.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Реве ми се

Цитирай Първоначално написано от BaHk0`CeKcA
    Цитирай Първоначално написано от tool
    те толкова много неща незнам откдъе да почна а и нямам мотивацията да почвам нищо дори не ми се говори с никой не ми се яде не ми се пие не ми се излзиа....незнам защо аз ли съм толкова тъп....
    Заради момче е личи си ... СПодели малко .. споко Ще оспокояваме окоряваме с квото можем !?!
    awe toi kaza,4e e mom4e a ne 4e e zaradi mom4e :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Nqma smisal ot rev teglimy edna maina i gotovo mom4eta ima mn ne e samo edno 4e da si zaslujava da se reve pak i bez tova te mai ne pla4at mn mn za nas

Добре де това е интересно това е една от най-безмислените теми, но повярвайте, ако споделите ще ви е много по-леко. Щом не искате да споделяте за кво е тая тема. Да разберем,че има нещастни хора на тоя свят. Повярвайте знаем... Не трябва да се криете в себе си защото така все повече ще се депресирате и ще пазите болката за себе си, а повярвайте това не е никък добре. Аз съм преживяла много такива дни. Но се научих да ценя това, което имам, защото утре вече може да го няма. Да живея на пълни обороти защото в един миг всичко свършва. Живота ни представя всякакви трудности, но трябва да съумеем да ги преодолем и да живеем както наистина заслужаваме. Всеки си има 1000 проблеми, но както казват хората смеем се през сълзи. Животът е хубаво нещо, но всичко хубаво свършва....
    I'm losing my favourite game you're lossing your mind again....

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Lady_Chocolate
    научих се да ценя това, което имам, защото утре вече може да го няма. Да живея на пълни обороти защото в един миг всичко свършва. Живота ни представя всякакви трудности, но трябва да съумеем да ги преодолем и да живеем както наистина заслужаваме.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от mi6ka_barelinka
    Nqma smisal ot rev teglimy edna maina i gotovo mom4eta ima mn ne e samo edno 4e da si zaslujava da se reve pak i bez tova te mai ne pla4at mn mn za nas
    мм мисля,че автора на темата е момче де..поне той така каза
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си