.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138

Тема: Скейт

haha mi az ko da vi kaja - tva lqto se zapalih ina4e dosega samo zqpah i ahkah po batkovcite deto butat na lqvo na dqsno.izmolih bratov4ed mi da mi otstapi sk8ta si za izvesni vreme dokato se panu4a i taka.sega sum o6te v na4alna faza,no puk sum zverski inat i kato me vle4e stavam o6te po-uporita.ina4e poznati sk8tari vinagi moje6 da napmeri6.prosto otiva6 nqkade kadeto se sabirat i se zapoznava6.tva sa se hora pe4eni i po4ti nikoga(na men ne mi se e slu4vali ma fr razpravqt)nqma da te naarugaqt ili da te zaebat.osobeno kato si zapalen i te go vijdat.a izcepki ot sorta 4e nqmalo rampi ili nqmalo koi da me nau4i sa super tapi.ti ako naistina se kefi6 na tva moje6 da se pravi6 i sam.e iska se malko help,no 4ak da stoi nqkoi da ti sveti ... molq molq ...lelel mnoo se razprikazvah ... no trqa6e da go kaja
    hey now !!!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    поредната лигла,която като падне и си счупи маникюра ще пропищи града и включително ушите на "измислените скейтърчета" с които съжителства
    ако искаше да караш нямаше да се оплакваш как нямало рампи,как нямало условия и как нямало кой да те научи
    смешно е!а освен и смешно е и жалко
    хаахахаха леле страшно си прав за такива лигли само така! браоо =D> =D> =D>
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    София
    Значи, често казано и аз много се кефа на sk8, много ме радват тея трикчета вобще скейтърството - як спорт е, знам че е доста трудно, изисква се нерви, труд, търпение, и старание в нещатата за да постигнеш резолтат, много бих искала да се науча да каръм... братовчедми е скейтър той се занимава с т'ва от 2/3 години ли каза ... и акто го знам къв е... не го обиждам ама си е малко дърво ,обаче се научи на някой неща поне доколкото ми е споменавал и казвал... Хах като ми каза,че един свестен sk8 е 180/250 до 300 лв вика даже направо > паднах Витакам "Ти ебаваш ли се с мене ? И тои "Не " Хах и така... знам, че и за да караш sk8 требва се пак пътя да не е некав "дупка до дупка" , а мен как не ме пускат никаде... (т'ва е друг въпрос) та значи, искам да питам пък аз защото видях, че има такава тема и няма да права нова та въпроса ми е ... Къде в София има скейтшоп или както му се казва?! Аз събирам $,защото още на 8 март исках баща ми да ми земе sk8 и като му казах, че е 100/150лв (не 200лв, че... ) и той просто категорично каза > Не!
    Знам, че по НДК има скейтъри, ама я се замислете да хода аз там ламерката с ламерка и да ги питам научете ме ее нее се затрелям от смех а и не бих го направила що ме е > , а и защото ми е неодобно и такам... еми това е 4акам отговори и 10х, че сте прочели простотията ми, но все пак съм човек и аз си имам предпочитания
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bunnie
    a izcepki ot sorta 4e nqmalo rampi ili nqmalo koi da me nau4i sa super tapi.ti ako naistina se kefi6 na tva moje6 da se pravi6 i sam.e iska se malko help,no 4ak da stoi nqkoi da ti sveti ... molq molq ...lelel mnoo se razprikazvah ... no trqa6e da go kaja
    Съгласна съм с теб! =D>

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Значи, често казано и аз много се кефа на sk8, много ме радват тея трикчета вобще скейтърството - як спорт е, знам че е доста трудно, изисква се нерви, труд, търпение, и старание в нещатата за да постигнеш резолтат, много бих искала да се науча да каръм... братовчедми е скейтър той се занимава с т'ва от 2/3 години ли каза ... и акто го знам къв е... не го обиждам ама си е малко дърво ,обаче се научи на някой неща поне доколкото ми е споменавал и казвал... Хах като ми каза,че един свестен sk8 е 180/250 до 300 лв вика даже направо > паднах Витакам "Ти ебаваш ли се с мене ? И тои "Не " Хах и така... знам, че и за да караш sk8 требва се пак пътя да не е некав "дупка до дупка" , а мен как не ме пускат никаде... (т'ва е друг въпрос) та значи, искам да питам пък аз защото видях, че има такава тема и няма да права нова та въпроса ми е ... Къде в София има скейтшоп или както му се казва?! Аз събирам $,защото още на 8 март исках баща ми да ми земе sk8 и като му казах, че е 100/150лв (не 200лв, че... ) и той просто категорично каза > Не!
    Знам, че по НДК има скейтъри, ама я се замислете да хода аз там ламерката с ламерка и да ги питам научете ме ее нее се затрелям от смех а и не бих го направила що ме е > , а и защото ми е неодобно и такам... еми това е 4акам отговори и 10х, че сте прочели простотията ми, но все пак съм човек и аз си имам предпочитания
    По принцип има много скейт шопове около НДК. До 22-ро училище се намира малкия Board Shop. По Витошка и Патриарха са Sabotage и Corporide. На улица Гурко 52(мисля че 52 беше) в квартал Иван Вазов се намира BAS.
    Ако искаш мога да те заведа нямаш никви ядове само кажи А това, че си "ламерка" еми то всеки се учи.. никой не се е родил ПРО

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    София
    Ахах е дам така си е секи се учи.. Еми мерси много за инфото ще вида...

Град
    Пловдив
    Любопитно ми е тук колко колеги има?
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Любопитно ми е тук колко колеги има?
    има тук-там намират се

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    Пловдив
    Ами да си кажат откъде са, от колко време карат, какви са им дъските, машините, ролките, може и стикерите да си изброят, ако им се занимава.

Пък нека си поговорим за добри кецове. Може и някой да си похвали дъската или да се оплаче от Red Eye-ките. Тая тема за какво е иначе :P

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ЕГН-то и кода на кредитните карти на мама и тати да ти кажа ли?

Утре ако не ме фане мързела ше вкарам 2-3 реда

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    ЕГН-то и кода на кредитните карти на мама и тати да ти кажа ли?

Утре ако не ме фане мързела ше вкарам 2-3 реда
    Теб и утре ще те мързи ама както и да е а аз мисля че няма да е лошо да си лягам че пак стана сутрин.

Град
    Пловдив
    Както и да е, явно всички ще ги домързи яко, за това ще почна аз.

От Пловдив съм, на 18 съм и карам сериозно от 3 години. Не мога нищо особено в момента, защото имам проблеми с краката и съм на обезболяващи инжекции и физиотерапия. Дъската ми е Fly, черна и нямам оплаквания, въпреки че съм хвърлила око на една Element - по-лекичка. Машинки Thunder - здрави, напрактика вечни. Ролки Spitfire, бели. Но мисля да си взема pro малки и твърди, че с тези не могат да се развиват желаните скорости.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Хъх... понеже казахте, че ще ме домързи сега на пук ще пиша! :P
    Ми карам от ....... трудно е да се определи щото още от първолак имах няква рибка, с която си бутах насам натам на село.. ама до 5-6 клас дори едно оли не можех така, че не мога да отговоря на тоя въпрос В момента съм с дъска Blind (която е почти без тейл и в най-скоро време ще си взимам Element), машинки Fury Super Sport и колелца Blind 53мм от BAS. Машинките и дъската също са от BAS.Току що направих ебати рекламата на BAS, но вие ше се направите, че не сте видяли Ммм.. к'во имаше още.. аа да годинките - ми на 17 съм от София Общо взето карам навсякъде Много рядко ходя да карам на НДК.. между позьори и кифли не се чувствам добре

Пъ. Пъ. _sk8mastR_ ти какви скорости искаш да развиваш със скейт?

Град
    Пловдив
    Големи, нали знаеш, стълби не се скачат с оли от място.

Аве мисля да си взема едни blind колеснички, че ще се по-леки от настоящите ми, че да мога да скачам по-високо :P

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Кхааххах леко със стълбите.. да не разтегнеш някое сухожилие

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Големи, нали знаеш, стълби не се скачат с оли от място.

Аве мисля да си взема едни blind колеснички, че ще се по-леки от настоящите ми, че да мога да скачам по-високо :P
    Колеснички демек машинки? От скромния ми опит досега не съм чувал Blind да правят машинки...

Правят...ама както са се справили PIG с дъските или Елемент с машинките...така и BLIND...машинките им са от ония гадните на гадните сглобки...
    -
    Пете, пак се фкара в некаф филм - пак е счупена щот` пак е метнала стълбите на съединение....я стига ! В Пловдив има само една Скейтърка- НАТО...другите се "скейтърки" ! Теб що те немаше на състезанието ? Счупен врат ли ? Или може би си правила кикфлип от четвъртия етаж и си била насинена ?
    -
    Стенли - Стара Загора на 16. Карам от година и малко. Карам Фрийстайл и съм един от малкото в БГ. Карам с 2 летфи в момента и ги сменям през няколко дена - Cliche на година и QUEST FREESTYLE Pogo flat. И двете дъски съм ги боядисвал сам в цветовете на Етиопия(родина на Ras Tafari) зелено - жълто - червено. Машинки MACK2 , Ролки Shorty`s Old School limited 2002 година. Лагери...хммм 3-4 Вирус и 4 от 80 стинки.
    -
    Скоростта на скейта не зависи от ролките, а от самия теб....а и скейта ти е толкова тежък колкото си въобразиш.
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    Стенли - Стара Загора на 16. Карам от година и малко. Карам Фрийстайл и съм един от малкото в БГ. Карам с 2 летфи в момента и ги сменям през няколко дена - Cliche на година и QUEST FREESTYLE Pogo flat. И двете дъски съм ги боядисвал сам в цветовете на Етиопия(родина на Ras Tafari) зелено - жълто - червено. Машинки MACK2 , Ролки Shorty`s Old School limited 2002 година. Лагери...хммм 3-4 Вирус и 4 от 80 стинки.
    -
    Скоростта на скейта не зависи от ролките, а от самия теб....а и скейта ти е толкова тежък колкото си въобразиш.
    Стенли, куче старо :P Радвам се да те видя пак някъде из форумите.

На състезанието ако си дошъл щеше да ме видиш с разместена китка Знаеш ме колко мога - ниско оли с добра засилка и 10 стълби прескача. Само да лепне добре, а това не е толкова трудно.

Да се оправдая - от бая време ходя на физиотерапия и обезболяващи инжекции за гадните крака. Не мога да ги вдигам като даже ходя вече. Но почнах пак да се занимавам, снощи пак лепнах оли :Р че си беше и високо за досегашните ми постижения.

Пък ти дредове наплете ли ве :Р ?

п.п. - Зависи от ролките, бре. Ако са големи и меки като моите са бавни. Като се върна от моерто другата седмица ще си сложа твърдите.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Правят...ама както са се справили PIG с дъските или Елемент с машинките...така и BLIND...машинките им са от ония гадните на гадните сглобки...
    Е ако искаш да си купиш "машинки" Blind трябва да си вземеш цяла сглобка на Blind.Никъде не продават отделно.. + тва аз съм карал с точно такива машинки и са меко казано ебати боклуците

Град
    Пловдив
    Е ако искаш да си купиш "машинки" Blind трябва да си вземеш цяла сглобка на Blind.Никъде не продават отделно.. + тва аз съм карал с точно такива машинки и са меко казано ебати боклуците
    Един приятел от Ботевград не се е оплакал още от тях, но кой знае, може да е случил на добри машини, по изключение да са ги направили здрави...

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    купи си скейт и карай .. .тва е..
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    аре да пишеме за скейт в другата тема,а?

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    аре да пишеме за скейт в другата тема,а?

шот е твоя нали

нема значение се ми е едно
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    щото има повече изписано.. тука некви 5 странички с глупости..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от skate-more
    купи си скейт и карай .. .тва е..
    Ако е към мен - имам, караме, сега там отивам.

p.s. - Забелязах някаква антискейтърска колалиция да се заформа във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си