- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
Не,не ми и пука какво ще кажат хората за мен.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Отдавна е спряло да ми пукаХората са завистливи,винаги гледат как да те изклюкарят за нещо и да те направят на глупак
![]()
Интересувам се само от мненията на близките ми хора и приятелите. А тези които говорят зад гърба ми и ме плюят или мн завиждат или просто си плетат интригите от скука, но не ми пука за тях щото са боклуци![]()
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
околните да говорят каквото си искат...........
важно е близките ми да ме уважават и аз да имам високо мнение за себе си ...........а на хората устата не можеш да затвориш...!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
даа това е най-яката тема
![]()
мн ясно че ме интересува
обаче доста по-малко от всички
с отговор НЕ
е ми те си знаят
Интересува ме мнението на хората който обичам и уважавам ,а на другите не
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
pff mi puka mi da ...da si go izkazvat bez da stiga do moite yshi samo(samo ako e losho est)
По принцип не ми дреме кои какво говори по мои адрес(наистина- не е приятно да разбираш,че еди кои си е казал еди кво си..),но важното е ,че аз си имам хора до мен които ме познават мн добре, и знам,че няма да ме прецакат.А другите са хора без работа.Кво ви пука?!![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Понякога просто ми е интересни, иначе...не особено...
Не и никога не ме е интересувало... Интересува ме само мнението на близките ми! Има хора, които говорят зад гърба ми, но на мен просто не ми пука, да приказват каквото щат... Знам, че съм много над тяхното ниво!![]()
Интерсува ме мнението на хората,за които ми пука.Всички останали не ме интересуват.
Next Time I`ll be True...
Интересуваме мнението за мен единствено от хората за които на мен ми пука другите да си е**т майката . . . .![]()
![]()
![]()
за съжаление да.![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ами да интересува ме .. за съжаление
+1Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
По принцип не... ама може би само на определени хора![]()
За мое съжаление да,дори прекалено.Тоя ти казал това оня онова,а дали си струва да се обръща внимание на някой критики от устатковци-
НЕ.Особено като бях по-малка много се тормозех на обиди подигравки и т.н.Ем не на всички може човек да се хареса,дори да е много ама много печен.Има една поговорка"Не всички ме харесват и по-добре"В края на крайщата живеем за себе си а не за другите.
![]()
Първоначално написано от marina star
mm daa, i az mislq taka!
апф...като почнете с т'ва - 'аз съм над тяхното ниво,не ми пука'...Първоначално написано от dream_girl_13
от една страна е така,но това,че не те харесват например,не значи,че не са "по" от теб.
По темата:И да,и не...зависи кой...
Ako sa hora,za koito mi puka DA!Na vsi4ki drugi-NE.
Next Time I`ll be True...
ponqkoga da, no nqkoi det mi se pravqt na fr`ki ae ka6 inache ima edin deviz HORSKOTO MENIE SLED MOETO POGREBENIE !!!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
ем горе долу ме интересува.. смисъл като чуя нещо лошо за мене вместо веднага да почна да си мисля "тоя па ми завижда за тва така говори за мене" си помислям леко дали не е прав/а и ако се окаже, че не е подминавам го.. обаче ако найстина има нещо което дразни другите и аз мога да го променя се опитвамПървоначално написано от ..kk...kk
![]()
Животът е адът описан в Библията!