хейтъри винаги ще има.. какво се чудиш![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от _sk8mastR_
не е към теб , а към тоя дет иска да се научи
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Просто живея в илюзорния свят на пл. Съединение в Пловдив, където сме си само наши хора и даже минувачите ни гледат с възхищение и никой не ни обижда на 'наркомани', 'мърльовци' и т.н., защото виждат и знаят, че не сме такива.Първоначално написано от skate_warrior
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
късметлийка си значиПървоначално написано от _sk8mastR_
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не, просто блаженни са глупаците.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
бе и тва е вярно...
ще се изкажа съвсем неподготвена, както само аз мога...
научих се да правя 180 и 360!! Имам желание да науча повече, но няма от кой![]()
frontside or backside?) иначе браво.. аз мога да те науча на shove it underflip :P
![]()
Какво 180? Ollie, backside ollie, някакой от flip-овете?Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
Първоначално написано от skate_warrior
ох...наистина не мога да ви кажа....по-лесното което еПървоначално написано от _sk8mastR_
ааааа skate_warrior ако наистина ме научиш, ще съм ти много, много благодарна![]()
аз искам да науча кикфлип в смисъл знак как се прави обаче някви жокери нещо по специфично да кажете щот се с 1 крак го стъпвам нещо тежестта тва онова !?
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Първоначално написано от skate-more
еми ще ти кажа как го правя аз.. единия крак си знаеш къде ти е (отзад на тейла), а другия крак го слагаш към края на дъската.. обаче краката ти не трябва да са много близо един до друг, защото така по-трудно можеш да го стъпиш... крака, с който флипваш дъската и който ти стои на ръба й, трябва да е няколко сантиметра зад задните болтчета на дъската... поне на мен така супер лесно ми лепва флипа в движение и то в сравнително бърза скорост.. друго полезно нещо е петите ти да сочат настрани една към друга.. не буквално една към друга но в тази посока.... да се получи нещо като въображаем триъгълник между петите ти и дъската... абе тъпо го обясних, но се надявам да си схванал..![]()
Бедните скейтърчета,всички ги мразят..
НААААААаааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не ги намира за тру..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Особено тези дето минават с борда си с половин километър в час на главната и отиват на "Съединение" ....
Бляяя
_sk8mastR_ , предполагам си от яките,супер,мега готини хорица' от Ръба,Ред Ай и Съединение. *Респект*
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Преди няколко години, малък бях още, ама само се возех и няколко пъти се опитах да подскоча, ама скейта все на земята си оставаше, а аз си скачах ли скачашПървоначално написано от Хммм
...да съм бил 7-8клас.
Така и не се зарибих и ск8-та все в гаража си стои. Веднъж го дадох на един приятел да го види, и с първото качване взе, че си счупи ръката.![]()
Май беше 7 пластова дъската.
![]()
forrzi,аз не се хваля,но се научих още на първия ден да правя оли!!!какво от тва че съм момиче!?Знам много малко трикове но ме е срам да отида при др. скейтари понеже скейта ми не е много хубав(от онез по 50лв.)и от една страна ме е срамИска ми се некой ск8тър да ме научи но.......
от къде си ?Първоначално написано от gEHuTyyy
Око за око, четка за зъби !!!
Че Илиянски кара с една рибка [ако не я е счупил вече] и никой не му се смееше.. Е, може да се каже, че е местно величие тук, но не скейта прави скейтъра такъв
![]()
местно величие... УАУ... то у ващо село Пльовдив май само той кара? хахах величие.. pathetic...Първоначално написано от _sk8mastR_
![]()
Нужно ли е да сте такива хейтъри? Илиян сигурно знае 30ина трика повече от теб, пък да не знае, каквото може, го прави със собствеия си стил и е красиво.
Айде да не се обиждаме и да не се нареждаме взаимно. Има немалко фешъни и пенсионери, които главно с това се занимават, да не им взимаме лафа от устите, а?
Всички скейтъри да ми цункат обръснатия задник![]()
http://store2.data.bg/invert/4wheelscrew/
вижте тука ако искате малко клипчета на едни момчета от Плевен (4wheelscrew)
ne e mn trudno da znae6,no vse pak 6te ti trqbva svesten sk8, az li4no purvo kato se ka4ih padnah po glava i posle ve4e vednaga trugnah.Purvo se nau4i da kara6 i da pada6 posle trik4eta..pp.ako se nau4i6 da kara6 s detski sk8 i dopulnitelen bonus ako nqma 6kurka,6e stane6 egati mastura. uspeh
az ne sym skaterica ama mnogo se kefq na sporta za tova pylna podkrepa momcheta \/ \
/
![]()
Puya- Montate
Не става лесно да се научиш,ама ако те влече няма нищо лошо.Карал съм скейт 3 години и доста малко неща съм научил.Тряа да си упоритичък и да нямаш нищо против да се претрепеш(от личен опит го казвам)
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
AWE PI4OWE ISKA LI NQKOI DA NI NAU4I DA KARAME? :P