- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас нормално ли е?
але тя да не е цигънка е ..... щото ако е циганка няма кво да си лафим ... ако пък не е ....боже господи ....![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами не е!ИМа много сладко братче и маика й много ме кефи ама...![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Има такива тенденции, особено напоследък... Ако жената е над 18 години - тогава никой не може да и дава акъл с какъв да ходи, защото е ясно осъзната личност, пълнолетна и живее собствен живот. Дори и партньорът и да е на 40 или повече - нейна си работа.Първоначално написано от SlyN4o`f
Но едно 15-16 годишно момиче.... с 15 години по-голям... не мисля, че е нормално.
але нали се сещате що една 30 годишна жена се жени за 60-70 годишен дядо ... сички се сещате що ...
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ako pod ''hodi'' razbira6 da e gadje s nego i da pravqt sex ne e normalno no za priqtelstvo nqma graanici kazvam go za6toto i moito gadje revnuva 4e izlizam s edin pi4 koito e na 30 no m/u nas nqma ni6to pove4e
Тук си права! =D> =D> =D>Първоначално написано от teen_girl4e
Но от темата мисля, че става ясно, че се говори за гаджета, а не за приятели.
ПедофилияБе ко да я мислим. Иска си го.. !
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Няма нищо лошо да дружиш с по-възрастни но...И аз имам приятел на 35 и тои ме има като по-малка сестра!И знаете ли понеже с него излизаме и с жена му също и таз моля ти се ми вика(жъпросното момиче!) Вие да не х0дите!!!А аз й казвам нали че той е възрастен ,че си има жена ,а тя"ми какжо като си имажена?!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
с две думи-пълна ку.ва
![]()
Коя е курва? Я дай определение за курва, да видим...Първоначално написано от navits
blqaaa...to taf si e gnusto brq horaaaa![]()
![]()
....pylna prostotiq pyk tfa momi4eto moi se kaje 4e e pylna kurva (mnooo ma tfarqt takia)
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне