- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
Аз по принцип много се интересувам от мнението на другите за мен...не знам защо но е така...Мисля ,че не е много редно...
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
Не,не ме интересува.
Интересува ме какво мислят
най-близките ми.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
нормално е всеки да се интересува поне малко от мнението на околните..ако не от друго,то поне от любопитство...
мене просто ми е интересно мнението на другите,но се вслушвам в съветите само на определени хора...
Не ми пука. Аз данък "Обществено мнение" не плащам,така че въобще не ми дреме кой какво говори за мен....
И аз това казвам преди ми пукаше ама вече не..Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
Дам.То така трябва да е. Преди толкова сълзи,толкова чудо, ма са ми дреме на шапката.Първоначално написано от СладурКаа
\Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
/
Защо трябва да ме интересува ?![]()
Преди наистина се интересувах кой какво мисли за мен и все гледах да съм идеална, но сега вече не ми пукаАз съм такава, каквато съм и няма да се повлиявам от чуждите разбирания. Сега на света има само един единствен човек, на когото му е позволено да изказва мнението си за мен и пред мен
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Искам да не ме интересува и се боря със себе си да не ме интересува, но вътрешно ми пука определено. Не искам някой да мисли за мен нещо гадно, че съм неприятна, злобна, невъзпитана, мърлява и т.н., това ме наранява и ми става гадно.![]()
Да си говорят каквото искат, на мен не ми пука от хорско мнение.
Don't tell me what I can or can't do !
Слабо ме вълнува какво мислят за мен![]()
Първоначално написано от elioncheto {}
Тая па, ти у ред ли си бе. Мене що пък ме боли фара за тва мнение. През оная ми работа е кво мислят околните за мен, ама наистина ми е през оная ми работа. То ако на всеки олигофрен мнението му за мене ме интересуваше...... На всички им тегля по една майна като не им изнасям и така е.
Да си говорят каквото щат. Инетересува ме мнението само на най-близките ми хора![]()
Майната им!Не ми пука!!!!!!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Всъщност изобщо не ми пука!Само може би в случаите, когато най-добрите ми приятели говорят гадни неща за мен... надявам се, че не са говорили де![]()
За съжаление прекалено много ми пука...
Горе-долу.![]()
Момиче съм.
Интересувам се от мнението на много малко хора (само най-важните)
Красиво е онова,което не можеш да поискаш до примениш!
Еми интересуваме мнението на хората,който ме познават.Не на някой,който ме е срещнал по улицата или пък въобще не ме познава,за тяхното не ми пука(добре де може би мъъничко хихи).
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
боли ме хуя за всички ? даже мнението на наще не ме интересува нали си имам хора зад гърба
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
изобщо не ми пука не ме ебе ... само за най добрите приятели ... дето са само 1 момиче и др момчета кат се сещате че момчетата мойте са по ... нз как го каа .. казват ти сичко напрао ... и аз единствено когат те ми кажат нещо лошо се замислям ;п
The music is my rescue,.. ♥
Интересува ме само мнението на приятеля ми.Преди мн ме интерсуваше какво мислят другите за мен,но отдавна вече не е така и сега се чувствам мн по-добре такаА като говорят зад гърба ми,издразвам се,но пък кой не говори,то и аз го правя понякога.Всички го правят
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Всички казват ,че не ги интересува,
но всъщност е обратното!
Ако се говорят не верни неща или верни,
но лоши разбира се , че ще се интересувам!
прав сиПървоначално написано от NightGuardian
секи го интересува чуждото мнение, дори и да не осъзнава, че е така !