ас карам скеидборт и сам доста добар за6тото карам скеидборт от дозта малак
мога да обращам скеидборда на една страна и да се спу6там надоло
спу6тането е дозта валнува6то![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
МнОгУу ПоЗнАтУу ;[ ..и аЗз Си КаРъМ сЪмИчКаПървоначално написано от navits
.е Не Че Ми ПрЕчИ дЕ аМа с НяКуЙ дРуГг ш Е пО-РаЗлиЧнУу,да ПоКаЖе НяКоЙ тРиК да Ти ОбЯсНи КфоТуУ нЕ ти е ЯсНуУ пЪк и + ТфА ш иМа С кОй Да Си ЛаФиШш..аМъЪъ .. нЕ пОзНаВъМ нИкФи Ск8ъРи
![]()
Sk8 oR diE , riDe anD fLy ,F**k u HaTeRs , LoNg LivE sk8eRs! ;]
скейтинга се е превърнал в нещо ужасно![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
скейтарите съкс.
гадни хейтари. :P
^ айде да не си говориме на изуст,а?
^ Той е имо... те са ботове...
аре да не се обиждаме само, а?
По принцип съм доста зарибена по тази тема...Но откакто скейта се превърна в мода,ми се убива всякакво желание да карам..Fuck tha "fashion" ...(*,)
![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
Ама иначе скинарите на сапун, нали?Първоначално написано от COLT
Fuck the Posers!
or else...?Първоначално написано от COLT
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Awe nekoi ot vas hodi li v montana...6ot az togava ne bqx v bg i mn sajalqqm 4e ne otidoxvs mi fr bqxa tam i e bilo super
![]()
Think black..
От кога спорт се води за МОДАтва че повече хора почнаха да го практикуват не означава че е мода,тва че някоя мацка си харесала някой скейтър и тръгнала да се прай там с дъска от 200 кинта която продава след като си счупи двата нокъта за 50 лева нищо не означава.А тези които остават да си практикуват този спорт и да си се развиват все повече и повече шапка им свалям.Проблема е че в България местата на които има свястни уреди и въобше терени на които не идват куките да ни гонят са супер малко и тва е супер тъпо.Хората не могат да разберат че и тва е спорт и ние сме хора и да спрът да ни гонят.И все пак тея дет карат от повече време не тряя да критикуват толкова начинаещите и да казват 'тея пък баси тъпите позьори дрън дрън' а да им помогна,защото когато ги спонсорират и кой знае кво станало вече и забравят,че и те са били така в началото ама кво да обяснявам то повечето квито са 'зелени тикви'.....
![]()
Ас мисля да си купя скейт някав от 50 кинта парво за да се понауча малко написах и в друга тема някой може ли да ми обясни какви критерии да гледам аз имам някав скейт ама не стаа за нищо горе доло пазя равновесие и сам свикнал завои но може ли да ми препорачате нещо като за начинаещ![]()
Мисля да си взема този http://kids.market.dir.bg/xoffer.php...772&shop_id=57 ще кажете ли дали е хубав нещо кажете че ми писна да карам с мойта трошка дето едвамга повдигам от земята 4-5 сантима![]()
хахха супер грозния е...Първоначално написано от enemydown
Аз моя си го взех за 150лв и го карах чак тва лято чат пат. Не съм се хванала сериозно, но е забавно след обилно количество бири да се опитваш да балансираш на дъскатаСпособните ми приятели го караха също...после го подарих на приятелката ми, за да може когато си взема нов, да караме заедно
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
stupih na 6 i se nau4ih na ollie nose manual manual i kikflip![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
stranno kak tuka nqma edin seriozen skater ama sichkite znaqt tolkowa mnogogo ;DD
:
smeshichko mi e ... leko![]()
![]()
той има дъска Елемент за 200 кинта и кецове за още толкова! Как какъв е?Първоначално написано от JimmyGestapo
която само носи, не кара...забравих да кажа това![]()
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
Първоначално написано от blast
![]()
то густо, то пусто
ам всъщност карам от доста време момченца ся съма на 16 и не мисля че имам изобщо добър скейт ..
дъската беше playwood не мисля че сте я чували тази марка варненска е (аз съм от Варна) , собственост на G-to ако сте някакви в тази скейт-сцена ще знаете кой е той но това няма значение . та дъската я няма вече : DD
fakie fs bigspin от ръб висок около метър => резултати счупена дъска и нявяхнати пръсти на лява ръка ..
м/у другото имам супер гадните кецове емерика .. ии ако не вярвате че карам виж снимката във профила тук .. това съм аз![]()
ма ся караш ли ?
неееее нали ?
кат са покааш колко си дърт ко праиш в TEENproblem .
в секция "Всичко ТИЙН накуп" ?
и ко ми са праиш на сичкото отгоре бе дедо ?
и болеше ли като си навяхна пръстите![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
набити пръсти по-скоро е то :Д:ДД:
a и не е нищо в сравнение досега от скейт травмите ми :ДД:
по-големите саа два пъти пукано едно ребро
изкаран от ставата и усукан лакът усукани сухожилия на коляното
пукнати кости в китката
мъртва кост в ляв глезен
ужасссс това са само лекитее ;Д:Д:Д:ДД:![]()
![]()
![]()
![]()
а така веее толкова си готин и толкова си голям че ще пребиеш малкия ахахахаахх
GO ON SUCKER !