Здравейте... даже не знам как да започна. ;д Имам си приятел аз съм на 17 той на 18, заедно сме 3 месеца вече и всичко е точно. ;д От един квартал сме виждаме се всеки ден, за по 3 4 5 часа различно .. но към 7 8 някъде всеки ден той винаги излиза с приятелите си там неговата си компания.(другото което е пускат ме до 9 и 30, а той се прибира към 11 даже и по късно и ще е тъпо после да му кажа че се прибирам или едва ли не да го накарам заради мен да се прибира и той по рано защото по принцип живеем далеч от там където излизаме и няма да ме остави да се прибирам сама) И аз не излизам с тях, смисъл такъв излизала съм веднъж 2 пъти, познавам приятелите му ... нямала съм дълга връзка та въпроса ми е тъпо ли изглежда ако не излизам с него и неговата компания когато те излизат заедно и когато приятелите му са също с приятелките си понякога е не всички, но някои от тях? Тъй като приятелите му са готини, уважават ме държат се добре всичко е .. идеално обаче те са там 10 човека и всички са си от една компания и аз при тях се чувствам някак..излишна .. и не мога да кажа че ми е приятно при положение, че половината момичета в компанията му са приятелки с бившата му която стана колко време още го търси и ми става достатъчно тъпо и знам че колкото и да ми се усмихват и да се държат мило ми говорят зад гърба.( 2 от тях са му и най-добрите приятелки ) Ами не ми е приятно да,затова и не излизам с тях. СЯ от време на време като ми каже хайде на плаж с тях или нещо такова отивам заради него но така всеки ден да се мъкна с тях ... не. Та тъпо ли изглежда да не излизам с него така всеки ден когато той излиза после с тях? И другия ми въпрос достатъчно ли е да отделяш по 3 4 часа на ден на човека до теб при положение че се виждате всеки ден,тъй като и аз гледам да отделям време и за приятелите си? Може някой неща да звучат изключително тъпо, но ако е така изобщо не коментирайте.Благодаря на тези които .. се опитаха да ме разберат ;д )