.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138

Тема: Скейт

Хммм
    Guest
    Мда, от Бургас съм, мерси много за помощта Ако има нещо ще питам

Хммм
    Guest
    Сега като гледам клипчета на този, на който ти ми даде и на други скейтари, усещам голяма разлика. Този наистина е мн добър \/ Амм...бихте ли ми казали имена на някои други добри скейтари

Brau
    Guest
    edin priatel vika 4e treniral skeit i imal trenior hodil na ne6to kato uroci. i toi e ot burgas kato Хммм. bazika li me ili e vqrno?

Хмм
    Guest
    Днес цял ден се мъчих ама не ми е ясно как става това.....отскачането....

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    гигиги
    начии...
    то олито няяяма да стане от първия ден в никакъв случай
    аз си мъча от 2-3 месеца,преди нямах никакви познати,но вече имам чат-пат и ходим да си бутаме заедно
    ако още не си си взел нормален скейт мисля че за 100-120 лева най-много ше си намериш хубав-най-добре втора ръка за да е малко раздвижен
    и ако си взимаш втора рък внимавай дъската да не е отворена че после чукването става мноо трудно и просто ше се преебеш и го огледай добре преди да го купиш
    но ако желаеш нов...
    попитай някой скейтър за скейтшоп ,няма начин да няма-все пак е Бургас
    НЕ си взимай дъска рочес защото са гадни
    а за отскачането трябва да ни кажеш с кой крак караш(демек кой крак бута скейта) за да се види с кой трябва да чукваш
    (:

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ако караш regular (т.е с ляв водещ крак) с десния крак натискаш тейл-а(задната част), а с левия засичаш предната част.
    А ако караш goofy(т.е с десен водещ крак) с левия крак натискаш тейл-а(задната част), а с десния засичаш предната част.

Ето за какво става въпрос:

На думи трудно мога да го обясня.. надявам се да си ме разбрал.. Не очаквай да стане веднага.. първо се научи да имаш добър баланс върху скейта и тогава започвай да опитваш оли.

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

maleee obujavam skeit i az iskam mnogooooooooo da se nau4a ama mai nema da stane
    1-vo 4e v moq grad nema rampi
    2-ri nema koi da me nau4i ima nekvi izmisleni skeitar4eta koito ne mogat da karat
    3-to

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от CooL_CheRRy
    maleee obujavam skit i az iskam mnogooooooooo da se nau4a ama mai nema da stane
    2-ri nema koi da me nau4i ima nekvi izmisleni skeitar4eta koito ne mogat da karat
    3-to
    к'во като няма рампи? в България се кара главно стрийт... т'ва не го зацепих

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не карам(или там както му викате).Щот не ме кефи.

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от CooL_CheRRy
    maleee obujavam skit i az iskam mnogooooooooo da se nau4a ama mai nema da stane
    3-to
    к'во като няма рампи? в България се кара главно стрийт... т'ва не го зацепих
    e dobre prav si ama az ni6to ne razbiram ot skeit 6e zema da se pre4ukam nekade nali vse pak nqkoi trqq da mi kaje ne6to,a v moq grad takiva oligofren4eta {skeitari} 4e te sa daje po zle ot men ostaa samo da se [-o<

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    поредната лигла,която като падне и си счупи маникюра ще пропищи града и включително ушите на "измислените скейтърчета" с които съжителства
    ако искаше да караш нямаше да се оплакваш как нямало рампи,как нямало условия и как нямало кой да те научи
    смешно е!а освен и смешно е и жалко

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    поредната лигла,която като падне и си счупи маникюра ще пропищи града и включително ушите на "измислените скейтърчета" с които съжителства
    ако искаше да караш нямаше да се оплакваш как нямало рампи,как нямало условия и как нямало кой да те научи
    смешно е!а освен и смешно е и жалко
    Е в крайна сметка т'ва е за по упорити хора.. тя явно не е една от тях Условия си има.. от месеци не съм стъпвал на НДК или парка и въпреки това си карам всеки ден.. т'ва не е проблем. Това, че няма кой да те научи... ми не знам ако беше момче щях да те скастря едно хубаво, ама сигурно при момичетата е по-трудно да се приобщят... Абе ако нямаш познат скейтър си е кофти поне в началото де

Мега фен
    Град
    София
    Е то пък като че ли на НДК има някакви условия. Пичовете са си сложили по няколко плочки и си правят кефа. То май само в Стара Загора има скейт парк

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    То май само в Стара Загора има скейт парк
    И тук в София има, само дето вече уредите са изгнили съвсем (става въпрос за парка до колодрума).

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    На НДК има условия,но никой не е казал че са добри!
    а за старозагорския парк бих казала че е хубав,само дето е малко
    малък,но поне има!
    има доста уреди-главно,което е добре(:
    уредили са се в Стара загора хората,остава другите да се уредят
    а пък като разбрах,че Столична община казала,че Паметника е Софийския скейт парк ми стана лошо

a nqkoi moje li da mi kaje saita na FOri ot Sabotage molq?
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    a nqkoi moje li da mi kaje saita na FOri ot Sabotage molq?
    http://fori.be/

то и аз искам да се науча и от събота почвам.утре отивам да си взема скейт.само да ви попитам нещо,тъй като съм абсолютно начинаеща:нали е по добре първо да си взема нещо евтино и да се науча да карам на него(както и някое и друго трикче)отколкото веднага да се метна на дъските от 100-200 лева?

Хмм
    Guest
    skate_warrior, значи...опитвам се да направя оли, но хахаха задната част на скейта си седи на земята

".. първо се научи да имаш добър баланс върху скейта и тогава започвай да опитваш оли."
    Амммиии какво да разбирам под баланс? Тоест аз си мисля, че това е едно от най-важните неща...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Хмм
    skate_warrior, значи...опитвам се да направя оли, но хахаха задната част на скейта си седи на земята

".. първо се научи да имаш добър баланс върху скейта и тогава започвай да опитваш оли."
    Амммиии какво да разбирам под баланс? Тоест аз си мисля, че това е едно от най-важните неща...
    Веднага няма да успееш да направиш оли.Трябва ти известно време опити и чак тогава ще започнеш да го правиш.

Под баланс имам предвид да си стабилен върху скейта.Да имаш правилна стойка и да можеш да контролираш добре завоите и т.н.Караш от скоро и като за начало научи тези неща - добър баланс върху скейта и овладей завиването, а после вече олито ще ти е много по-лесно и след него започват всички останали трикове

Хммм
    Guest
    Ами по принцип пазя равновесие, а за завоите като гледам разни клипчета, аз не ги правя правилно Всмисъл аз леко повдигам предната част на скейта, за да направя завой , а като гледам другите направо си завиват...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Провери до колко са ти стегнати машинките.. ако са ти прекалено стегнати се завива по-трудно.. не трябва да са много стегнати Лично аз карам с леко разхлабени, ама не ти го препоръчвам, защото все още не си стабилен върху скейта и това съвсем ще те затрудни.Просто ги провери и ако ти се струват прекалено стегнати ги поотпусни малко.. да не са нито прекалено стегнати нито прекалено хлабави.

momi4enceee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Такааа
    Аз съм зле с посоките,местата и обясненията,то ще се опитам да ти обясна къде в Бургас има скейтъри.
    Има няк`фа главна убица с магазини, кафета т.н. и към края на тая улица има голяма сграда с много стълби отпред
    И после се отива към няк`ъф квартал май
    Уф,не може да не се сетиш за голямата сграда с много стълби в центъра?!
    Е...толкова можах...
    Там кесят почти денонощтно скейтъри.Аз не ги познавам и не мога да кажа дали са готини
    жалко че вече не се събират там много им се кефех и ги гледах редовно как праят номерца . Сега там не се събират да карат , а само бира пият жалко.. впрочем сега виждам скейтъри на подлеза (говоря за подлеза до операта) и ги виждам че там карат ся и правят номерца всичко и прескачат колкото се може повече стъпала отиди при тях все ги виждам 3 момчета са + 1 момиче запознай се ...

Хммм
    Guest
    Ами аз имам 2 "скейта". На единия са му ДОСТА разхлабени, а на другия доста стегнати И да ти кажа честно ми е по-удобно на тоя със стегнатите, ама ще ги поотпусна малко...мерси Whisskas, аз ходих до там 3 дни подред, ама не са събират вече там, а подлеза ми е на другия край на града.......

mi_az
    Guest
    v tozi red na misli iskam da popitam nqkoi znae li saita na mario ot globe team ... 10x predvaritelno ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си