- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
ИСТА verno si pisala po taq tema.![]()
Ами честно казано мен ме интересува мнението на околните..ии не толкова мнението им, колкото отношението им към мен. Защото дори и да не ги познавам много добре, става ми кофти все пак ако някой ме обиди нещо или каже нещо, което всъщност не е вярно.. И аз много искам да се оттърва от този мой, според мен, недосататък..ама какво да се прави, все още не съм успяла![]()
Gogato imam nujda da se poinformiram-DA![]()
Ми аз се интересувам най - вече от мнението на приятелите ми,другите не ме интересуват особено много,но е забавно когато чуя някоя налудничева изцепка по мой адрес - тогава става голям смях![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Интересува ме, що да не ме интересува, интересно ми е да знам кой какво
си мисли, ама те пък гадините не си казват, така че, и да искам да знам и да не искам, резултата е един, не знам какво мислят. Ама тва не означава, че се опитвам да се харесам на всички, мисията невъзможна, просто ей така от любопитство...
Give me your best shot motherfucker!
интересува ме мнението на хората защото просто искам да знам. но мнението им не е миродавно. има мн които просто правят интриги и т.н малко се ядосвам някой път .. личното ми мнение е най- важно за мен
Не се интересувам от мнението на никой ,дори и от мнението на приятелите ми. Един живот имам ,ще си го живея както искам . Устите на хората никога няма да ги запуша тъй ,че през *** мий ко казват за мен.
хората са казали"Тези които говорят за теб лощо и ти завиждат значи искат да са като теб"
Тц, имаше време когато ме интересуваше твърде много, сега преминах в другата крайност- не ми пука, ама хич.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Разбира се че ме интересува макар и да не го показвам!!! "По добре на хората в устата отколкото в краката"
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
в повечето случай да!!
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
nai - vajnoto mnenie za men si e moeto li4no, \aide, i na o6te 4-ma 4oveka okolko men\, ama tva koi kvo kazal za men, ili kvo mislel, moje da si go sloji................ \/
Моите решения си ги взимааам сама...може да поискам съвент ноо в повечето случай не го приемам.....добре ми е така както аз искам :P
Zavisi za koi stava duma.Ot vseki ne mi puka
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
по принцип не,ако е човек,на който държа ще ме интересува донякъде
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Ами мен много рядко ме интересува , защото аз си имам свое собствено мнение![]()
ооо боже кфи ги разправяте само вие си вярвате ВСЕКИ ама абсолютно ВСЕКИ го интересува мнението на останалите, независимо дали няма самочувствие или е на върха! Просто няма такъв филм да не ти пука, щото например даже да си със супер високото самочувствие, като някой пич/ка ти направи комплимент, все пак ще се зарадваш на "чуждото мнение", нали?!
ами какво ще кажеш като мен примерно сега ако ме убидиш ама хич няма да ми пукаПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
се ми е тая има хора които харесвам и те ме харесват такаче мнението ти няма да ме грее ваобще !!!!!!!!!
виж, това ми е пределно ясно и аз съм така просто не ме грее...Обаче просто няма начин да ме убедиш, че няма да ти станет готино, ако някой, на който много се кефиш, ти направи някакъв комплимент...Просто човешката психика е такава, може да те интересува супер малка, но такава опция да не ти пука изобщо просто няма!
I don't give a fuck :'>
така ако е положително разбира се че ще ме интересува ама ако някой се опитва да ме плюе аз няма да му обърна вниманиеПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
положително или отрицателно, това си е чуждо мнение
извод: с мен на глава не се излиза