Нежността

Много важна при любовта...

Почти всички жени са непоправими поклоннички на романтиката. Вярват във всичко романтично. Мислят, че любовта е, ако не най-важното нещо на света, поне едно от тези най-важни неща.
Или аз не съм срещал други.
И мнозина мъже са такива. Дори и да не го показват външно.
Винаги, когато говоря за секс, имам предвид и любов. Без любов сексът е само гимнастика - несъмнено приятна, - но все пак гимнастика.
0-о, но сексът с любов ... това е най-великото преживяване! Не мога да си представя нищо друго, което да се отразява така благотворно на физиката, на психиката и на чувствата. На цялото същество.
Всички ние притежаваме способността да обичаме, но не всички я проявяваме. Причините за това са многобройни. Страхуваме се, притесняваме се или сме ядосани, напрегнати и потиснати. За жалост всички този отрицателни фактори ни пречат да обичаме. Затова от нас зависи да се постараем, доколкото ни е възможно, да се освободим от негативните явления в живота си.
Затормозени с тях, дори и да обичаме, често не показваме своята обич с необходимата нежност и топлота. Или въобще забравяме да я покажем, въобразили си, че обектът на нашата любов е длъжен да я почувства.
Никак не е маловажно и физическото здраве. Когато тялото наистина е здраво, духът и чувствата също са на висота.
Важно е не само чувството да обичаш, а и чувството да бъдеш обичан. Способен да приемеш любов. С отворено сърце за нея. Да не се чувстваш виновен или недостоен за обич.
Не вярвам в чувството за вина. Ние не би трябвало да съжаляваме за нищо, което сме извършили. В края на краищата, ако сме били способни да постъпим по различен начин в даден момент, бихме го сторили. Но не сме. Постъпили сме така, както случаят е изисквал. Би следвало да се поучаваме от делата си, от грешките си. (идеалният вариант е да се учим от грешките на другите). Не бива да изпитваме комплекс за малоценност по отношение на каквото и да е и да се оставяме да ни измъчва чувството за вина.
Пробвайте едно емоционално упражнение, което бихте могли да правите всеки ден.
Сутрин, след двадесет коремни преси (или други упражнения по ваш вкус и предпочитание), затворете очи и се отпуснете напълно на леглото без възглавница. Върнете се емоционално във времето, когато някой истински ви е обичал (майка, баща, съпруг, съпруга - все едно кой, важно е да си припомните усещането да бъдеш обичан, прекрасната физическа топлина и нежност, жар и себеотдаване, излъчвани от този, който искрено ви обича).
Това изисква пълно съсредоточаване и абсолютно спокойствие.
Наистина е приятно. Лежете неподвижно и пътувайте назад във времето, припомняйки си случки, когато вашата майка ви е държала на ръце или баща ви ви е прегръщал, или пък когато сте получавали от тях похвала. Бихте могли да извикате в съзнанието си детския спомен за това как сте се излежавали на плажа под топлото слънце, с мама или татко или друг близък човек край вас, и как сте усещали струящите от тях сигурност, топлота и любов. Или може би първата плаха целувка. Няма значение как ще възкресите чувството на обич към вас, достатъчно е да има нещо във вашето минало, което да ви стопля и споменът за него да ви окриля емоционално.
Ще ви залее онова топло чувство на нежност и обич....усмихнете се и му се насладете. Запазете това неподражаемо чувство на топлина и освободеност, обхванало цялото ви тяло.
Няма да бъде необходимо да се усмихвате насила: чувствате ли се истински обичани, усмивката идва сама.
Помислете си за нещата, които мечтаете.
Помислете си, че има и други хора, които желаят да се сбъднат мечтите ви. (дори ако не се сещате за други, бъдете сигурна, че аз го искам.
Усмихнете се. Усмихвайте се.
Много е важно да се усмихвате широко, защото чова ще ви помогне да се почувствате обичани и щастливи. Отново повтарям, няма да бъде нужно да правите това насила, вие просто няма да можете да сдържите усмивката си!
И когато напълно се отпуснете и искрено се усмихнете, ще знаете, че търсеното чувство е налице.
Един от най-големите ви проблеми вероятно е, че никога не сте успявали да си внушите, че заслужавате каквото и да е. Изпитвали сте единствено вина, че искате за себе си хубави неща. Чувството за вина си е оставало и слагало своя печат върху всичко, което вършите. Нишо чудно при такива обстоятелства да избягвате приятните неща в живота си - усещате, че не ги заслужавате.
Това емоционално упражнение, правено всеки ден, може би без изключение, ви помага да разберете, че сте обичана, да почувствате, че сте достойна за любов личност, заслужаваща всичко, към което се стреми.
Всеки божи ден ще се чувствате все повече и повече обичана, все по-достойна и по-достойна за обич и това от само себе си ще ви превърне в по-благ, по-любящ човек.
Да се чувствате обичана означава да добиете съзнание за добротата вътре в себе си и че тази доброта е вашето ИСТИНСКО АЗ.
Придобивате божествен и очарователен облик, ставате човек, който не може да не бъде обичан. Ще почувствате с цялото си същество, как вашата усмивка променя отношението на околните хора към вас. Особено на най-близките. На вашият съпруг, приятел, любовник. Ще се роди или възкреси тяхната обич и нежност.

Ерогенен Зодиак...

Козирог
Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда,ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И жените, и мъжете реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. Има козирози, при които мишниците също са място за сексулано удоволствие.

Водолей
Прасци и глезени. Всяка поза, при която се докосват,предизвиква желания. Галете ги с дланта, с движение нагоре, вършете това нежно, без да се замислите. Предпочитана поза за водолея е право положение - жената си увива прасеца около коляното на мъжа и заключва глезена и стъпалото си около прасеца на водолея. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие. Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване.

Риба
Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст, като се почне от глезена с кръгово движение на пръстите надолу към пръстите. Ако триете пръстите му (на мъжа риба) между вашите или леко ги хапете, ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си.

Овен
Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един овен(мъж) сексуално удоволствие, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Неговият темперамент иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Предпочита доминиращата позиция и няма да се спре пред садизъм. Звуците го възбуждат допълнително.

Телец
Гърлото и вратът. Започнете с леки докосвания с пръсти и милувки в основата на главата, като притискате шията. Преминете към целувки по шията и скоро ще докарате телеца до възбуда. Възможностите за случайно докосване от този вид за безкрайни.Докато вързвате примерно вратовръзката на мъжа телец, може да погалите шията му. Ще бъдете изненадани от бързата реакция. На брега на морето една любезна ръка ърху шията на жената ще изпрати съобщение към мозъка й. Зоната на шията и врата трябва да бъде начална. Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще възбудят телеца. Но не забравяйте, че телецът обича нещата бавно и леко, така че владейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента.

Близнаци
Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Жените реагират на целуване на ръка, мъжете обичат да им смучат пръстите бавно, един по един. Прекарвакте пръстите си по дланта им. Случайното докосване на върховете н пръстите може да отправи тръпки на удоволствие в гръбнака им. Целуването на ръцете от вътрешната страна е специално третиране.

Рак
Един от най-големите двигатели и за мъжа, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най- чувствителната област от тялото са гърдите и двта пола регират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие. Един трик за жените, които правят любов с мъж рак: прекарайте ръката си леко по гърдите му като едва докосвате кожата. ако продължите да го правите, той ще пощурее.

Лъв
Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и ако сте в банята, може да ви покани във ванатаSmile

Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства. Чувствени тръпки може да се получат и при докосване на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девата обича да усеща струята на водата, насочена в тази област.Когато сте в леглото, използвайте лек кръгов масаж около пъпа, завършете масажа, като сложите езика в пъпа и продължавате със същото кръгово движение. Ще получите по- бърз резултат, отколкото се надявате.

Везни
Долната част на гърба и задникът са чувствителните области на везната. На обществени места танцувайки или даже разхождайки се заедно, сложете пръстите си в долната част на гърба, при по- интимно положение , сложете дланите си върху задника и с кръгови движения се придвижвайте към гърба. На всички везни задникът е високо ерогенна зона.Жената везна обича тази част да бъде разтривана, потупвана или даже игриво пляскана и се възбужда от такова внимание. Обича само такива любовни пози, в които участва задникът й. И двата пола везни реагират на интервенции в тази област - удари с ръка, камшик или пръчица.

Скорпион
В леглото винаги гледа да получи повече , отколкото сте се спазарили предварително.Има многоактивно еротично въображение.За него няма бариери.Всяко кътче трябва да произведе максимално количесрво удоволствие.Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват.

Стрелец
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона пък е близо до генеталите - леко приближаване с език до коляното до основата на крака ще му достави удоволствие.

Не забравяйте обаче , че всеки човек си е различен. Зодиите просто са начин да се обедини по- голяма група от хори със сходни желания и характери. Най-важното е да се стремите към разнообразие, опитвайте винаги нови неща с партньора си, независимо окаква зодия е. Говорете за желанията си, защото най-хубаво е и двамата да изпитате голямо удоволствие. Успех и приятно прекарване

Какво обичат да чуват момичетата (помощ за момчетата)

нам че на момчетата им е трудно да изразяват много много чувствата си/или се лъжа?/, но все пак добре е за всяко момче което има нова приятелка или се е изчерпало с идеите как да зарадва досегашната си и да я направи по-щастлива...момчета гаранция ви давам всички гърли се разтапяме от тези думи така че дерзайте и успех Wink

ето ги и фразите:

1.обичам те,любов моя
2.ти си всичко за мен,слънчице
3.до сега не бях се влюбвал толкова силно в никоя
4.ти си всичко за което съм мечтал някога
5.ако можех да обичам още,щях да те обикна още повече
6.на този свят няма втора като теб
7.ти си уникална,неповторима...обич ам те
8.ти си една красива роза в сърцето ми
9.моето сърце е само за теб
10.ако те загубя ще се съсипе целия свят
11.завинаги ще бъда твой
12.завинаги ще бъда с теб
13.ти за мен си въздуха
14.ти не си само моята любов,ти си моят живот
15.на този свят ме интересуваш само ти
16.никога няма да спра да те обичам
17.ти си една сбъдната мечта
18.само ти си в сърцето ми и никоя друга
19.приеми сърцето ми като подарък
20.ще ти дам всичката си любов,само на теб и само на теб!
21.ти си най-хубавото нещо което може да се случи на едно момче!
22.миличка,обичам те...ти си най-ценното нещо в моя живот...
23.обичам те с цялото си сърце,сладурче
24.ти си любовта на живота ми!

дано всеки е намерил нещо за себе си от тези "фрази"...аз мисля че те могат да помогнат доста в една връзка...дали е нова или стара няма значение,те ще я обогатят още повече и ще я изпълнят с любов,любов,любов..

Няколко вида целувки

Ако ви е писнало всеки път да се целувате по един и същи начин и искате малко да се поразнообразите в това отношение, ще ви дам няколко предложения за целувки, някои от които може и да сте изпробвали, а други - не:

"Срамежлива" - тя го целува, като леко движи долната си устна, като че ли се стреми да се откъсне.

"Борба на устните" - и двамата са с полуотворена уста, смучат, леко захапват устните си със зъби.Трябва да се внимава в порив на страст да не си прехапете устната.

"Равна" - той взима устните и в своите, прави "тръбичка" и смуче, стремейки се да се докосне до езика и.

"Игрива" - тя леко захапва неговата устна и с движение на езика в устата му го възбужда към страст.

"Целувка на зъбите" - той в страстен порив смуче устните и, отмятайки главата и все по-назад.

"Страстна" - тя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го прглътне колкото се може по-дълбоко.

"Нежност" - въртене на езика в устата на партньора.

"Царска" - езикът на партньора се взема зад бузата и леко се притиска със зъби и език.

"Изискана" - езикът леко се докосва до небцето на другия.

"Листче" - той придърпва с ръка долната и устна и си вкарва езика зад бузата и.

21 причини,поради които те обичам

.Мога да бъда самият(самата) себе си, когато съм с теб.
2.Представата ти за романтика е свещи, нежна музика и само ние двамата.
3.Караш ме да се чувствам така, както никога не съм се чувствал/а преди.
4.Мога да ти кажа абсолютно всичко и ти да не се шокираш.
5.Твоята непресъхваща вяра в нашата любов поддържа пламъка й.
6.Между нас съществува истинска магия.
7.Толкова си подхождаме-сякаш сме родени един за друг.
8.Мислейки за теб, се изпълвам с прекрасно чувство.
9.Твоята любов ми дава усещането, че най-хубавото тепърва предстои.
10.Ти никога не се отказваш от мен.
11.Ти си просто неустоим/а.
12.Обичам те, защото ме караш да показвам най-доброто от себе си.
13.Имаш страхотно чувство за хумор.
14.Всеки път, когато те погледна, сърцето ми прескача.
15.Винаги ми казваш това, което се нуждая да чуя.
16.Ти си този(тази), който(която) държи ключа към сърцето ми.
17.Ти ми показа какво е да обичаш истински.
18.Любовта е това, което ти значиш за мен-ВСИЧКО.
19.Будиш въображението ми и ме караш да мечтая.
20.Изживявам пълноценно всяка секунда от живота си благодарение на теб.
21.И, разбира се, твоята интелигентност ,защото ти беше достатъчно умен(умна), за да се влюбиш в мен!!!

Определения за любовта

Думата любов означава интимна дружба,съществуване на особено дълбоки чувства на преданост и всеотдайност между различни хора,съзнание за единство и взаимно съпреживяване на общата съдба,на скърбите и радостите в живота.
Любовта съществува като наивност и разум,като съзнание и подсъзнание,като надежда и безнадеждност,като мъка и удоволствие.Според мен точно контрастите засилват нейната прелест,нейната красота,нейното интимно сладко дихание.(понякога обаче контрастите, водят до конфликти,които могат да разрушат връзката )Любовта е търпелива,тя не завижда,не се превъзнася,радва се на истината.
Любовта има навика да се надсмива над разума и благоприличието.Нейната мълния пада неочаквано върху “жертвата”.Според народната поговорка между влюбения човек и лудия няма почти никаква разлика.Те са безнадеждни хора,изгубили нормалната представа за действителността...Любовта няма граници,тя не подбира.Кара човека да върши понякога забавни глупости...
Любовта притежава една мистериозна и спонтанна сила.Тя идва, без да обяснява защо,без да се оглежда.Като че ли неяснотата и мъглявостта са нейното царство.Тя никога не мисли за последствията.
Когато някой се влюби,той най-напред преживява дълбоко блаженство,без да сnоделя това с никого.Започва концентрация на неговото внимание върху обекта на чувствата.Влюбеният желае да изрази по някакъв начин чувствата си.И така той прави съд-боносното признание и чака развълнуван отговора.Едно “да” или поне мълчалива благосклонност е истинско тържество на мечтите му.Той сякаш улавя птицата на щастието и лети над земята......Споделената любов разпалва много слaдки чувства и подтиква съзнанието към по-финна изява,към по-откровенни признания.Тя разнежва сърцата и окриля въображението.Влюбените взаимно се възприемат в сиянието на идеализацията.Всеки намира в другия чертите на красотата,въплатени в неповтирима индивидуалност и чаровна сила.Това се отнася до лицето,фигурата,походката, оралните добродетели и т.н.
Но възпламналата любов не винаги може да намери взаимност.Често нейният омаен зов среща безразличие,понякога дори и насмешка.Това е страшна болка на сърцето,адска мъка,изгаряща влюбения.Той често загубва съня си,потъва в една мрачна меланхолия,в очите му напират сълзи.Всичко в човека сякаш боледува,дори лицето изгубва жизнеността си. Понякога една невъзможна любов може да “изкара човека извън релси”...От мъка човек понякога дори без причина влиза в безсмислени спорове с близките,роднините..разсей а се много лесно сякаш обитава друг свят-света на неосъществените мечти,изгубените надежди.Това повлиява дори на оценките му в у4илище.
Не винаги обаче това което човек изпитва е истинска любов.Лично на мен много пъти ми се е случвало да си мисля,че харесвам някого,но след време съм осъзнавала,че е само временно привличане и че когато опозная този човек не всичко е така както изглежда.

Какво трябва да знаят момчетата за момичетата

Много момчета не знаят как да се държат с момичетата и така изпускат много свои шансове.Е нека начинаещите да излязат от мъглата.

1.Когато си луд по някое момиче просто отиди и й го кажи.Момчетата имат неприятният навик да свалят момичетата по много неприятни за нас начини.Както и да е.Идеята е, че ние НЕ харесваме мъже които крият чувствата си.

2.Когато вече си имте приятелка ходете заедно насам-натам говорете й нежно, показвайте че много я хобичате и че харесвате всяка част от нея.Според мен двете наи-важни неща за една връзка са доверието и преди всичко триабва да бъдете приятели.

Момичето трябва да е сигурно, че може да сподели абсолютно всичко с половинката си.

Момчета, просто бъдете искрени и настойчиви за да покажете на момичето че наистина много я обичате така всичко е ще е наред!
Успех в по-наташни връзки!

Ако момчето е срамежливо?

ази статия е нещо като обръщение към момичетата. Ако харесвате едно момче, а той е много срамежлив сигурно ви е много яд, че той не направи първата стъпка.Мислите, че и той ви харесва?Може би е така.Много от нас момчетата сме срамежливи и не бихме могли да ви поканим на среща ей така, като щракнем с пръсти.В случай, за съжаление тук трябва да кажа, че първата стъпка-поканата или признанието трябва да е ваша.Трябва да се навъртате около него и да търсите причини за разговор.Много често той ще ви поглежда(в учебните часове например).И вие ще го поглеждате.Не се разочаровайте, ако той веднага извърне поглед.Щом ви погледне усмихнете му се.И след време отидете при него и му кажете, че го харесвате.След това той най-вероятно ще ви предложи да излезете някъде.И ако каже "Където искаш" Това НЕ означава, че той е човек без мнение, което е МНОГО страшно.НАПРОТИВ!Той Много уважава мнението ви. Успех!

Първата среща и тайните за нея

Съдбата изглежда е била на твоя страна и ето, че ти предстои първата среща с момчето, което харесваш. Ти си мечтала толкова много за този момент, за това как да се държиш, какво да говориш. Но това понякога просто не е нужно, просто защото самото място, на което ще се срещнете, говори много.
Ако първата ви среща е ЗАЕДНО С ВАШИ ПРИЯТЕЛИ в любимото ви кафе, той може би се двоуми между приятелството и любовта, въпреки че първата стъпка вече е направена. Но може би иска нещата да не се променят много, много - т.е. въпреки че сте гаджета, да бъдете и със своите приятели.
Ако обаче сте НА РАЗХОДКА във вечерните часове и само луната е с вас, той вече е сигурен, че ти си избраницата му и държи на теб много повече, отколкото си представяш.
Тази, състояла се НА ФУТБОЛНОТО ИГРИЩЕ, едва ли е най-подходяща за вашата първа среща, тъй като това може да се тълкува като подтискане на собственото ти мнение. Струва ми се обаче, че не би трябвало да съм толкова крайна, има и друг възможен отговор. Може би той иска да го обичаш, такъв, какъвто е - мечтае да стои пред теб "без маска и грим".
Срещата в "MC`DONALDS" може да значи много неща, като например:
- връзката ви се възприема като нещо нормално, т.е. не смята да те води в луксозни ресторанти или барове;
- може пък да ти разкрива направо своята мечта - семейство, което да посещава с челядта събота и неделя в "MC.DONALDS".
Срещата ПО ТВОЙ ИЗБОР също има много значения. Това може да значи, че той още от началото уважава мнението ти и го почита, което е по-вероятно от другия вариант - да няма свое собствено мнение, което е страшно...
Но където и да се състои първата ти среща, важното е, че сте заедно, нали? )

Предпазване от наранявания

Модерния живот носи много тревоги за младите хора (и техните родители) като хулиганството, наркотиците и опасността от непознати. Това са нежна, с които трябва да знаете как да се справите. Най-голямата опасност, на която могат да Ви изложат, е да се нараните. Това може да се случи вкъщи, на училище, работа, докато спортувате... навсякъде и по всяко време!

Много от нас вярват, че нараняванията са случайност. Ако помислите малко ще установите, че повечето опасности са предвидими и следователно предотвратими. Фактите показват, че е грешно да се мисли, че травмите са плод на случайността. За да предпазите себе си и околоните в безопасност, е необходима да знаете, защо се случват инциденти и как да се предпазите.

95% от инцидентите са резултат от предвидими и предотвратими обстоятелства!
Когато човек се спъне в килима и си счухи крака, това не е инцидент, също както ако пиян шофьор блъсне колата си и умре или велосипедист падне и сериозно се нарани. Това са предотвратими случаи.
Какво можете да направите, за да се предпазите:
- закопчавайте си колана;
- никога не шофирайте, когато сте пили;
- използвайте предпазни средства като каски, подплънки и защитни очила при спорт;
- оглеждайте се преди да пресичате;
- подгответе се подходящо за спорт или работа си
'

Ц Е Л У В К А Т А!

Безспорно една от най- разпространените прояви на нежност и любов е целувката. Разбира се, има много видове, но ще се спрем единствено на така наречената “френска целувка”, която е обект на засилен интерес от младите тийнейджъри. Да започнем от най- важния елемент- устните. В никакъв случай не бива да бъдат пренебрегвани, защото те са границата между приятелксата целувка и тази на любимия човек. Не занемарявайте устините си и не ги оставяйте да се напукват или загрубяват. Грижата трябва да бъде постоянна, а не само когато очаквате целувка. И ето че стигнах до началото- целувката с устни. Обърнете особено внимание на докосването между тях, на това как ги мърдате, насладете се на близостта на устните, все пак езикът не е началото и края на всяка целувка. Но нека стигнем и до същността на “френската целувка”. Неопитните са силно заинтересовани от ролята на езика в нея и желаят обяснение за движенията му. Уви, доста трудно е, защото определено най- добрият съвет за незабравима целувка е цялостно изключване на мозъчната дейност, а най- добрият учител- практиката. Но нека се заема с тази трудна задача и се опитам да ви опиша какво всъщност става. Преди да стигнете до същината /включването на езика/ започнете бавно само с вашите устни и тези на партньора ви. В този акт на нежност не е нужно да се бърза, но щом вече сте решели да използвате и езика, най- добре е да сигнализирате на другия. Това става чрез разтваряне на устата, леко облизване на устните на партньора. Ако в отговор последват същите движения, това е добър знак и можете да продължите нататък. Действието се развива в устата на единя, като другия е пренесъл езика си там. Най- доброто описание на случващото се след това е представа за общ танц на езиците- докосват се, галят се, играят, сливат се... Не забравяйте, че целувката има за цел всичко друго, но не и да провери дълбочината на гърлото на партньора, тъй че не стигайте твърде далеч. Най- важното е, че целувката е нещо, което правите заедно. Затова не бива тя винаги да се “провежда” в устата на единя и никога в тази на другия, защото ако е така, вероятно нещо не е наред. Все пак има много различни хора и някои било то от срамежливост, или от несигурност биха си задържали езика, но не бива да се притеснявате от това, а напротив- окуражите другия, за да има равноправие. По време на целувката трябва да се чувствате комфортно /това се отнася както за езика, така и за устните/, не изгубвайте контрол, бъдете наясно какво става в устата ви и така ще можете да се насладите и да изпитате удовлетворение от целувката. И все пак всяко нещо има нужда от разнообразие – бързо, бавно, нежно и каквото ви душа измисли. Експерементирайте и ще видите, че от целувки никога не доскочава. Едно предложение е в “танца” на езиците да отклоните своя език, докосвайки кътниците на другия или прокарвайки го между зъбите и вътршната част на устните му. Разознавайки устата на своя партньор, не забравяйте, че все пак трябва и да дишате! За да не прекъсвате страстния акт, само защото трябва да поемете своята доза кислород, можете да използвате стария приятел- носа. Но понякога това е доста трудно. Несъмнено най- доброто решение ще е, ако дъхът ви се слее със самата целувка, просто направете пауза или се насочете към врата, а може да се върнете на устните- вече добре познатото сливане в “танц”. Тук е мястото и да спомена темпото. Бавната целувка е по- скоро романтична, а бързата- страстна. Но плавното вариране между двете “скорости” е знак за добра целувка. За начало обаче се предпочита по- бавното темпо, което може да остане такова и до края, разнообразието в бързината не е задължително. И не на последно място остават движенията на главата. Това не е задължително условие, но все пак човек, който наистина умее да се целува добре, може да движи всичко едновременно- устни, език, зъби, глава... Разковничето, както и за всяко друго нещо, тук се крие в умереността. Бързите движения по- скоро подсказват сексуален интерес и може да предизвикат неприятно усещане у партньора. Целувайте, наслаждавайки се на сегашния момент, а не мислейки какво би могло да последва. Най- добре е, особено в началото, движенията на главата да са едва забележими. Трябва да има хармония, затова съгласуването е едно от най- важните неща за целувката. Споделяйте това, което ви или не ви харесва в една целувка, за да можете да я направим още по- приятна. А за край една голяма целувка от мен и запомнете- по- малко виртуални целувки и повече действителни!

Още нещо за Любовта

Какво е това любов?Хората още в древността са я възхвалявали,посвещавали са на нея хиляди страници романи,поеми всякакви статии и писаници.Разказват се всякакви истории и легенди свурзани с любовта и как тя побеждава злото.Казва се че още от самото начало тя е съществувала и винаги е била около нас.Но след като е около нас защо всички не можем винаги да сме "около нея"? Ние хората по някакъв странен начин бих казал даже вроден талант ни е да попадне в ръцете ни любовта на живота ни и ние да не я познаем или да я оставим да си отиде.Талантът ни е в това че с лекота успяваме да усложним до максимум отношенията си с любимия/любимата...
Любовта е изкуство което не всички владеят.Тя е това чуство,което ни кара да се чустваме живи,да се надяваме в утрешния ден,да се измъчваме през нощта с какви ли не мисли и да се радваме просто на красотата на изгряващото слънце. Това,че не бива да се отказваме да я търсим е напълно вярно,но също е вярно че и да се крием от нея,тя ще ни намери.Така че не бива да се отчайваме че сме сами и да губим надежда.Рано или късно тя ще ни сподели и тогава даже няма да усетим кога ни е "оплела" в мрежите си.
Не ви казвам "ХОРА,ОБИЧАЙТЕ СЕ!" просто не презирайте ЛЮБОВТА и тези които са готови на всичко за нея.Сега точно любовта не е с мен но това съвсем не означава "Краят на Света".Тя ще дойде и аз не спирам да се надявам.Макар да съм преживял много разочарования нито за миг не съм изгубил вяра в нея.Повярвайте и вие,че тя наистина съществъва и че ако вярваме в нея ,а не просто я презираме ден подир ден,рано или късно ще я срещнем

Любовта и възрастта - приятелки или съпернички!

Много момичета преминават пред един период от своите тийн години, когато се чудят какво се случва, та изпитват някакво влечение към момчета, които са доста по-големи от тях самите. Това често предизвиква уплаха, объркване, понеже хората с повече опит умеят да минипулират, да си играят с чувствата на тези, които все още прохождат в любовта. Понякога възрастовите разлики са поразяващи, а девойките се срамуват да признаят гласно, че харесват вече не момчета, а истински мъже. И тези мъже имат свои професионални занимания, обособен характер, типологично поведение.
Искам да успокоя всички тинейджърки, които преминават през описания етап, който сигурно отчитат като индивидуален кошмар. Това е нещо съвсем нормално и когато човек има чувства не бива да обръща голямо внимание на възрастта или на хорското мнение. А хорското мнение сякаш с всеки изминал ден става все по и по-важно! Трябва ли да позволяваме това да се случва? Нима една любов не бива да съществува, защото хората я обричат? И нима възрастта има някакво значение, когато най-великото усещане на света и обичта?
Тя, любовта, може да бъде изпитана много пъти от един и същ човек, а може и този човек да я срещне само веднъж по своя житейски път, тъй че наслаждавай се на своите чувства, мило тийнче и си лягай спокойно нощем! Любовта ще спаси света! А годините ... времето тече и не прощава никому! И никой не е застрахован от любов!

Изневяра не означава раздяла!

Да си представим следната ситуация:
Ти,читателю,имаш интимен партньор на когото много държиш и си сигурен в неговата вярност.И така в един "прекрасен" за теб ден разбираш, че си се превърнал в едно малко, сладко,но "рогато" същество.Би се почувствал наранен и измамен,нали?Би сложил край на вразката си с твоя партньор без дори да се замисляш дали постъпваш правилно или не.За жалост в днешно време не се срещат често хора либерални към изневярата,за тях тя в табу.Те я разглеждат едностранчиво и най-често като израз на липса на любов,страст,уважение.Но това не винаги е така,понеже абсолютно идеалният и допълващ те партньор не съществува.Винаги има нещо,което липсва и "куца",а него можеш да откриеш у някой друг.Именно от там произлизат и изневерите.За да може един човек да се развива постоянно,което всъщност е и част от смисъла на човешкото съществувание,той трябва постояно да осъществява социални контакти с множество хора.Когато се появи и физическото привличане към някой от тези хора се ражда и желанието да се вкуси от "забранения плод".Но това съвсем не означава,че се влагат каквито и да било чувства,така че обикновената реплика "Ти ми изневери,защото вече не ме обичаш!"(наи-често изричана от нежния пол) е напълно безмислена и абсурдна.Първичните желания не бива да се подтискат,защото така или иначе ще дойде момента ,в който няма да можеш да ги пренебрегнеш,няма да имаш никакви задръжки.С една дума няма човек на таз' планета,който поне веднаж не е изневерил или който никога няма да го направи.В случая се включва дори и невинната,безобидна, според някои,изневяра,т.е. флиртът състоящ се от прегръдчици и целувчици.Всъщност всичко казано до тук се обобщава само с една единствена дума-психика.Именно тя е тази,която ни кара да се чувстваме уязвими и слаби,а щом един човек стане неспособен да каже "Не!",то той вече не се интересува от това,че си има партньор,не мисли за него и чувствата му,но това е само за момента.След краят на флирта,завършил той в леглото или не,изменникът се сеща за своята половинка и малко или много се чувства виновен,има угризения.Така че,мили приятели,не си мислете,че когато ви изневерят само вие сте потърпевшите.А помисляли ли сте как се чувства другият-виновният?Предполагам не.Е,мога да ви кажа,че чувството не е никък приятно,и ако последва раздялата,то вече става непоносимо.А има ли смисъл от нея?Твърдо НЕ!!!Какъв би бил нейният смисъл?Времето няма да се върне назад и да промени нещата.Единственото,което ще се постигне е това и двете страни да страдат,но кой човек би искал да страда?Никой,нали?Обаче за тази цел преди да сложите окончателен завършек на вразката си просто осмислете нещата.Партньорът ви обича Вас и Вие сте човекът,на когото държи,а не онзи с когото ви е изневерил.От всичко казано дотук смятам,че е логичен изводът,че изневярата е нещо съвсем нормално и безобидно.Надявам се да съм убедила и теб,скъпи читателю,в това не за друго,а за да ти помогна в такава ситуация да не направиш грешката да се разделиш,може би с точно определения и най-подходящия човек за теб!