.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Iskam da e moi ;)

Guest

Iskam da e moi ;)

Zdraveite! Ne sum i predpolagala 4e 6te poiskam podobna pomo6t vuv forum - golqmo momi4e sum, imam dosta opit, no v momenta prosto se 4uvstvam stranno.
    Ot dosta vreme se poznavam s 1 boy, vijdali sme se samo po kuponi, popadnahme v ob6ta kompaniq nqkaksi i o6te kogato go vidqh za purvi put me izkefi na max. Togava obstoqtelstvata bqha drugi - izob6to ne mojeh da si pomislqm da go zaribqvam, no mina dosta vreme i pak se vidqhme - govorihme si po4ti cql ve4er, ne mislq 4e sum mu bezrali4na - predi si misleh 4e iskam prosto ne6to neobvurzva6to no onazi ve4er osuznah 4e go jelaq, i go jelaq mnogo! Skoro pak 6te se vidim no prosto ne znam kak da podhodq! Toi izob6to ne e ot tipa mom4eta - usmihva6 im se i ve4e sa tvoi - ne e lesen xax Toi e strahotno mom4e, ima mnogo ...obojatelki :P no iskam naistina da go zaintriguvam, a da ne izglejda taka sqka6 az go presledvam
    Mersi ako nqkoi dade nqkoi dobur suvet

flirtuvai,pokaji mu kolko macka mojesh da budesh ama ne budi kato vsqka negova obojatelka,na nego sigurno mu e pisnalo ot naviti momiche.budi si hem macka ama hem misli i malko kato nego i otgatni kakvo tochno iska

Guest
    Mersi 6te napravq vsi4ko vuzmojno :P

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    1. mom4eto ne e ve6t ili nqkakav predmet 4e da go iska6 za sebe si !
    2. sled kato si tolkoz opitna 6to ne moje6 da se opravi6 sama s polojenieto ???

3. i az iskam ka6ta na Havaite ma ....... nqma
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

e tukmo mislih da ti podarq edna ama shtom govorish taka nqma da ti q podarq :P

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    eeeeee are de tva mi e deckata me4ta da si imam edna ka6ta na Havaite .
    Freaky PLZZZZ kupi mi edna ( nqma zna4enie kakva e vajnoto e da e na Havaite ) [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на koalka
    Той,ако не пожелае няма да е твой.Флиртувай с него,покажи му,че не ти е безразличен,че искаш да си с него,прави му комплименти и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си