарязвам без да знам каква е причината

koalka syglasna sym s teb
    Ako Me Nqma6 - Spe4eli Me ! Ako Me Iska6 - Otvle4i Me ! Ako Me Ima6 - Zapazi Me ! Ako Me Obi4a6 - Kaji Mi !

reason Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 3:43 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Syglasna!Nqma smisyl da go zarqzva6 bez da znae6 pri4inata!
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ako razbera za ne6to takova nqma da q zareja a prosto 6te i teglq edna P*tka maina i da se opravq
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest

Re: какво ще направите....

Цитирай Първоначално написано от smile!
    ...ако подозирате, че гаджето ви има друг/а? ако се държи студено и отдалечено? ще го зарежете ли, или ще изчакате да изясните нещата?

mi ako podoziram 6te prikazvam s neq na 4
    a ako sam siguren vednaga 6i q naredq
    apak ako gi fana -marmalad[/b]

emi parvo shte si pogovorq s nego

.Аз лично бих поговорила с него и ако наистина има нещо което крие от мене ще си проличи..искам да кажа че има признаци,по които си личи дали те лъжат или не.УСПЕХ!!!
    az sam roza sas bodli
    pipne6 li me
    6TE BOLI!!!

Мега фен
    При всяка наченка на студено държание, говоря с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си