Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Значи, често казано и аз много се кефа на sk8, много ме радват тея трикчета вобще скейтърството - як спорт е, знам че е доста трудно, изисква се нерви, труд, търпение, и старание в нещатата за да постигнеш резолтат, много бих искала да се науча да каръм... братовчедми е скейтър той се занимава с т'ва от 2/3 години ли каза ... и акто го знам къв е... не го обиждам ама си е малко дърво ,обаче се научи на някой неща поне доколкото ми е споменавал и казвал... Хах като ми каза,че един свестен sk8 е 180/250 до 300 лв вика даже направо > паднах Витакам "Ти ебаваш ли се с мене ? И тои "Не " Хах и така... знам, че и за да караш sk8 требва се пак пътя да не е некав "дупка до дупка" , а мен как не ме пускат никаде... (т'ва е друг въпрос) та значи, искам да питам пък аз защото видях, че има такава тема и няма да права нова та въпроса ми е ... Къде в София има скейтшоп или както му се казва?! Аз събирам $,защото още на 8 март исках баща ми да ми земе sk8 и като му казах, че е 100/150лв (не 200лв, че... ) и той просто категорично каза > Не!
Знам, че по НДК има скейтъри, ама я се замислете да хода аз там ламерката с ламерка и да ги питам научете ме ее нее се затрелям от смех а и не бих го направила що ме е > , а и защото ми е неодобно и такам... еми това е 4акам отговори и 10х, че сте прочели простотията ми, но все пак съм човек и аз си имам предпочитания
По принцип има много скейт шопове около НДК. До 22-ро училище се намира малкия Board Shop. По Витошка и Патриарха са Sabotage и Corporide. На улица Гурко 52(мисля че 52 беше) в квартал Иван Вазов се намира BAS.
Ако искаш мога да те заведа нямаш никви ядове само кажи А това, че си "ламерка" еми то всеки се учи.. никой не се е родил ПРО