.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Стига тъпи теми

Аве хора/говоря на тези,които са така да се каже са по-нормални/дайте да се хванем в ръце и да направим нещо,че нервите ми не издържат вече да гледам тези тъпизми,които заляха форума.Предлагам ви да се хванем в ръце и да ги подгоним онези идиоти.Ще съберем камъни и ще ги замяргаме с тях,после ще ги запалим и на края ще им напълним ушете с пуканки.Стига с шегите,сега наистина ви предлагам повече да не пишем в тези теми и да ги оставим.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Стига тъпи теми

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    Аве хора/говоря на тези,които са така да се каже са по-нормални/дайте да се хванем в ръце и да направим нещо,че нервите ми не издържат вече да гледам тези тъпизми,които заляха форума.Предлагам ви да се хванем в ръце и да ги подгоним онези идиоти.Ще съберем камъни и ще ги замяргаме с тях,после ще ги запалим и на края ще им напълним ушете с пуканки.Стига с шегите,сега наистина ви предлагам повече да не пишем в тези теми и да ги оставим.
    ооо мили господии ... ! ми не пишете интересно чак кога се сещате за решението ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Ако няма таквиз теми няма да е интерестно!
    + ше е супер скуууууууукааа ако некфи тапаци само питат "ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ЗАБРАМЕНИЕЯ" хахаха

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    adminite oba4e si praskat tapanarki vmesto da napravqt ne6to...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    + ше е супер скуууууууукааа ако некфи тапаци само питат "ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ЗАБРАМЕНИЕЯ" хахаха
    то и тия теми са ебавки ама те не го осъзнават ..или пък темата имам 3 топки ...която всички се бяха впрегнали да отговарят и накрая автора сам си каза че е ебавка щото ги сажели пича като глеаше че те никога няма се сетат !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    браво ве

Голям фен
    Град
    sofia
    emi oki neka ima takiva temi ama ne 100 takiva i to se ednakvi dosadno i drazne6to e
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    е те не са 100 по малко са такаче не се притесняваи до 100 има още много време ..

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Сега уж го оправиха форума..
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    е те не са 100 по малко са такаче не се притесняваи до 100 има още много време ..
    taka e dumata
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Очаквайте включване !

Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    Сега уж го оправиха форума..
    Очаквайте включване някоя вечер ! Отново ша има ибавки ! Иначе е ебати скуката в тоя форум

имаше една такава тема : "Мога ли да забременея от гащите на гаджето ми "

ц ц ц ц........

Guest

Re: Стига тъпи теми

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    за какви тъпи теми говориш бе да не би да е за тва дет сакам да бия Мачока тва не е тъпа тема а трябва да го сложат като важна тема

"Тъпите теми" са наша грижа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си