- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
i az mislq takaПървоначално написано от maybelline
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
вече не ме интересува (а може би трябва)...пък аз най-много мразя да говоря зад гърба на хората
Мне,интересува ме само мнението на най-близките ми хора![]()
da govorqt men neme gree
Понякога,много рядко![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ne me interesuva mnenieto na okolnite za men-vse pak az ne jiveq za drugite i za mnenieto im,a za sebe si!Taka che otdavna sum sprqla da se vprqgam i da si mislq:"maliiii kakvo shte kaji onzi,ami tozi....."hich ne mi puka,da mislqt kakvoto si iskat za men,vajnoto e,che az znam sama za sebe si kakva sum i ottam natatuk nikoi drug ne me vulnuva(kato izkliuchim blizkite mi i tuk-tam nqkoi priqteli).
Интересувам се от мнението на приятелите ми за мен...но иначе..рядко от някой друг![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Интересувам се за мнението на хора ,които уважам и ме уважават.Хубаво е понякога някой да ми каже къде греша и какво трябва да напрааа , но не бих повярвала на секи , а само на този които знам ,че ще е искрен с мен.
Хаха ми естествено че не ме интересува!Защо да ме интересува?Другите да си мислят каквото си искат за мене хич не ми дреме!
uber l337 pro g33k
vijte sq:
az ne s1m 4ovek,koito moje da pozira pred okolkote,samo za da b1de haresantva e mnogo t1po,nikoha ne mi e pukalo,nqma i da mi puka
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
дамПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако кажа, че съвсем не ме интересува ще излъжа. Но в повечето случаи наистина е така. Интересува ме ако ми пука за човека и следователно за мнението му. Иначе хич не ми дреме какво мислят празноглави кукли и смотани келешчета за това каква съм аз. За хора дето не са постигнали повече от мен, не ме е грижа.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами да,пука ми и това ми е недостатък.Постоянно ме интересува какво мислят за мен-дали е лошо или добро.Страх ме е да направя много неща,защото ми се струва,че другите няма да ги харесат...не трябва така,но съм такава...![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ami interesuva me samo ako nqkoi vajen za men 4ovek go e kazal,na kogoto mnenieto e vajno za men ........a ne na nqkvi bokluci deto samo mogat da se izkazvat po adres na drugite a ne gledat sebe si........![]()
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Да, интересува ме. Но в рамките на допустимото. Сама преценявам кога нещо е пресилено, породено от завист или злоба. Мнението на околните често пъти ми помага да поправя нещо в себе си, но никога не бих го сторила, ако самата аз не го искам. Съжалявам....но според мен тези, които казват, че мнението на оклоните не ги интересува...лъжат себе си и околните...![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Мне не ми пука.Абе важното е на тебе да ти е кеф![]()
Да, интересува ме мнението на хората които обичам и/ли уважавам.
WE'RE NOT LEADING
Pochti nikoga,daje moje da se kaje che ne me int nikoga.oblicham se,govorq,i se sabiram s hora,koito na men mi haresvat.Neka si govorqt horata.Te nikoga nqma da sprat dori i da nqmash kusuri i da si oblechena kato tqh,pak shte namerqt neshto neredno v drehata ti,v dyrjanieto i t.n.,a i ne jiveq za horata.Jivota si e moi. \/ Ina takiva smotani deto samo govorq ne im obryshtam vnimanie - ne zaslujavat da im otdelqm ot vremeto si !!!!
![]()
Преди доста се интересувах от чуждото мнение за мен, тъй като имах известна липса на самочувствиеНо вече не ми пука за нищо и правя каквото, когато и както си поискам- защо ли
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Мба само тва ми трябваше-да слушам интригите на хората за мен!ХХАХАХАХАХА НИКОГА!Тва е последното нещо което ме интересува щото съм НЕПУКИСТ и дори мнението на майка ми не слушам!
Само на определени хора!
Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен.
- и аз така
ineteresuva me mnenieto na opredeleni hora.drugite mogat da si mislqt kakvoto iskat
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...