.
Отговор в тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 352
    Повече от фен
    ИСТА verno si pisala po taq tema.

Град
    varna
    mai malko me interesuwa

Ами честно казано мен ме интересува мнението на околните..ии не толкова мнението им, колкото отношението им към мен. Защото дори и да не ги познавам много добре, става ми кофти все пак ако някой ме обиди нещо или каже нещо, което всъщност не е вярно.. И аз много искам да се оттърва от този мой, според мен, недосататък..ама какво да се прави, все още не съм успяла

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    О,да,дори прекалено много,притеснена съм,4е това може да съсипе живота ми!А да,в пове4ето слу4аи наистина,когато казват нещо лошо за мен,всъщност ми завиждат,но въпреки вси4ко аз се самообвинявам!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Gogato imam nujda da se poinformiram-DA

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Ми аз се интересувам най - вече от мнението на приятелите ми,другите не ме интересуват особено много,но е забавно когато чуя някоя налудничева изцепка по мой адрес - тогава става голям смях
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Интересува ме, що да не ме интересува, интересно ми е да знам кой какво
    си мисли, ама те пък гадините не си казват, така че, и да искам да знам и да не искам, резултата е един, не знам какво мислят. Ама тва не означава, че се опитвам да се харесам на всички, мисията невъзможна, просто ей така от любопитство...

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    Бургас
    интересува ме мнението на хората защото просто искам да знам. но мнението им не е миродавно. има мн които просто правят интриги и т.н малко се ядосвам някой път .. личното ми мнение е най- важно за мен

Forslor
    Guest
    Не се интересувам от мнението на никой ,дори и от мнението на приятелите ми. Един живот имам ,ще си го живея както искам . Устите на хората никога няма да ги запуша тъй ,че през *** мий ко казват за мен.

хората са казали"Тези които говорят за теб лощо и ти завиждат значи искат да са като теб"

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Тц, имаше време когато ме интересуваше твърде много, сега преминах в другата крайност- не ми пука, ама хич.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Interesuvame samo mnenieto na priqtelite mi i na rodninite mi \/

Разбира се че ме интересува макар и да не го показвам!!! "По добре на хората в устата отколкото в краката"
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

в повечето случай да!!
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Guest
    nai - vajnoto mnenie za men si e moeto li4no, \aide, i na o6te 4-ma 4oveka okolko men\, ama tva koi kvo kazal za men, ili kvo mislel, moje da si go sloji................ \/

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Моите решения си ги взимааам сама...може да поискам съвент ноо в повечето случай не го приемам.....добре ми е така както аз искам :P

.

Zavisi za koi stava duma.Ot vseki ne mi puka
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Повече от фен
    Град
    Neverland
    по принцип не,ако е човек,на който държа ще ме интересува донякъде
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами мен много рядко ме интересува , защото аз си имам свое собствено мнение

Повече от фен
    ооо боже кфи ги разправяте само вие си вярвате ВСЕКИ ама абсолютно ВСЕКИ го интересува мнението на останалите, независимо дали няма самочувствие или е на върха! Просто няма такъв филм да не ти пука, щото например даже да си със супер високото самочувствие, като някой пич/ка ти направи комплимент, все пак ще се зарадваш на "чуждото мнение", нали?!

Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    ооо боже кфи ги разправяте само вие си вярвате ВСЕКИ ама абсолютно ВСЕКИ го интересува мнението на останалите, независимо дали няма самочувствие или е на върха! Просто няма такъв филм да не ти пука, щото например даже да си със супер високото самочувствие, като някой пич/ка ти направи комплимент, все пак ще се зарадваш на "чуждото мнение", нали?!
    ами какво ще кажеш като мен примерно сега ако ме убидиш ама хич няма да ми пука се ми е тая има хора които харесвам и те ме харесват такаче мнението ти няма да ме грее ваобще !!!!!!!!!

Повече от фен
    виж, това ми е пределно ясно и аз съм така просто не ме грее...Обаче просто няма начин да ме убедиш, че няма да ти станет готино, ако някой, на който много се кефиш, ти направи някакъв комплимент...Просто човешката психика е такава, може да те интересува супер малка, но такава опция да не ти пука изобщо просто няма!

I don't give a fuck :'>

Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    виж, това ми е пределно ясно и аз съм така просто не ме грее...Обаче просто няма начин да ме убедиш, че няма да ти станет готино, ако някой, на който много се кефиш, ти направи някакъв комплимент...Просто човешката психика е такава, може да те интересува супер малка, но такава опция да не ти пука изобщо просто няма!
    така ако е положително разбира се че ще ме интересува ама ако някой се опитва да ме плюе аз няма да му обърна внимание

Повече от фен
    положително или отрицателно, това си е чуждо мнение

извод: с мен на глава не се излиза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си