- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Интересува ли ви мнението на околните за вас
интересува ли ви мнението ан околните за вас? мислите ли че ако говорятнещо лошо за вас то е защото в изавиждат....такива работи..
ми понякога се интересувам,но мн зависи от чие мнение,защото ако е някой смотаняк мн ясно че е защото ми завижда.но ако е някой приятел да речеме мн бих се интересувала
Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен.
Интересува ме мнението само на най-близките ми хора!А това какво мисли някой си не ме интересува ни най-малко![]()
doskoro mn se interesuvah kakvo mislqt horata za men no razbrah 4e kakvoto i da pravq nqkoi bolni mozaci prosto nqma da sprat da klukarstvat i da si izmislqt gluposti
taka 4e kakto 4esto obi4am da kazvam ne moje vseki na tozi svqt da te haresva i ti ne moje6 vinagi da ugodi6 na vseki prosto za6toto vinagi 6te ima nedovolni
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ne me interesuva kakvo govorqt zad garba mi ..vajnoto e da mluknat sled kato se obarna s lice kum tqh ;]
Хич ама хич не ми пука кой кво говори за мен ... квото иска ... ако ще и че съм спал с мъж... дреме ми ...ахахах Тва е комплексарско, да гововяр за теб в твое отсъствие по-добре в очите да ти го кажат!!
![]()
mi zavisi,ponqkoga me int. a ponqkoga ne,no gledam da ne obra6tam mn vnimanie na horata
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Ами да, но зависи какъв е интелектуалния багаж на човека.
Който много казва, че не му пука мнението за околните всъщност лъже. Именно тези хора най-много се интересуват от мнението на околните и са доста комплексирани.
11 tochka deaktiven profil.
Твърде малко са хората в чиято критика по мой адрес бих се заслушала...не за дргуо,а защото всеки може да ти каже:"Ауу ама да много хубаво разсъждаваш..много добре се държиш с Драгойчо....красива си....умна си и тн. и тн.",но колко от тези мнения ще са искрени?!Подмазвачи много,приятели наистина малкоОтдавна вече не се впечатлявам от шушуканията зад гърба ми и мазните усмивки,когато се обърна.И отдавна вече не ми пука за мнението на куп ограничени....хора
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
=D> =D> =D> =D> =D> =D> napulno sum suglasna =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Mo6no
Emi 4esno kazano ve4e ne mi pukat da govorat kfo 6tat
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Само на добрите ми приятели ме интересува, другите![]()
![]()
![]()
interesuva me samo mnenieto na priqtelkata mi za men a na drugite ne,da si mislqt kakvoto si iskat ....
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
xa..interesuva me mnenieto na hora, ot koito i az se interesuvam..
az sum takava kakvato sum.. ako na nqkoi mu precha da se maha.. trqbva da se durjish estestveno, zashtoto ako se opitash da se haresash na vsichki nikoi nqma da te haresa.. vinagi e taka..ednite te haresvat, drugite te mrazqt..
Мен лично ме интересува мнението на околните. Гледам винаги да се държа мъжки и да не ме говорят много много.
Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.
Интересувам се какво мислят за мен само хора които ме познават или някой който ме е заинтригувал по някъф начин,а не някой сулио пулио...
ne ne mi puka kakvo mislqt horata okolo men...az sum si takava kakvato sum i kakvato iskam da buda...i primerno ako me mislqt za kuchka primerno kazvammm..okay takava sum..taka mi haresva!!! no mene si me obichkat mila dushica sum![]()
само на определени хора
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Не чуждото мнение изобщо не ме интересува все пак е по-добре на хората в устата отколкото в краката![]()
![]()
Край - заклеймен съм като комплексиран тип.Първоначално написано от Mo6no
Колкото и странно да изглежда, не се интересувам от мнението на околните. Няма да ми стане кофти, ако те не харесат това, с което се занимавам, защото аз го правя за себе си. Също и мнението на другите за външния ми вид няма да окаже влияние върху мене.
П.П. Естествено, ако някой си е изградил добро мнение за моя характер или облик - това ще ми хареса.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
интересувам се какво мислят за мен само тези, на които държа![]()
останалите да си гледат работата, не живея за тях
апък дали завиждат... нз, зависи от ситуацията, но мн често е така, личи си, че е просто от яд понякога![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
На всички тука дето казвате че не се интересувате от мнението на останалите ще кажа да не лъжат.Всеки човек МАЛКО или МНОГО се интересува от останалите.
Аз се интересувам от мнението само на най-близките ми хора.Тоест, тези на които имам доверие.
Хората на които ме интересува мнението им за мен се броят на пръстите на едната ми ръка...![]()