- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
govorqt nqkoi pyt ama posle jajalqvat...
AMAN!
Пука ми за мнението на хората на които държа. Всеки има правото да мисли за мен каквото ще-това си му е личното мнение за мен.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
m ponqkoga
Преди много се влияех от чуждото мнение обаче ся вече въобще не ми пука
Predi da... no veche se interesuvam samo ot mnenieto da blizkite i priqtelite mi,a te me poznavat dobre.Ako nqkoi shte puska sluh zad gurba mi zashto ne doide da mi go kaje ochite
![]()
Veche sum nad tezi neshta,neka si govorqt kakvoto iskat.Tova sa nqkakvi licemeri,koito si izbivat kompleksite po tozi nachin.
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Лично на мене хич не ми дреме какво мислят другите за мен. Каквото и да правя те все ще има за какво да говорят, така че е по-добре да си живея живота. Но най-лошото е, че иманно заради това се превърнах в едно гадно, отвратително безчувствено същество...
изобщо не ме ебе!просто ми завиждат!![]()
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ami,oshte kato malyk mnogo se int ot mnenieto na okolnite,priqtelite,maika mi bashta mi,semeistvoto mi kato cqlo .. No sega weche razbiram,che prosto ne si zaslujawa ... Da se tormozq i zaradi tqh..Deto se kazwa " Ne me ebe .. "\
/
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Ами мн хора ми говорят зад гърба но като застана лице в лице към тях и ги питам дали е вярно те просто малчътаа иначе ме интересува само мнението на 3 човека: най-добрата ми приятелка, гаджето ми и брат ми...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
мдаа относно момичето преди мен, нали имаше такъв израз;Не ме интересува кой какво говори зад гърба ми, важното е като се обърна всички да мълчат![]()
Където плюя, там не лижа
Разбира се, че има значение какво мислят хората за мен- по- точно как ме възприемат, като какъв човек. Ако това нямяше значение, сигурно нямаша да живеем в общности, а като единаци.Но тогава едва ли щяхме да сме такива, каквито сме...
Впрочем ето един друг поглед : ако аз нямам добро мнение за някого, не бих разчитала на него, не бих го представила на приятелите си, не би имал значение за мен. Нормално е и хората да имат подобни нагласи спрямо мен, следователно да ме преценяват според постъпките ми. Ако видя, че нещо ме отбягват, значи трябва да коригирам поведението си, за да стане приемливо.
не ме ебе
ако е положително значи се визхищават
ако е отрицателно значи зъвиждат \\//
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Нямам какво да добавяПървоначално написано от {_^PaS$IoN`KiSs^_}
![]()
Vinagi e ot zna4enie kakvo mislqt za teb okolnite!No tqhnoto mnenie ne e nai-vajnoto!Li4no men ve4e ne mi puka za nikoi i ni6to,zashtoto priqteli nqmapone za men!Mislq 4e imam nqkolko 4oveka,minimalna broika s koito moga da spodelq vsi4ko,koeto mi e na syrceto!I nai-loshoto e 4e ot tezi moi priqteli ima 1 momi4e,drugoto sa mom4eta!No nqma zna4enie pola,vajnoto e razbiratelstvoto,iskrenostta,chestnostta...I se pak se radvam 4e ima hora okolo men,koito mi pomagat v trudnite momenti!
I vse pak interesuva me mnenieto na horata koito obi4am,koito vinagi me podkrepqt,koito vinagi sa s men!Drugte....
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АААххххххххх комплексари
![]()
и сами не си вярвате
![]()
![]()
ВСЕКИ, абсолютно ВСЕКИ го интересува. Дали малко или повече, ВСЕИ се интересува от това, което мислят другите за него
абе ся е модерно "да не ти пука"Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
ама само на думи
Aве през палките ми е. Не съм антифешън, не съм фешън, нищо не съм. Нямам свой собствен стил, не копирам стила на другите... Вярно, писнало ми е да пътувам в градския и да ме обсъждат всякакви хора - да се чудят как ви са тея неща на главата, как не ми падат панталоните, някой от семейството ми починал ли е, че е всичкото това черно или дали не нося някакви наркотици в себе си, когато съм с дъската... И все пак - прекалено съм закостеняла, за да се променяПървоначално написано от Seizure of Power
Life is life и си е само мой.
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
Pochti vinagi - NE!Ne jiveq za okolnite a za sebe si.Interisuva me mnenieto na priqtelite mi i nai blizkite mi hora.Rqdko mi puka kakvo kazvat drugite za men.jivota si e moi i pravq kakvoto iskam s nego ... nqmat pravo da davat mnenie za t`va kakvo pravq.Da si gledat tehniq jivot.Mnenieto da si go dyrjat za sebe si.Mrazq da se syobrazqvam s nqkogo i da spazvam granici ....
Айде бе тука всички се оказахте големи непокисти![]()
не не ме интересува и никога не ме е интересувало нека всеки мисли каквото си иска за мен![]()
Не,не ми пука особено.
Не, но за сметка на тва мноу се влияя от мнението им!!!