- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
не много ясно.
пък и не сте ли забелязали,че когато вие си се харесвате и околните също ви се кефят?!
get off.
по принцип не ме интересува но ми е интересно да знам какво си мислят за мен![]()
Не
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
вече съм се отучила да обръщам внимание на глупостите на околните. не, не плащам данък обществено мнение. и се радвам на това. а пък още по-малко ме интересува, защо говорят зад гърба ми. както е казал народа - по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Хората който ме интересуват се броят на прустите на една ми ръка съответно ме интересува само тяхното мнение![]()
PREDI MNOGO OBRU6TAH VNIMANIE NA MNENIETO NA DR NOOO.... POSLE OSUZNAH 4E SAMO SI SUZDAFAM PRITESNENIQ I 4E JIVEQ SAMO ZA TQHNOTO MNENIE IIIII ...ZA**** SI4KO JIVOTA stana 4udesen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Според мен няма човек,който не го интересува чуждото мение поне малко,колкото и да се правим на непукисти,все ще си помислим нещо...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
до сега не ме е интересувало мнението на никой,освен може би на най-близките ми хора. Просто ми е все тая какво си мислят за мен и това им го показвам по много начини ако се наложи.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
интересувам се от мнението на хората,които се интересуват от моето
не са много (:
interesuva me malko ili mnogo,no pak ot druga strana izob6to ne mi puka da govorqt kakvoto 6tat,to na horata ustite nikoga ne mogat da se zatvorqt!!!
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Не.
само тези за които ми пука..... и които обичам .. за др ми е през![]()
![]()
![]()
![]()
Не особено...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
emi nqkoga da nqkoga ne![]()
Емипонякога не ме интересува, зависи от кого е изразеното мнението, и за какво... но всеки човек иска да говорат хубаво за него, и да го фалат
... така, че се интересувам
... за някой
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ne osobenno
Първоначално написано от ThePainIsReaL
дреме ми за мнението на другите около мен... направо нямам думи. каквото щат да говорят за мен зад гърба ми... важното е като се обърна да спрат. ама... имам чувството, че вече съм писала по тая тема...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Не ме интересува кой какво мисли за мене .... освем определени хора ( Приятели и познати)
Da govori koito kfoto iska za mene......ve4e ne mi puka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
до някъде ме интересуваПървоначално написано от ..kk...kk
![]()
H E !
НИЕ сме в Шампионска Лига, а ВИЕ къде сте?!
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!