- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
най - важно е собственото ти мнение за теб самия, защото ако сам не се харесваш и другите няма да те харесат и мнението им няма да е добро.
на мен понякога ми пука какво мислят другите, а понякога не. зависи от ситуацията![]()
za syjalenie mn se interesuvam ot mnenieto na drugite a ne biva no ne moga prosto i vinagi sa me naranqvali![]()
Ами преди повече ме интеесувашу чуждото мнение,но малко акъл
ми
влезе в главата и разбрах,че е това е тъпо![]()
Сега се инт само от мнението на тези,за които ми пука и които
им
пука за мен![]()
![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Тъй като живея в общество от което малко или много съм зависим, да, интересувам се от чуждото мнение. Да знаеш как изглеждаш в очите на другите е интересно.
Друг е въпроса обаче доколко го вземам предвид. Доста съм своенравен и правя това, което смятам за правилно, а не това което изисква от мен тълпата. И не се стремя да се нагаждам за да се харесвам на хората, правя нещата по моя начин.
Преди да,но ми се случи нещо много гадно и сега ме интересува само мнението на семейството ми и най-близките ми приятели.
<3 ^^
ne me interesuva osobeno,no ponqkoga se vslu6vam![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Интересува ме!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
До известна степен ме интересува, но пък не се впрягам кой знае колко много.![]()
Интересува ме мнението само на хора, на които държа
Jebem te u usta, jebem te u oko
До известна степен да
преди винаги мислех какво ще кажат другите...но от както срещнах срещнах сегашното си гадже...хорското мнение спря да ме вълнува защото винаги имаше какво лошо да се чуе..да си говорят квото искат...сички избълвани мръсотии не са от друго а от завист![]()
Мнението на околните някога може и да ме е вълнувало.Сега просто не.
На роднини и близки още по-малко.Като се изнесох,всички бяха потресени,а аз даже се хвалех с постъпката си едно времеТа,трудно е да се каже ,че ме интересува хорското мнение.Просто е достатъчно мнението на хората които държат на мен,и явно ме приемат каквато съм : )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Да интересува ме ! ..
~cLose t0 yoU~
Определено-НЕ!Който каквото иска да говори!Интересува ме мнението само на 2-ма души-Моите приятелки.А това , че говорят е единствено в техен минус.Не ме интересува никой,всеки живее както сметне за добре.
Така че - да не ви пука!!!Това са хора без работа, които искат да правят само поразии и скандали!!!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
Никога не съм се интересувала от мнението на хората и възнамерявам и занапред да бъде така. Повечето клевети по мой адрес са измислени от малоумни хора, които си нямат друга работа освен да коментират и да се месят в чуждият живот, без да гледат техният, който е противно скучен и глупаво изживян. Не знам на какво се дължи тази омраза в повечето тинейджъри и на какво се дължат всичките тези неща, но както по нагоре казах - слабо ме интересува. Хората които ме познават или се опитват да ме опознаят, знаят що за човек съм. Чуждият живот и чуждите постъпки не ме вълнуват.
изобщо не се интересувам от чуждото мнение живота си е мои и аз ше си го живея както аз искам!!!пък вече другите кфо мислят не е мои проблем!![]()
Въобще не ми пука хората какво мислят важното е аз какво мисля
Не, по никакъв начин и в никакъв случай. Понякога ми става гадно, ако кажат нещо лошо за мен, ама след няколко часа, най-много ден си казвам да ум да си вървят на майната![]()
Memento moriendum esse!
Не!
кратко то3но ясно!Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
:P
![]()