.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    але тя да не е цигънка е ..... щото ако е циганка няма кво да си лафим ... ако пък не е ....боже господи ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Ами не е!ИМа много сладко братче и маика й много ме кефи ама...
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Re: Според вас нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от SlyN4o`f
    Значи искам да споделя!Познавам момиче ,което скоро ще навърши 16!Преди няколко седмици обстоятелствата се ст3коха така че имах открит разговор с нея и да ви кажа чесно останах потресена!Значи тя наскро скъса с приятеля си ,които е на 28 !Ходиха година,година и половина!Добре наистина голяма разлика 14 год. ,но да кавем че го приемам!Продължихме да говорим(с нас имаше още едно момиче)и жъпросното момиче си призна че е правила секс за първи път на 13!Добре и с това се премирих!Но следващото нещо ,което чух направоме ме остави без думи!Цитирам"Можете ли да си представите сега аз ходя с някакво си момченце-македонец на 18 год !Ужас та то е още дете!"При тези думи аз я попитах "Добре а ти с колко одишен искаш да ходиш?"Отговорът беше-30 и нагоре!
    Не знам аз ли съм консервативен човек или...Как мислите Вие това нормално ли е !Нормално ли е едно 16 год. момиче да ходи с мъже ,копито могат да и са й бащи?
    Има такива тенденции, особено напоследък... Ако жената е над 18 години - тогава никой не може да и дава акъл с какъв да ходи, защото е ясно осъзната личност, пълнолетна и живее собствен живот. Дори и партньорът и да е на 40 или повече - нейна си работа.
    Но едно 15-16 годишно момиче.... с 15 години по-голям... не мисля, че е нормално.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    але нали се сещате що една 30 годишна жена се жени за 60-70 годишен дядо ... сички се сещате що ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ako pod ''hodi'' razbira6 da e gadje s nego i da pravqt sex ne e normalno no za priqtelstvo nqma graanici kazvam go za6toto i moito gadje revnuva 4e izlizam s edin pi4 koito e na 30 no m/u nas nqma ni6to pove4e

Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    ako pod ''hodi'' razbira6 da e gadje s nego i da pravqt sex ne e normalno no za priqtelstvo nqma graanici kazvam go za6toto i moito gadje revnuva 4e izlizam s edin pi4 koito e na 30 no m/u nas nqma ni6to pove4e
    Тук си права! =D> =D> =D>
    Но от темата мисля, че става ясно, че се говори за гаджета, а не за приятели.

Педофилия Бе ко да я мислим. Иска си го.. !

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Няма нищо лошо да дружиш с по-възрастни но...И аз имам приятел на 35 и тои ме има като по-малка сестра!И знаете ли понеже с него излизаме и с жена му също и таз моля ти се ми вика(жъпросното момиче!) Вие да не х0дите!!!А аз й казвам нали че той е възрастен ,че си има жена ,а тя"ми какжо като си имажена?!"
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    с две думи-пълна ку.ва

Цитирай Първоначално написано от navits
    с две думи-пълна ку.ва
    Коя е курва? Я дай определение за курва, да видим...

blqaaa...to taf si e gnusto brq horaaaa ....pylna prostotiq pyk tfa momi4eto moi se kaje 4e e pylna kurva (mnooo ma tfarqt takia)
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си