.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 352
    Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Зависи кои са 'околните'
    i az mislq taka
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    вече не ме интересува (а може би трябва)...пък аз най-много мразя да говоря зад гърба на хората

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Мне,интересува ме само мнението на най-близките ми хора

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    da govorqt men neme gree

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Понякога,много рядко
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Ne me interesuva mnenieto na okolnite za men-vse pak az ne jiveq za drugite i za mnenieto im,a za sebe si!Taka che otdavna sum sprqla da se vprqgam i da si mislq:"maliiii kakvo shte kaji onzi,ami tozi....."hich ne mi puka,da mislqt kakvoto si iskat za men,vajnoto e,che az znam sama za sebe si kakva sum i ottam natatuk nikoi drug ne me vulnuva(kato izkliuchim blizkite mi i tuk-tam nqkoi priqteli).

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Интересувам се от мнението на приятелите ми за мен...но иначе..рядко от някой друг
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    София

...

Интересувам се за мнението на хора ,които уважам и ме уважават.Хубаво е понякога някой да ми каже къде греша и какво трябва да напрааа , но не бих повярвала на секи , а само на този които знам ,че ще е искрен с мен.

Хаха ми естествено че не ме интересува!Защо да ме интересува?Другите да си мислят каквото си искат за мене хич не ми дреме!
    uber l337 pro g33k

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Интересува ме мнението само на най-близките ми хора!А това какво мисли някой си не ме интересува ни най-малко

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Не,не ми пука особенно :P

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    vijte sq:
    az ne s1m 4ovek,koito moje da pozira pred okolkote,samo za da b1de haresan tva e mnogo t1po,nikoha ne mi e pukalo,nqma i da mi puka
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    xa..interesuva me mnenieto na hora, ot koito i az se interesuvam..
    az sum takava kakvato sum.. ako na nqkoi mu precha da se maha.. trqbva da se durjish estestveno, zashtoto ako se opitash da se haresash na vsichki nikoi nqma da te haresa.. vinagi e taka..ednite te haresvat, drugite te mrazqt..
    дам
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ако кажа, че съвсем не ме интересува ще излъжа. Но в повечето случаи наистина е така. Интересува ме ако ми пука за човека и следователно за мнението му. Иначе хич не ми дреме какво мислят празноглави кукли и смотани келешчета за това каква съм аз. За хора дето не са постигнали повече от мен, не ме е грижа.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ами да,пука ми и това ми е недостатък.Постоянно ме интересува какво мислят за мен-дали е лошо или добро.Страх ме е да направя много неща,защото ми се струва,че другите няма да ги харесат...не трябва така,но съм такава...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

ami interesuva me samo ako nqkoi vajen za men 4ovek go e kazal,na kogoto mnenieto e vajno za men ........a ne na nqkvi bokluci deto samo mogat da se izkazvat po adres na drugite a ne gledat sebe si........
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Да, интересува ме. Но в рамките на допустимото. Сама преценявам кога нещо е пресилено, породено от завист или злоба. Мнението на околните често пъти ми помага да поправя нещо в себе си, но никога не бих го сторила, ако самата аз не го искам. Съжалявам....но според мен тези, които казват, че мнението на оклоните не ги интересува...лъжат себе си и околните...
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Мне не ми пука.Абе важното е на тебе да ти е кеф

Да, интересува ме мнението на хората които обичам и/ли уважавам.
    WE'RE NOT LEADING

FiRe_LaDy
    Guest
    Pochti nikoga,daje moje da se kaje che ne me int nikoga.oblicham se,govorq,i se sabiram s hora,koito na men mi haresvat.Neka si govorqt horata.Te nikoga nqma da sprat dori i da nqmash kusuri i da si oblechena kato tqh,pak shte namerqt neshto neredno v drehata ti,v dyrjanieto i t.n.,a i ne jiveq za horata.Jivota si e moi. \/ Ina takiva smotani deto samo govorq ne im obryshtam vnimanie - ne zaslujavat da im otdelqm ot vremeto si !!!!

Повече от фен
    Преди доста се интересувах от чуждото мнение за мен, тъй като имах известна липса на самочувствие Но вече не ми пука за нищо и правя каквото, когато и както си поискам- защо ли
    Хакерка с пистолет !!!

Град
    In The Middle Of Nowhere(Dimitrovgrad)
    Мба само тва ми трябваше-да слушам интригите на хората за мен!ХХАХАХАХАХА НИКОГА!Тва е последното нещо което ме интересува щото съм НЕПУКИСТ и дори мнението на майка ми не слушам!

Супер фен
    Само на определени хора!

Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен.
    • и аз така

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    ineteresuva me mnenieto na opredeleni hora.drugite mogat da si mislqt kakvoto iskat
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си