- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стига тъпи теми
Аве хора/говоря на тези,които са така да се каже са по-нормални/дайте да се хванем в ръце и да направим нещо,че нервите ми не издържат вече да гледам тези тъпизми,които заляха форума.Предлагам ви да се хванем в ръце и да ги подгоним онези идиоти.Ще съберем камъни и ще ги замяргаме с тях,после ще ги запалим и на края ще им напълним ушете с пуканки.Стига с шегите,сега наистина ви предлагам повече да не пишем в тези теми и да ги оставим.
ооо мили господии ... ! ми не пишете интересно чак кога се сещате за решението ...Първоначално написано от fergieson
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ако няма таквиз теми няма да е интерестно!
+ ше е супер скуууууууукааа ако некфи тапаци само питат "ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ЗАБРАМЕНИЕЯ" хахаха![]()
adminite oba4e si praskat tapanarki vmesto da napravqt ne6to...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
то и тия теми са ебавки ама те не го осъзнават ..или пък темата имам 3 топки ...която всички се бяха впрегнали да отговарят и накрая автора сам си каза че е ебавка щото ги сажели пича като глеаше че те никога няма се сетат !Първоначално написано от dqdo fu4o
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
emi oki neka ima takiva temi ama ne 100 takiva i to se ednakvi dosadno i drazne6to e![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
е те не са 100 по малко са такаче не се притесняваи до 100 има още много време ..![]()
Сега уж го оправиха форума..
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
taka e dumataПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Очаквайте включване някоя вечер ! Отново ша има ибавки ! Иначе е ебати скуката в тоя форумПървоначално написано от PleasureSeeker
![]()
имаше една такава тема : "Мога ли да забременея от гащите на гаджето ми"
![]()
ц ц ц ц........
за какви тъпи теми говориш бе да не би да е за тва дет сакам да бия Мачока тва не е тъпа тема а трябва да го сложат като важна темаПървоначално написано от fergieson