- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
интересува ме,но не за него живея..В крайна сметка не може всички да ме харесват...Щом съм намерила хората,с които да ми е добре и съм получила уважението им съм се перфектно просто..Първоначално написано от ..kk...kk
![]()
da do nqkakva stepen
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ami ne me int izob6to kakvogovorqt za men.edinstveno me int kakvo mislqt nai dobrite mi fr.![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Разбира се ,че ме интересува!Едвали на някой , ще му е приятно да знаят неща , за него ,който не са верни и да го одбягват/пренебрегват по някакъв начин!Също така , ще му е хубаво ,а ко знаят ,че прикзат зад гърба му хубави неща!
ami napredi iskam da znam vsi4ko koeto si mislqt horata za men no ve4e ne me interesuva kakvoto iskat tova da govorqt![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
OOOO da hiper kompleksar samkato varvq si mislq ,4e vsik4ki gledat men i mi staa nqkvo neudobno
![]()
Нека си говорят не ми преяат,просто ми е смешно че никой не смее да доийда да ми го каже в очите!
пука ми за чуждото мнение до степен, че искам да съм в добри отношения с хората и да ми е забавно..
Не. Никак, даже.. Но много слушам моето си мнение, за мен. Защото то е най-важното при мен (:
Не!!!Не ме интересува,да си мислят и говорят кфот искат ..дрее ми :P
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
+1Първоначално написано от DeSiTo0o
DanAk Ob6eStveNy MnEnIe Ni pLa6Am !!!! ---> toiva mislq 4e otg na vaprosa
(sun)~{}*
Не ми пука какво мислят замен все пак-Нека говорят зад гърба ми това значи че аз все още съм пред тяхби ми повлияло мнението само на хората които ме интересуват /и така трябва/
..вече не ...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Poprincip ne .. no izlqza li navun (ot vkushti) i stava obratnoto ... samo kato vidq pogledite na horata (zainteresuvani,liubopitni,neodobritelni....brrr) i se smrazqvam i gledam da ne pravq vpechatlenie .. nito dobro nito osho ..... off ne iskam da sum takavaa![]()
~Remember,remember...25th of November~
ИзОбщо..ама изОбщо не ме е*е мненИетО на другиТе...а ОтнОснО тез,коитО гОвОрят зад гърба ми.......После съжелЯват,че са го правили..
![]()
![]()
♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
--------------------------------------------------------
I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)
зависи кой говори ..
мой приятели - интересува ме...
останлите, да си гледат тяхната раота,хич не ме е*е ... кои ме хареса,харесва..кой не ме, негов проблем![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Не ми е дремело,няма и да ми дреме.Хората които ме познават знаят каква съм и друго не е важно.Да си говорят каквото искат като нямат друга работа-пълни комплексари![]()
Няма човек,който да не се интересува от мнението на околнитеПросто няма.
Важното е да бъде в нормални граници,защото започва едно съобразяване и нагаждане с техните очаквания / желания ...
Всеки колкото и да отрича малко или много се интересува от мнението на другите ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.