- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Реве ми се
Добре темата е убийствена ... Ся кажи за кво ти се реве сподели малко ?!?Първоначално написано от tool
И на мене и то много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Нещо по-подробно по темата, ако може за да седнем да обсъдим. [-o<
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
те толкова много неща незнам откдъе да почна а и нямам мотивацията да почвам нищо дори не ми се говори с никой не ми се яде не ми се пие не ми се излзиа....незнам защо аз ли съм толкова тъп....
И двете споделете за кво ви се реве ... ?!?
същото чувствам и азПървоначално написано от tool
![]()
![]()
![]()
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
аз съм момче...ако иам значение
Заради момче е личи си ... СПодели малко .. спокоПървоначално написано от tool
Ще оспокояваме окоряваме с квото можем !?!
ееееее кви са тия филми,тия ревове....не трябва така...всички имаме любовни мъки,ако става на въпрос и на мен ми се плаче...ама в един момент се осъзнаваш и виждаш,че вече няма смисъл...със сълзи нищо няма да върнеш!!По-добре е в такива моменти човек да събере сили и да се стегне и да покаже на този,който го е наранил,че и без него живота продължава...трудно е наистина,но в крайна сметка по-добре е да си продължи живота,отколкото да се бори за нещо минало и изгубено..
f@nt@zi@
are vsichki da sedneme i da reveme......ami aide ne!q se smeite vsichki i tva.jivotut e tvarde kratuk za da si gubime vremeto v tva da tursime kurpichki da trime sulzi i sopoli...
хаха мен пък ми е мноо смешно... няма време за тъга по момичета/момчета...![]()
![]()
![]()
Ем, в такъв случай ние с какво може да ти помогнем?Първоначално написано от tool
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
PRI MEN SA6TO E TAKA ZARADI EDNO MOM4E![]()
![]()
![]()
qvno ne samo na men mi e kofti![]()
![]()
![]()
До тука разбрах, че 2-ма, 3-ма имат някакви проблеми, ама не им се говорело...тц тц тц...какво чакате...някаква специална покана ли???Или може би да е в писмен вид в 3 екземпляра.Дайте по същество...
Аз пък уж нямам проблеми, но все ме избива на депресия.
Ех тва депресирано поколение![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
az kato kazah vsicchki da reveme se sheguvah,nedeite da se depresirate,to verno che toploto vreme ni bugva i az se chustvam kato ohliuv ma gledam da ne se trevoja tolkoz,haide vsichki deto vi e tajno burzo klikvaite na fun fun fun i se posmeite
тежко ви е много
Пак ме разби!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ама в интерес на истината забелязвам,че тия хората,дето сме с най-малки проблеми,най-мн ни хваща депресията...нещо такова се получава
Подкрепям и аз съм такаПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
На мен пък не ми се реве!Много ми е веселко даже!
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Така айде сега си кажете защо ви се реве и къф е проблема че да седнем да го обсъдим.
Ако темата е за хора,които искат да кажат че им се реве и не им се обеснява Що-не намиран смисъл![]()
![]()
![]()